![]() |
"המראה הדק והחטוב"?????????????????????????
בתחרות פיתוח גוף???????????????????????????????? מטומטמים, שיילכו לשפוט בדוקים. |
עמית קופח פה ללא ספק הוא היה אמור לקחת מינימום מקום שני..
איזה שיפוט עלוב |
דפקו אותו כי הם יותר חתוכים
|
|
רק עכשיו ראיתי את התמונות מהגמר.
עמית היה צריך לקבל מקום שני ואם לא אז שלישי:s |
בונא זה לא ייאמן רואים את הפערים בכל תמונה כמעט תסתכלו בתמונות בעמ' הזה בתמונה השנייה עם הפוזות של הגב תסתכלו על האמות של עמית הם ענקיות ביחס לכולם והיחיד שמתקרב אליו בגודל של האמות זה זה שליידו. תסתכלו איזה רוחב הוא מציג בתמונה הזאתי ועל הרגליים אין מה לדבר הוא רמה אחת מעל הרוב שמה וזה ניכר בפערים גדולים מאוד! גם בתמונה האחרונה הוא נראה גדול מכולם על הבמה בהפרש גדול!
השופטים פישלו כאן בגדול! |
לא בוכים על חלב שנשפך, צריך להסתכל קדימה.
עמית צריך להמשיך הלאה ולקחת את התואר בשנה הבאה. ולפי מה שנראה פה, זה ריאלי. |
תגידו מי שלוקח פה ראשון .. איזה תחרות זה שלב הבא ?
|
ציטוט:
זה ש"מתקרב אליו בגודל", גם כן נשדד בתחרות הזאת. נתנו לו חמישי כי הוא העז לבוא עם מאסה לתחרות של פיתוח גוף, חוצפה שכזאת, הרי צריך להיות דק וחטוב. |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא מדויק לדעתי,לדעתי עמית היה ניראה חטוב ויבש בצורה מעלה+יותר טוב מ2 על הבמה שאני כבר רואה שהם ניראים חרא וקטנים יחסית לידו.. |
ציטוט:
|
עמית היה נראה מעולה! היה נראה הכי טוב מכל הקטגוריה שלו.
זה לא מצדיק את המקום רביעי והשיפוט מחורבן, מגיע לו מקום ראשון. |
ציטוט:
|
באמת שיפוט גרוע מאוד...
מוזר לי שמאור לא עלה לגמר דווקה מהתמונות שראיתי הוא היה נראה מצוייין |
ציטוט:
|
ציטוט:
"שלם" זו עוד המצאה של האופנה המשונה שנכנסה עכשיו לבאדיבילדינג, מרוב "שלם", "יבש", "פרופורציות", ו"חטוב", גם אם אני אתעלם מההערה האחרונה והכל כך מטומטמטת "דק" (לא יאומן), שכחו את הבסיס של הספורט הזה: גודל, עוצמה, מאסה. המקום הראשון, בגובה שלו צריך עוד 20 קילו בשר כדי להחשב לבאדיבילדר ברמות האלה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אוי נו באמת, מי דיבר על שמנים, דיברתי על מצב ששני המתחרים מוכנים. מישהו יכול להגיד שעמית לא מוכן? הוא יותר עבה יותר דחוס ויותר רחב מהאחרים, והוא לא פחות מוכן מהם. הבסיס של הספורט הזה זו היכולת של בנאדם להגדיל את עצמו. ואם באמת כמו ששירי אמורה השופטים השתמשו בהגדרה "דק וחטוב", זו שערוריה שאין כדוגמתה, זו בגידה בכל הערכים שהספורט הזה אמור לייצג. |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח !!!חחחחחחחחחחחחחח!!אפשר ליתבועה אותם על המישפט הזה,(מראה חד ושחיף מסריח ומגעיל)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח לפחות שילמדו לשקר הארופייים המיזדיינים בתחת האלה :):):):) עלק מראה חד וחטוב וצר..חח בישביל זה יש תפיטנס האלה הם טובים במה שהם מציגים,לדעתי?שקר גדול מאוד עומד מאחורי זה......פרוצקציה ברמה גובה מאוד בנוסף אני לא מבין לפחות שיגידו שקר יותר אכותי,מזה מראה חד וצר?חח 85 קילו חברים זה כבוד לעמוד על מישקל זה מזה חד וקטן?יעני להגיע לא מוכן להיות קטן וליזכות?עזבו הארופיים האלה בני זונות.
|
ציטוט:
רמה גבוה?אכן כן...יוקרתית?אכן כן!!(מכובדת?)לעעע אני לא חושב שאחרי המישפט הזה שאמרו לעמית ספיר היא מכובדת,בנוסף תיהיה בטוח האדמור שיש שם הראה שקרים לא הייתי קורה לה מכובדת..אחרי מה שהיה שם הייתי קורא לה ביזיון,וסליחה שלקחתי את המישפט שלך ...פשוט רציתי להביא על זה תגובה חביבי :diractor: |
הופעה באליפות אירופה היא מכובדת אבל לעמית היו ציפיות לחזור עם גביע של מקום ראשון, לבנאדם יש שאיפות להגיע הכי רחוק שאפשר, תוצאה של מקום ראשון באירופה בקטגוריה שלו הייתה מקדמות את השאיפות האלה, והוא חש שיכול היה להשיג את זה כעת - לכן על אף המכובדות בעצם ההופעה הבנאדם מאוד מאוכזב וכועס.
אבל הבנתי ממנו שאת הכעס הזה היא עומד לתעל לכיוון חיובי, כמו שצריך לעשות ספורטאי אמיתי. |
הינה התמונה שהכי מדגישה את הביזיון, שימו לב ששני המתחרים הכי גדולים (ולא פחות יבשים) דורגו במקומות 4 ו 5, שימו לב להבדלי ההמסטרינג בין עמית לאחרים, ולהבדל בעובי וברוחב:
http://www.ifbb.com/images/novisad09/ns09_923.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה שכן עמית היה חייב להיות בטופ 3 לפחות, אבל אני לא חושב שיש מקום במגילה בשביל לספור את כמות השגיאות שהיו בתחרויות פיתוח גוף. |
עמית ניראה מעולה והרבה יותר מרשים מחלק מהמיתחרים שהיו איתו והיה צריך לקבל מקום גבוה יותר בכול מיקרה המקום הראשון בקטגורייה שלו הרבה פחות מרשים מימנו בכול המובנים לדעתי.. לגביי מאור ללא ספק היה צריך לעלות לפחות לגמר תיראו תהבדלים בין הרגליים שלו לרגליים של כמה מהמיתחרים שם ממש שיפוט גרוע לא יודע מה הלך שם....
|
ציטוט:
לעשות להם ניתוח אפנדציט דרך הגב לקשור אותם לצלב בוער עד הבוקר ולהגיש אותם במסעדה תאילנדית.. הלכתי לחפש סיגריה כי באלי לרצוח |
ציטוט:
|
בגלל זה פיתוח גוף זה ענף הספורט הכי מתסכל. בענפי ספורט אחרים, אתה מפסיק משחק או שניים, אחרי זה מתאושש וחוזר לנצח. כאן אנשים מתכוננים שנה שלמה וברגע אחד, אתה מפסיד ונותר לך לחכות עוד שנה שלמה, שגם אז שום דבר לא מובטח.
בכל מקרה, אני לא בטוח כמה השיפוט לא היה הוגן, מקום ראשון או שני לא היה מגיע לו. שלישי אולי... והוא היה רק מרחק אחד מהמקום השלישי הזה, אז קשה להגיד ש"דפקו" את עמית ספיר. קחו דברים בפרופורציות. וגם אני לא קונה את כל השטויות האלה של "מראה דק וחטוב", עד שלא אראה את זה כתוב איפשהו ממקור יותר אמין. |
ציטוט:
מצד שני bb משקיעים פי 100 יותר מכל ספורטאי אחר בעולם |
שני דברים שאני חייב להגיד.
1) לעמית ספיר הגיע מינימום מקום 2, אין על זה ויכוח, הוא היה שלם מכול הבחינות בקטגוריה שלו ! 2) מאור זרדז הבן אדם עם הגנטיקה הכי מושלמת מבין כ-ו-ו-ו-ל המתחרים בתחרות הזאת, אבל חסרה לו מאסה בפלג גוף עליון, הרגליים שלו נראות מדהים !!! |
מה עם תמונת של מאור ?..
|
ציטוט:
בעיקרון אין הרבה כי הוא לא עלה לגמר |
אלו שעברו את עמית היו יותר יבשים...
|
ציטוט:
בהשקעה של משהו כמו שעה ביום במשך 6 פעמים בשבוע? |
ציטוט:
סיכון הבריאות בעקבות שימוש בחומרים. דעות קדומות מצד החברה דחייה מצד הרבה מבנות המין הנשי וזה רק על יד אחת... אימונים לא הכנסתי כי הוא עושה את זה להנאתו. עזוב את כל מה שאמרתי עכשיו, תראה לי ספורטאי שסובל כמו באדיבילדר בחיטוב לקראת תחרות(תקופה כ"כ ארוכה על תפריט דל קלוריות שבסופו של דבר מגיע גם הייבוש והכל) |
בואו נשמור על נושא הדיון
|
בואו נשמור על נושא הדיון
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ