![]() |
אליא ב אחי
אליאב אחי איך מדרגים לך תפוסוט שעה חשבתי ולא הצלחתי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איזה אריה... הבנאדם ע-נ-ק... והוא גם בחור טוב מה שחסר אצלנו...
וזוכר את המדריך ההוא אבל לא ראיתי אותו שם הרבה... כל יומיים בא חדש והולך ישן :\ |
בושה לעשות 30 מסור לא משנה כמה המשקל לא משנה לך!
|
אז בשבילך במיוחד מייצרים בטח דאמבלים של 100 ק"ג כדי שתוכל לעשות מסור , הא?
|
ציטוט:
כל פעם שאתה תעיר למישהו פה או שיהיה לך טענה או משהו שלילי להגיד אני יזכיר לך את זה..:jockey: (קח את זה ברוח טובה ותיתרגל) |
ציטוט:
|
או פלסטר אקסטרא לרג' גדול מספיק לפה
|
הכי מצחיק יהיה אם הוא יעלה תמונות ויקטול את כולם חחח
|
ציטוט:
ואז אנחנו נידע שבאמת קבלנו ביקורת ממקצוען וניקח את מה שהוא אמר לצומת ליבנו ונשקיע יותר לא?! אבל בנתיים אחי הבן אדם רק מעיר לרוב החברים בפורום ומזלזל ביכולות שלהם אז סבבה אני בגלל שהוא הרס לי איזה פוסט אחד פעם כל פעם שהוא יגיב למישהו בשלילה אני יזכיר לו את הענין של התמונות עד שהוא יעלה ואם הוא יקטול פה מישהו אני יוריד בפניו את הכובע אבל בנתיים אני לא ישתוק וחוץ מזה אם הוא מתעסק בבודיבילדינג הוא צריך לזכור שעל הבמה לשופטים ממש לא מענין את התחת כמה אתה מרים בבנצ' או כמה אתה עושה דדליפט או סקוואט ..הייבוש והחיטוב זה לפי דעתי הדבר שקובע כמובן שגם המסה אבל טיפה פחות |
ציטוט:
חחח אחושילינגגג:disgust: |
מהזה החרטות האלו בואנה בחיים שלי לא ראיתי כזה דבר...
דור מזור אתה מדבר יותר מדי אני מניאק אם אתה לא איזה אפס אחד אין דבר כזה שלמישהו אין תמונות שלו זאת החרטה הכי גדולה ששמעתי אי פעם... הדבר היחיד שאתה כנראה מחכה לעשות זה לצלם מישהו שאתה מכיר שהוא גדול ואז להעלות אותו לפה ולהגיד שזה אתה... בכל מקרה אם אתה חושב שאתה כזה גדול בוא תקפוץ לגיל מתישהו ואני גם אקפוץ ונעשה קצת השוואות.... בקשר למשקל - זה היה תרגיל 5 לגב (כן אני עושה 5 תרגילים נכון להיום) אבל עדיין , אני גאה במשקל הזה... לא כי הוא גבוהה - אלא כי הוא נמוך , אבל בכל זאת הוא עושה את הגב שלי כמו שהוא... |
ציטוט:
ואתה אחי מספיק חכם ויודע שבפיתוח גוף משקלי העבודה שלך משתנים מתקופות של מסה לחיטוב או אחרי פציעה (במקרה שלך) ולא בכל תרגיל מפציצים אחי וכל החוכמה זה לעשות את התרגיל נכון בתנועה מלאה ונכונה ולא לעשות רבע חזרה אם 200 קילו ולהגיד שאתה יותר שור מכולם קיצור אח שלי אל תיתרגש מאיזה ילד בן 15 שמעיר פה לכולם כאילו הוא איזה גייניש חח ואני אמרתי לו אחי אני כל פעם שהוא יעקוץ מישהו פה אני יתן לו גם תגובה שיעלה תמונות :jockey: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:huh: :blink: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
הוא משתפן...
|
טוב אז ככה רובכם מכירים אותי יודעים שאין לי צד בכל העניין הזה של המריבות
אבל אני מתאמן עם Dormazor והוא באמת גדול והנתונים שהוא רשם הם אמיתיים אולי היום אחרי אימון נעשה קצת תמונות... עד אז סלאמת :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח איזה תגובות עצבניות יש לך..אהבתי אהבתי:flowers: |
ציטוט:
כן דוקאטי גדול מה הבעיה עם זה? אני יכול להגיד גם שסומלי גדול וזה לא ענינך בכלל |
ציטוט:
תסתום יא בן זונה! |
ציטוט:
|
ציטוט:
חלאס לדבר באויר ולריב אם כולם ולתת הערות פעם אחת בחיים שלך תהיה רציני ותעלה תמונות שלך כבר שניראה אם אתה באמת סוס כמו שאתה אומר ואם כן מברוק קבלנו אותם |
מי בן זונה ישרמוטה בוא לאיסיקיו 150158686 דבר שם תהיה גבר
|
ציטוט:
|
תגידו, זה לא היה הפוסט של אליאב פעם?
|
הפוסט היה צריך להנעל מזמן כמו שדור מזור ושאר מזיקים היו צריכים לעוף מזמן
|
היה פעם....
|
תת רמה
|
נו מתי תבאנבנו את דורמזור המעפן הזה כבר אני לא מבין
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ