![]() |
פעם היה לי אימון משותף עם Troya.
כן, זו הייתה אחת הפאדיחות הגדולות של החיים שלי. =] |
ציטוט:
|
ציטוט:
אותו דני מהפאדיחה הראשונה עלה על אופניים (חימום), לוחץ על זמן- "טוב, אני לא צריך הרבה. שתי דקות", לא שם לב שהמאמן מאחוריו, המאמן ראה את זה, התחיל לרדת עליו ח-ז-ק... |
ציטוט:
|
ציטוט:
חזק קבל מוניטין למרות שאתה מנהל :jockey: |
אתמול אני עושה לחיצת חזה בדאמבלים, עכשיו עליתי במשקל שלי ולא הייתי בטוח שאני יכול.. אז אמרתי למאמן שיבוא מאחורי..
היה קשה, עכשיו הוא שמר עליי בכל חזרה.. באחרונה הבאתי לו בומבה עם הדאמבל לראש חחח איזה לא נעים =[ |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
היה לנו פעם מאמן סוס כזה, שכל פעם שהוא היה עושהסט\שומר למישהו אז בתחילת הסט הוא היה צועק "youp" למוטיבציה...
יום אחד באתי להתחיל סט פתאום חבר שלי צועק "youp" ואז הוא שם לב שהמאמן שמע אותו :\ את היופ הוא לא אמר כאילו להעתיק ממנו, אלא לרדת עליו.. |
ציטוט:
פעם בטעות שמתי דאמבל של 12.5 על הרצפה כזה קרוב למעבר והמאמן נפל :ohmy: חח נכון שזה מעצבן ללכת בלי להסתכל למטה ואז לדפוק את הבוהן בדאמבל? |
ציטוט:
ומה זה הכלב הזה בחתימה שלך?! כלב סטרואידי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כאשר אתה עושה בנץ' פרס כתרגיל אחרון כדי להפציץ...שם משקל חימום של 80-90 קילו ונתקע עם זה....ושוכב עד שבאים לעזור.....חחח הכי פאדיחות באארץ!
|
חח היום אני בא לעשות סט אחרון של בנצ', ופתאום לא מבין למה המוט ממש ממש כבד... הצלחתי רק 2 חזרות, בין היתר כי הייתי בשוק טוטאלי מהמוט. אח"כ שמתי לב ששכחתי להוריד 5 קילו כל צד חחח
|
חח זה רק אני או שגם אתם ניסתם בסקוואט את כל הזוויות עמידה ליד המראה,כדי לראות שאתם עושים את הטכניקה בסדר(מול,ליד,אלכסון וכו'..) חח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
זה ממכר הבדיקות האלה:closedeyes: |
ציטוט:
|
ציטוט:
וצעקו עליו? או שלא עשו לו כלום? |
ציטוט:
זה פאדיחה עצבנית. |
בואנה נראה לי הכלב הזה על סייקל עצבני
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
איפה הכלב מתאמן? וכמה זמן?
הוא כרגע במסה או בחיטוב? הוא גם מתכנן להתחרות במקרה? |
|
^לא בוכים על דם שנשפך...
|
ציטוט:
ו-sandman הוא מתחרה וותיק תחפש "מיצי" בגוגל אולי תמצא חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ