![]() |
נראה לי שהדבר הכי פלילי שאנשים פה עשו, זה לספר שקרים באינטרנט.
|
יאלההההההה למה אנשים כלכך לוקחים פה דברים אישית קצת צחוקים מה יש :wacko: :1eye:
חג שמח לכולם :diractor: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אהבתי תסמיילי בסוף :flowers: |
ציטוט:
ולא אני לא בגיל החטיבה,ואם איכשהו אתה מנסה חהגיד שהבגרות הנפשית שלי לא שווה שלך אז כנראה שלא הבנת.. אמרתי שאני לא מתגאה במה שעשיתי ושהפסקתי המטרה של הפוסט הייתה סתם לרענן זכרונות ולצחוק קצת,יש אנשים שכואב להם הלב שלאנשים יש קצת אקשן בחיים בזמן שהם ישבו בבית ועשו ביד כמו עלובי נפש אז הם מוציאים את כל התסכול והחרא שלהם פה. וכן,עשיתי הארלם מעמישב סבבה? רקובה אם אתה כ"כ גבר תבוא תבקר פה(בלי קשר אליי) סתם כדי שתבין כמה שאתה טועה. ולשאר החולרות,עצם זה שאתם חושבים שהסיפורים מופרכים מראה כמה שאתם ילדים קטנים שלא עברו כלום בחיים העלובים שלהם והכי חשוב,אתם על הזין שלי ולא,לא כבד לי. |
ציטוט:
מצטער להגיד לך אבל לדפוק 5000 שקל מחנות ולאיים על זקנה ברחוב זה לא אקשן בשבילי. |
ציטוט:
סבבה נכון שזה לא אקשן,אבל שהיינו יותר קטנים היה משהו בריגוש,בלחץ..לא יודע איך להסביר |
ציטוט:
פוסט על מייקל לואיס - תלונות, תלונות, תלונות... מהפך - ויכוחים. פוסט על עבריינות - התלהבות, התלהבות, התלהבות... מהפך, זילזול - ויכוחים. פוסט על שוקס - תלונות, תלונות, תלונות... תלונות - ויכוחים. פוסט על סנדריק - התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות, התלהבות... תלונה - ויכוחים, התלהבות, התלהבות, התלהבות. וכן הלאה... |
ציטוט:
וכן אתה ממש צודק..זה תמיד ככה..וכמעט תמיד אלה שעושים ת'בעיות בפוסט הזה יעשו אותם בפוסט הבא.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כלכך קשה?:):):):) אם תגיב בטח שיהיה ויכוח ותודות לך הפוסט יגדל:happy: |
ציטוט:
ואני איתך שליאו יותר אכול כאפות מכולם. |
ציטוט:
פחחחחחח חבוב ניראלך שאין אלימות בהרצליה פיתוח ובאזור הרצליה? אתה חי בסרט אחושילינג בלילות במועדונים כל פעם יש מכות ודקירות קבוע כבר גניבות מחנויות בהרצליה פריצות של ילדים בני 15 וגניבות אופנועים חופשי בהרצליה אז אל תחשבו שזה רק אצלכם |
לא משהו ברמות פליליות אבל מתחת לגיל 12 גנבתי הרבה ממתקים ו"הטרדתי מינית" ילדה.
אני בסה''כ ילד ממוצע ששומר על התחת שלו. |
אני לא חושב, אני עובד בהרצליה פיתוח, ואני חבר של חלק מהאנשים
ובגלל שזה עיר קטנה כל כך, 3 תיכונים כולה, כמעט כולם מכירים את כולם, ולכן אני לא מדבר מהאוויר אלא מדברים שאני יודע, ברור שיש איזורים כמו שביב (או איך שלא קוראים לשכונה הזאת) שיש קצת פשיעה, אבל אתה לא יכול אפילו להשוות את זה לת"א / אשדוד / נתניה / חיפה כולי.. |
ציטוט:
ליאו מותק איפה אתה גר?:rolleyes: |
פעם אחת, לפניי הרבה שנים, אני וחבר שלי, אחד שתופסים ממנו, נכנסנו לכיתה, בהפסקה, וגנבנו עטים מהילקוטים של התלמידים, ולא תפסו אותנו!
|
ציטוט:
אחי אני גר בהרצליה בנווה ישראל ותאמין לי שאני יודע מה שאני מדבר סמוך עליי.. כל פעם ניפגשים חבורות ילדים והולכים מכות רצח מביאים ילדים גדולים וזה תמיד ניגמרים בסכינים קובע.. גונביםם כל הזמןן אופנועים בלי הפסקה כל יומיים בא שוטר לבצפר ומתחקר ילדים |
ובכל זאת אתה מסרב לקרוא מה אני כותב,
אני אומר שקיימים איזורים כאלו בכל עיר, אז יש את שביב, ואת האיזור הזה, ואם נדבר על יחס התושבים ה"עבריינים" בהרצליה, לעומת התושבים הנורמטיבים, אתה תראה שזה כמעט אפסי. לא רק כי יש לכם בלחץ 4 תושבים בכל העיר אז כולם מכירים את כולם, והרי בן אדם לא יבוא וישדוד את חבר שלו, אלא גם כי חלק גדול מהעיר זה אנשים שלא צריכים את זה ועסוקים במסיבות ווילה עם כוסיות מסוממות. |
גניבת סמלים..חחח..
|
ציטוט:
|
הייתי עם חברים בחוף שברתי למישהו וודקה בראש
ולפני איזה שובעיים רבתי עם רוסים שהרביצו לדוד שלי הקטן וכמה מהם היו בבית חולים מצב בינוני-קשה.... תאמת יש עוד מלא אבל לא עולה לי לראשש |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני זוכר רק תדוס הזה שמוכר נפצים בפורים.... |
ציטוט:
אני יגיד לך איפה זה היה, קודם כל זה היה לפני 6 שנים משהו כזה. דבר שני, זה היה איפה שסופר אסולין ליד הבר אילן, רק יותר בפנים ממש קרוב לחנות הזאת שמחליפה ספרים. היום כבר אין שם את ה"הכל ב-3" או משהו כזה, נראה לי יש שם חנות למכירת בגדים לדוסים צעירים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני רשמתי תאמת מי שרוצה שיאמין, לא שאני עשיתי איזה משהו חמור.. |
הדלקת אבוקה במגרש כדורגל
אבל לא פתחו לי תיק..היתי בן 14 וחצי באותו זמן אז וויתרו לי איכשהו |
אנסתי כמה ילדות בנות 7 אבל חוץ מזה אני בנאדם טוב
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
:3: :whistle: וקבל משהו מוזר..היא בת שבע:whistle: :whistle: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ