![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב יאיר, חבל על מאגרי ה ATP כשאתה מרים אצבע כדי ללחוץ על אות במקלדת בשביל הטרול הזה. ציטוט:
|
הנה גיא....אתה רואה אותי כל פעם כמעט שאני סקוואט....
אני מנצל את כל טווח התנועה האפשרי שלי או לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
אוי ירקתי בגללך שאריות לעיסה מהפה |
ציטוט:
עצור.... אתה אימו |
ציטוט:
בוא נתערב שאם אתה שם 60 קילו אתה יורד פי 20 יותר? אבל למה שתשים 60 קילו, זה לא יצייר אותך באור הארדקורי מספיק. |
זה רק אני או שאתה לא מבין שגם בלי משקל אני לא יכול לעשות את זה?
בלי משקל=מוט ריק גם בלג פרס גם בלעלות עם רגל אחת על משהו גבוה אתה לא מבין? |
ציטוט:
|
טוב סבבה טרול....בסדר
|
מה קרה למריבה?:(
|
הלכה לאכול אחי
|
באמת התחיל להיות משעמם פה
יאללה היפרטרופי \ דה סאן תיזמו משהו |
דה סאן.....ריפטו מאנייק שמן
כולם צריכים לעשות abcdefg! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח
וואי הרגת אותי. אני רציתי לכתוב "אתה והחבר שך ליצנים לך תעשה רבעי סקואטים" או משו כזה |
הברכיים שלך גולשות בסקוואט קורן
|
ציטוט:
|
בלי קשר למריבה, מה קורה עם הלוג?
|
העילי הזה בכלל לא מעדכן,
אז במקום לבלבל פה את הביצים תכנסו ללוג שלי. נ.ב: עילי בשביל מה פתחת את הלוג הזה אם אתה לא מעדכן?????????????????? |
אני בשבוע מנוחה
|
לא אל תנוח
כל החלבון יברח מהשריר ואז אתה תשאר סתם מנופח והאפקות האלה יגרמו לך להיות אימפוטנט abcdefg שליטה!! |
מה הוא רוצה???
|
התחלתי תוכנית חדשה [חחח], היום בעצם פעם ראשונה שאני עושה אותה.
3 פעמים בשבוע 4 סטים בנצ' ו1 חימום 4 סטים בנט אובר ו1 חימום 4 סטים פרס ו1 חימום 4 סטים סקוואט ו1 חימום [יום חמישי/ראשון שראגס 3 סטים] החזרות תמיד יהיו 5. |
היום אימון ראשון:
אחרי שבועיים של מנוחה מוחלטת: בנצ פרס 58*15 78*5 78*5 83*4 78*5 לא היה כל כך קשה, אבל לפני המנוחה הייתי עושה כפול בחזרות די בקלות. בנט אובר רו לא עשיתי חימום 68*5 73*5 73*5 73*5 73*5 טכניקה מעולה פרס 45*5 45*5 45*5 45*5 45*5 סקוואט :| 58*5 58*5 63*5 63*5 63*5 |
ציטוט:
|
לא ידוע כמה זמן תחזיק בתוכנית עם ווליום עצימות ותדירות גבוהים
|
שכחתי לציין שיום שלישי זה אימון ב-% קל.
|
יאללה אפשר להתחיל מההתחלה
|
טוב חברים , שמתי לב שאני צריך למחוק תגובות כמו שוטר בגנון ...
רשוס וקולדפייר זה הפעם האחרונה שאני רואה את שניכם הורסים לוג של בנאדם. אתה שונאים עבודה מבודדת על שרירים ומאמינים של jay cutler הוא הומו ... יופי , תשמרו את זה לעצמכם , תתבטאו בהקשר לנושא. אם יהיו עוד תגובות ציניות כאלה בכל פוסט אחר מצידכם אני אדאג שתוכלו בשמחה ללכת לבלבל את המוח ב lbs או fxp. הלוג הזה ישאר נקי ולעניי |
בהצלחה אתה תצטרך את זה
|
תודה קורן
|
חח נראה לי התבלבלת אני לא the_sun אבל בבקשה
|
משקל 65
בנצ' 4 חזרות 90 קילו, ואז עוד חזרה לא בטווח תנועה מלא 5 חזרות 85 קילו 5 חזרות 85 קילו 5 חזרות 85 קילו מילטרי 50 קילו 5 חזרות 50 קילו 5 חזרות 50 קילו 4 חזרות - איבדתי שיווי משקל 50 קילו 5 חזרות סקוואט חחח 70 קילו 5 חזרות 70 קילו 5 חזרות 70 קילו 5 חזרות 70 קילו 5 חזרות |
למה התוכנית שלך נראת כמו ss? חשבתי שריפטו שמן טמבל...
|
אוקיי...??
|
ציטוט:
לא ממש ....לא קרוב בכל אופן-חובה לשלב עבודת כוח בכל תכנית אימונים רצינית בנוסף לתכנית המאסה עוד מעט אני מקווה שיעלו את המאמר שלי ותוכל לקרוא על כך |
3 תרגילים באימון, אומנם 4 סטים ולא 3 אבל לא כזה משמעותי, 5 חזרות.
|
ציטוט:
הפעם עשה רק 3 משום מה אבל בעיקרון זה 4 ובכל אופן....זה נקרא תכנית כוח כמו שss זאת תכנית כוח....אז גם זאת |
אני לא אצליח להתאמן היום - אימון הבא ביום חמישי.
כבר שבועיים ברצף שאני מתאמן רק פעמיים בשבוע. |
אני נותן שבוע דל פחממות, אני כבר לא יכול לסבול אוכל.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ