ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אשכול הפאדיחות הגדול!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=9679)

Shauder 09-05-07 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
עוד משו !!
אני מניאק אם לא כל אחד פה אמא שלו ( אחד מהמשפחה) תפסה אותו רואה סרטים כחולים והזין שלו בחוץ !!!!

אותי לא תפסו :wiggle:

Powerlifter 09-05-07 16:59

לי כמעט הייתה פאדיחה ויצאתי מיזה בנס חחחח..
בטיול השנתי המורה לקח לנו את המפתח לחדר בגלל שלא רצינו להתעורר אז באתי להגיד לחברים שלי "יאללה עם המורה החרא הזה", אז אמרתי "יאללה עם המורה הח..." ואז קלטתי שהוא מאחוריי אז עצרתי חחחח

Yoshi-Moto 09-05-07 17:03

מכירים את זה שהזין עומד ואין איך להסתיר אותו?
זה קטע מביך.. אבל לרוב במקרים האלה ניצלים בנס..

Ilan-V 09-05-07 17:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
מכירים את זה שהזין עומד ואין איך להסתיר אותו?
זה קטע מביך.. אבל לרוב במקרים האלה ניצלים בנס..

חחחחחחחחחחח כע אני מכיר את זה סעמק גם אני ניצל בנס

goldBEN 09-05-07 17:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
חחחחחחחחחחח כע אני מכיר את זה סעמק גם אני ניצל בנס

איזה נס?!
מוציאים אותו קצת מהמכנס ואז המכנס שומר אותו הדוק...
חחחחחחחח

DarkGulis 09-05-07 17:26

חחחחחחח איזה נושא מעולה איזה פורום קרוע חחח אני יושב פה וכולי נשפך מצחוק
הפאדיחה שלי: יש לנו מורה בביצפר קוראים לה ז'רמן צרפתיה מורה לתנ"ך ואני מאזה שונא אותה קיצר אני כזה מתחיל לשיר ליד חברים שלי "ז'רמן זונה שאוהב פרומז'" במבטא צרפתי כזה פתאום אני קולט שהיא מסתכלת עליי חחח נהייתי אדום לא הרמתי תראש כל השיעור חח

Night_Wolf 09-05-07 17:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
וווואיאייי נזכרתי בעוד אחד...
בפורים בכתה ד' או ה' חבר שלי היה אמור להתחפש ל"צעקה" ... ביום של פורים אני יושב כזה עם חברים פתאום אני רואה אייזה מישהו מחופש לצעקה נכנס לכתה ישר חשבתי זה חבר שלי אז באתי אליו והבאתי לו מה זה אגרוף לבטן... הוא כזה מתקפל אז הבאתי לו מרפק לגב... לא חזק אב בכל זאת... אני עושה לו כזה.. חביב יא הומו מה קורה.? פתאום הוא מוריד ת'מסכה אני קולט זאת המנהלת... אני כולי אדום תחת היא עושה לי כזה "מר ברקי.." ואני מת מפאדיחות... :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטורףףףףףףףףףףףףףףף הרסתה אותי מוניטין מהרררררררר!!!!!!

The Iron Man 09-05-07 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי slim shady
וווואיאייי נזכרתי בעוד אחד...
בפורים בכתה ד' או ה' חבר שלי היה אמור להתחפש ל"צעקה" ... ביום של פורים אני יושב כזה עם חברים פתאום אני רואה אייזה מישהו מחופש לצעקה נכנס לכתה ישר חשבתי זה חבר שלי אז באתי אליו והבאתי לו מה זה אגרוף לבטן... הוא כזה מתקפל אז הבאתי לו מרפק לגב... לא חזק אב בכל זאת... אני עושה לו כזה.. חביב יא הומו מה קורה.? פתאום הוא מוריד ת'מסכה אני קולט זאת המנהלת... אני כולי אדום תחת היא עושה לי כזה "מר ברקי.." ואני מת מפאדיחות... :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקקקקקקקקקק
קבל במוניטיןןןןן

benwin21 09-05-07 17:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי PcGunMan
סיפור של חבר שלי ענקק
יש לו מורה כזה סטלן מת והוא עזר לו להכין שיעורים או עבודה בקיצר המורה הדפוק הזה כתב בעבודה "יפעת פרידמן הבטטא" וההוא לא מחק את זה והיא קיבלה את זה יווו איזה פדיחות היה לו לא רצתה להגיש אותו רצו להעיף אותו מבצפר וזה בקיצר המורה התקשר התנצל :jockey:

חחחחחחח איזה מורה סטלן.

dstyle 09-05-07 17:47

חח סוליקו קרה לי כמעט אבל לאP: בשביל זה יש מנעול לחדר;] חחח ככה לא רואים לא שומעים (אוזניות:whistle: )
מקצוען.
פדיחות לא חסרות לי הנה כמה:
פעם בבריכה באילת באתי לצלול וקפצתי חזק כזה ודפקתי בעיטה בפנים לאחת מבוגרת שהייתה מאחוריי:S
פעם התחלתי לקלל את המורה ביסודי אני זוכר את זה מול כל החברים פתאום הם דופקים לי מבט כזה:ph34r: אני מסתובב כולי אדיש פתאום קולט אותה:|| והיא שואלת אותי "מה בדיוק רצית לעשות לי?" כי אמרתי בואו שהיא נכנסת נזרוק עליה זהה ונעשה לה זה וזהוזה וכולי הככיי פדיחות ישבתי כל השיעור מאחורי הספר ושתקתי:whistle:

פעם חיקיתי איזה מורה בביצפר עם חבר שלי בביצפר אני מסתובב קולט אותה יושבת על ספסל לידי:|

פעם אבדתי בסופר שהייתי באיזה כיתה א' ואז ראיתי מישהי דומה לאמא שלי ואמרתי לה אמא בלהבלה פתאום היא מסתובבת וזאת לא אמא שלי ואי איזה טראומה קיבלתי מאז אני לא אשכח את זה.

מספיק לא:P?!

סוליקו 09-05-07 17:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Terminator
אותי לא תפסו :wiggle:

יש לך עוד זמן !
בטוח אתה מתחת לגיל 16 ?? אחרי זה הנחס נופל עליך וכל יום יתפסו אותך במשו

slim shady 09-05-07 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מטורףףףףףףףףףףףףףףף הרסתה אותי מוניטין מהרררררררר!!!!!!

חח לא קיבלתי...:blush:

הנה אחד שקרה לחבר שלי.. קצת סרוט ביסודי כן יסודי מצאנו קונדום חדש... אז חבר שלי שכמו שכבר אמרתי קצת שרוט החליט שהוא מבריז מהשיעור ומביא בו ביד מאחורי הבניין.. בסדר הוא הבריז מהשיעור באמצע היום ככה ופתאום המורה של הכתה ליד נכנסת עם החבר שלי (מחזיקה אותו באוזן) כולו אדום היא עושה למורה שלי את יודעת תפסתי את פואד מבריז מהשיעור ואת לא רוצה לדעת מה ראיתי אותו עושה... היא באה מספרת למורה שלי והמורה שלי נהיית כולה אדומה וחבר שלי כבר נשפך ךהם מול הפנים... חחח אייזה אידיוט הפסיק ללמוד בכתה ז'...:sad:

מבוסס על סיפור אמיתי.. =)

^סהר^אבוטבול^ 09-05-07 18:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nadav19
חחחחחחח איזה פאדיחות ... יש לי כמה פאדיחות ממש ממש מטורפות:

1. כיתה ט' עשיתי מבחן במתמטיקה, היה שקט רצח בכיתה אף אחד לא הוציא הגה, חבר שלי הביא לי מרפק לבטן בצחוק .. קיצר אני, הורדתי את הנוד של החיים שלי, וכיתה של 40 איש התחילו להקרע מצחוק .. ואני כולי אדום חחחחח (והמורה עוד מוסיפה "טוב אחרי שהשתחררנו נמשיך במבחן" ... זבל של מורה חח).

2. פעם חבר שלי, אחד שהיה מזיין לי תשכל ומתקשר אליי כל היום... התקשר אליי כשהייתי אצל חבר אחר.
לא היה לי כח לענות לו .. אז התעצבנתי והתחלתי להסביר לחבר שהייתי אצלו אותו רגע בבית, בצעקות ובקריזה, איך החבר השני מזיין בשכל יותר מדי בפלאפון: "כוס ראבק שיפסיק להתקשר הזין הזה לא מפסיק לטחון במוח נמאס כבר מהאפס המסכן הזה שיחפש מישו אחר ליפול עליו", ואז החבר שהיה לידי אומר לי: "אבל נדב, הפלא' שך פתוח.." ... ורק אז הבנתי שבעצם לחצתי Send בטעות חחחחחחחח איזה פאדיחות .

חח נדב פתחתה אותי חחחחח
איזה אשכול אש

Kachok 09-05-07 18:14

כיתה ט' מילא , אני פעם בזמן הרצאה בחדו"א 1 במכללה ישבתי בשיעור וחבר שלי מאחורה בא בכזו תנועה של אצבע בכל צד ללאטס , קיצר דפקתי קפיצה אחושרמוטה ואת הנאד של החייים מההפתעה כוסעמק כל הכיתה והמרצה לא הפסיקו להסתכל עלי אח"כ

kibinimat 09-05-07 19:05

פעם שיחקתי עם אבא שלי מטקות והרחקתי קצת
פתאום הוא מוריד מזה פצצה נכנס לאיזה פולניה מתה כזאת לעין
אני הולך לקחת תכדור התחילה לצעוק עליי חחח

Bodybuilder 09-05-07 19:33

היו הרבה פאדיחות שלא כדאי לספר אפילו :cry_1:

אבל לפני יומיים היתה לי פאדיחה לא גדולה !
קיצר היתי מצונן בקטנה,קמתי ב 6 בבוקר כי ב 6.40 היה לי שיעור נהיגה,אז קמתי,שתיתי שייק,אכלתי תפוח ויצאתי,נהגתי 5-10 דקות,דיברתי עים המורה בכיף שלי יצאנו לכביש מהיר קיצר פתאום בא לי לירוק,אתם בתח מקירים תקטע שאיאפשר כבר לדבר הליחה בגרון ופשוט איאפשר להוציא מילה,אבל מה גם לירוק מהחלון איאפשר לא נעים,על הכיסא מהחורה יושבת תלמידה שנהגה לפנאי,קיצר זה כביש מהיר אם אני יורק זה בתוח יאוף עליה כול הרוק חח
פתאום המורה שלי המשיך לחפור,אני לא מדבר חחחח עושה לו עים הראש כזה למטה למלה וכו' סימנים וכו' חחח הוא מספר סיפורים מזיין תמוח,ו פתאום הוא שואל אותי משהו..לא זוכר מה http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif אני עושה לו מו מו
מההה מישה ?שואל עוד פעם המורה
אני עוד פעם מו מוו מו אווו מוו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין הוא חשב שאני נפלתי על הראש
בסוף עצרנו ברמזור פתחתי תחלון ירקתיhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon11.gif,והסברתי לו מה היתה הבעיה חחח וכו' חחחחחחח

יiסי 09-05-07 19:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bodybuilder
היו הרבה פאדיחות שלא כדאי לספר אפילו :cry_1:

אבל לפני יומיים היתה לי פאדיחה לא גדולה !
קיצר היתי מצונן בקטנה,קמתי ב 6 בבוקר כי ב 6.40 היה לי שיעור נהיגה,אז קמתי,שתיתי שייק,אכלתי תפוח ויצאתי,נהגתי 5-10 דקות,דיברתי עים המורה בכיף שלי יצאנו לכביש מהיר קיצר פתאום בא לי לירוק,אתם בתח מקירים תקטע שאיאפשר כבר לדבר הליחה בגרון ופשוט איאפשר להוציא מילה,אבל מה גם לירוק מהחלון איאפשר לא נעים,על הכיסא מהחורה יושבת תלמידה שנהגה לפנאי,קיצר זה כביש מהיר אם אני יורק זה בתוח יאוף עליה כול הרוק חח
פתאום המורה שלי הממיך לחפור,אני לא מדבר חחחח עושה לו עים הראש כזה למטה למלה וכו' סימנים וכו' חחח הוא מספר סיפורים מזיין תמוח,ו פתאום הוא שואל אותי משהו..לא זוכר מה http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif אני עושה לו מו מו
מההה מישה ?שואל עוד פעם המורה
אני עוד פעם מו מוו מו אווו מוו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אין הוא חשב שאני נפלתי על הראש
בסוף עצרנו ברמזור פתחתי תחלון ירקתיhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon11.gif,והסברתי לו מה היתה הבעיה חחח וכו' חחחחחחח

חחחחחחחחחחחח נחמד

אהבתי את SlimShady גם חחחחחחחחחחחחח את האמת שגם לי יש חבר עשה את זה ועוד במקום קדוש ליהודים!

SuzukiR 09-05-07 19:50

אני פעם שיחקתי בסנוקר וחבר שלי עשה משהו בסנוקר אז צעקתי לו בואנה אבחי יא מניאק מה אתה ערבי מוסלמי ? וכול הסנוקר היה מפוצץ בערבים

StaSus 09-05-07 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR
אני פעם שיחקתי בסנוקר וחבר שלי עשה משהו בסנוקר אז צעקתי לו בואנה אבחי יא מניאק מה אתה ערבי מוסלמי ? וכול הסנוקר היה מפוצץ בערבים

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתאר לעצמי מזה..
ואיי ומישה קרעתי אותי!!!! חחחחחחחחחחחחחחחח
וגם קצ'וק קרע אותייי חחחחחחחחחחחחחחחחחח
אין אני נופל פה!!!!!!!!!!!!!!!!
וסלים שיידי גם קרע אותי@!!!!!!!!!!!Jחחחחחחחחחחחח

Bodybuilder 09-05-07 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SuzukiR

זה הבעיה שלך אתה חושב ש"ערבי מוסלמי" זה קללה חחחחחhttp://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ