![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
יכול להיות באמת אנשים עם חצי חזה משלו ועם מאסה פחותה משלו יותר חזקים. |
ציטוט:
פעם עבדתי בחזה עם איזה בן 30 ככה שיש לו פשוט חזה שטוח, בלי כתפיים ובלי טרייספס. הוא עשה 90X8 כמו חמאה |
יש גבול לפער בין הכוח שלך לבין המסה השרירית שלך. נכון זה אמנם לא מחייב, אבל הכוונה שלי הייתה ברורה והמשקלים עדיין נשמעים מוגזמים. (45 קילו שמרים 100+?? הא?)
|
ציטוט:
http://sport.ard.de/sp/komponente/bi...lu_dpa_300.jpg |
הגמד באוותר שלי שוקל 58 מרים 300 קילו סקוואט.
|
ציטוט:
מסה = מצביעה על כוח , בהחלט. ורידים,"עיצוב" של שריר= גם מצביע על כוח. נדיר לראות מישהו עם הרבה כוח / סיבולת שריר שהשרירים שלו פשוט רגילים כמו של כול אחד .. תמיד צריך להיות שם איזה וריד/עורק לא במקום :) למרות שאני מאמין שיש גם המון אנשים ללא שינוי מהותי במבנה הפיזי אבל עם כוח עצום שלא קשור בכלל במסה... (כמו לוחמי קיקבוקס שיש להם כוח סיבולת וכוח מתפרץ מטורף... (K1 סטייל) ). |
ציטוט:
הטורקי הזה מפוצץ יחידות מוטוריות, תופעה כשלעצמו, וכמובן שלקח לו שנים להגיע למה שהוא, ואם הכול לא מספיק, יש לו מאסת שריר לא רעה, בנוי דחוס כזה, כמו שפאוור ליפטר צריך להיות.. קל תמיד לחפש את היוצא דופן, אבל אתה מפגין המון חוסר בגרות כשאתה עושה את זה בכל פעם. הוא צודק, בצורה מאוד גסה וכללית, שפחות סביר שחזה שטוח לחלוטין ידחוק את מה שחזה שמפותח ברמה כזאת או אחרת ידחוק. זה הכול. לומר שזה לא אפשרי, הוא לא אמר. וכמובן שזה פחות סביר שכמדובר בנערים. |
ציטוט:
יש לי אחד במכון שחור, ענק והוא לוחץ חזה פחות מ70 קילו... עושה מקבילים עם 5 קילו... משקלים ממש מבישים ביחס למאסה שלו.. |
נזכרתי עכשיו.. היה לי בן אדם בחדר כושר שתמיד ניסה להעלות במסה.. היה מתאמן ממש הרבה זמן + תפריט מסה שהמאמן שלי (שהיה דיי מבין בעסק) הכין לו , הרבה אבקות חלבון והכול.. העלה בממש קצת מסה בתקופה של שנה אימונים .. הכוח שלו עלה ברמות מטורפות אבל.. הוא הגיע למצב שהוא שקל משהו כמו 70 ודחק 120 בערך..
|
ציטוט:
מסה מצביעה על גידול מסויים בכוח. לא דווקא של הלחיצות חזה.. אולי בלחיצות הוא חזק.. מה הקשר שהוא שחור? :) ענק משריר או אולי גם טיפ טיפ טיפה שומן? |
ציטוט:
ושחור זה כדי לתאר את גודל המפחידות שלו, ענק אשכנזי זה לא כמו ענק שחור... תסכים איתי שיש הבדל :] |
ציטוט:
ברור שזה פחות סביר, אבל אתם שוכחים פה שטכניקה וגם וותק בתרגילים מאוד חשוב, לא פחות חשוב ממסה. למה אקרובטים עושים 20000 חזרות של מקבילים? כי הם כאלה סוסים? |
ציטוט:
תראה, הבחור תופעה, אבל האמת היא שגם כח קשה מאוד לאמוד. בגלל מכניקת "המנוף", הרבה הרבה יותר קל לו להרים משקל גבוה, ובגלל זה שהוא נמוך, זה גם דורש ממנו פחות טווח מלכתחילה. ככה שכשהוא עושה קלין אנד ג'רק, זה מרשים, כמובן, במשקלים האלו, אבל זה הרבה יותר קל מלאיש בגובה של 180+, לדוגמא. ככה שכשמחשבים כח לקילו, קשה מאוד לדעת מי קדם למי, הביצה או האשך של צ'אק נוריס. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה עניין של הסתברות, והפורום הזה שובר את כל כללי ההסתברות!
|
ציטוט:
אולי הילד הזה הוא אחד מ-10,000? למה ישר לבטל לפני שבכלל ראית אותו מרים את זה? \= |
ציטוט:
|
יש לי אחד מפחיד במכון, ממש, איזה 90-100 קילו קצת מבוגר 1.74 בערך , מסת שריר ענקית הוא ממש ענק והוא מרים 65 -70 בבנץ'..
שמעתי אותו מדבר עם אנשים הוא אומר " העיקר זה עבודה נכונה ולעבוד עם השריר אין בעיה לשלב גם את היד אחורית והכתפים וככה לדחוק יותר . לי לא אכפת מהמשקל. " ( משהו כזה חח) דוגרי הוא צודק |
ציטוט:
|
חחח תכלס כן^^
|
לפני איזה חצי שנה דחקתי 38 קילו 10 פעמים
אני משער שעכשיו אני דוחק 45 ...אני יודע שזה עלוב |
ציטוט:
חוץ מזה אם הוא מרים 60 אז רק החזה עובד? אם הוא ירים 100 קילו באופן אוטומטי זה לא תרגיל לחזה? |
ציטוט:
|
בנץ זה תרגיל מורכב וכו
אין מצב שתצליח לעשות אותו בהפרדה של 100% חזה כמה שתרילם איך שתרים תמיד היד האחורית והכתף הקידמית יעבדו אז הוא לא יכול להגיד לעלות משקל ולשתף אותם חוץ מזה הוא אומר כאילו יד אחורית וכפף שלו דוחקת 100 קילו מה הוא חושב שעם הוא "יצרף" אותם לעבודה אז הוא ירים 100 קילו פתאום? אז זהו הוא לא אז שיפסיקו לזיין תסכל |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא רוצה לבודד כמה שיותר! איך זה? \= |
תמיד יעבוד אותו אחוז החזה
כול עוד הוא שומר ידיים ב90 מעלות מהגוף לא משנה כמה משקל הוא יסים הכול יעבוד תמיד באותו אחזו ולא משנה המשקל |
ציטוט:
אני אומר שהוא עובד ככה, שהידיים יותר מרוחקות וזה יותר קשה...:dry: |
ציטוט:
מה בדיוק הוא יבודד ? בבמצ' עובד אחורית וכתפיים וחזה , אם תוריד משקל לא תרגיש את הגירוי טוב בחזה אז זה נקרא "לבודד" אם יסים משקל כמו שצריך ירגיש גירוי טוב ובכל זאת יעבוד יד אחורית וכתפיים כמו בכל מצב אז מה עדיף לדעתך לעשות ?... תאמין לי עדיף לשים משקל כמו שצריך ולא סתם להתבכיין שלא יכפת מהמשקלים |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה לא יותר קשה לחזה? :XDemoticon: |
חזה חלש ? אחי עם כל הכבוד יש לו חזה יותר מכל הפורום פה , אני רציני הוא פשוט מטורף אתם לא מבינים חח.. אני ינסה לצלם אותו עם מצלמה נסתרת xD בוא נגיד שהוא גם יותר גדול מכמעט כל האנשים שהיו במר המרכז.. ניראה לי הוא התחרה פעם ..
ואחי הבנתי תכוונה שלך אבל אם תעבוד ממש נכון ואיטי ותרד עד למטה עם המוט עד שיגע בחזה ותעלה לאט (אצלי כל ירידה זה 3 שניות ועליה גם משהו כזה ) אתה תיראה שלעבוד עם 80 קילו יהיה לך די קשה ( בהנחה שאתה עושה 100 קילו RM8 כמו שאמרת אחי ) |
ציטוט:
השרירים שלך! לא המשקל. המשקל זה לא גורם להשוואה בבודיבילדינג. |
אתה צודק אחי כמו שמישהו אמר פה שהמשקולות הם רק כלי להשגת המטרה
וסוליקו אני מבין תנטייה שלך לפאוורליפטינג כי אמרת שאתה בכלל פאוורליפטר חח יש לי איזה שחיף במכון, לוחץ 60 קילו, ויעני הוא יורד עד שאמה ב90 מעלות ליד קדמית (יעני לא טוב בכלל) חח וזה עובד בעיקר עם אחורית... אז עדיף לפעול לאט ירידה 3 שניות עליה 3 שניות שאתה שולט במשקל ויורד עד למטה שיגע בחזה וככה תרגיש תחזה הרבה יותר :) ווואלה יש אנשים שעושים תמשקלים האלה חלק 100 וכאלה אז סבבה כל הכבוד להם לא פסלתי את זה.. |
ציטוט:
צריך להתרגל לזה ,2-3 אימוני חזה ואתה מתרגל יותר קל כי אתה לא עושה תנועה מליאה ,אתה מקצר איזה 10 ס"מ |
אני יחסית לא מרים הרבה למשקל שלי,תמיד באימון חזה אני מרגיש חלש.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:10. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ