![]() |
ככה על רגל אחת ממה שאני זוכר אחי:
משה כהן קחי את הדמעות-של פרדי טייפור או איברהים אני לא בטוח.. סם האהבה-פרדי טייפור שריף למה לא-של איברהים קוראים לשיר במקור leylim ley הרשימה ארוכה אחי.. אבל כל שיר זה תענוג ! |
הכל,
רוק קלאסי\מתקדם\כבד\אינדי, מוזיקה אירית, מוזיקה עברית ישנה, סינת'פופ , סינת'רוק. בקיצור הכל. |
בעיקר ראפ וטראנסים..
|
ציטוט:
|
בעיקר בעיקר דיכאון וקצת מוזיקה טורקית.
לא טחנו את הנושא? יאלה אני הולך לבכות באיזה פינה. |
ציטוט:
|
האמת שעד עכשיו בקטע הכבד שמעתי בעיקר מטאל, אבל עכשיו במקביל למטאל אני מתחיל לניכנס חזק לקטע של הגראנג' (אליס אין צ'יינס וסאונדגארדן שאהבתי אותם קודם, פרל ג'אם, נירוונה, מלווינז וכו...). אבל מטאל קלאסי ובעיקר תראש (מטאליקה, סלייר מגהדת ועוד 1001 להקות) גם הולכות אצלי חזק מאד. בניגוד חלקי למה שחשבתי קודם לכן, גראנג' הוא סגנון שדווקא ימצא חן בעיני רוב חובבי המטאל. ככה זה קרה אצלי.
|
שמע אנטון, סטלה זה תמיד טוב.. נירוונה נותנים בראש :)
|
ציטוט:
כושי צועק WHITE POWER:1eye: |
שומע בעיקר מלודיק דת' מטאל, קצת בלאק, טראש והאבי מטאל.
שומע גם קצת פאנק (NOFX, Sex Pistols). אני שונא אימו וממש ממש מתעב את כל המזרחית ודיכאון! |
ציטוט:
רוק, פאנק, הארד& האבי,קצת אימו מטאל וטראש. זה טוב באימונים בעיקר בארובי:jockey: |
ציטוט:
פאנקילר נתן הופעה בעצמאות פה בב"ש בצ'יקה,עם עוד כמה אמניי טרנס הסטודנטים שם דחפו כמות כדורים שלא תבייש מישלוח של רוזנשטיין! אני הייתי במיתחם רגאיי,אבל בין לבין קפצתי גם לטרנס והבנאדם הזה פשוט פירק אותם יש לי 2 חברים שהם מכירים אותו ועוד חבר'ה מהלייבל שלו..בחור נחמד אבל כל האנשיי טרנס האלה קצת סרוטים אם תישאל אותי ולענייני המוזיקה אני שומע בעיקר רגאיי ! גם הארדקור היפ הופ וקצת מוזיקה ישראלית מה שתופס אותי... |
גפ אתה בארשבעיxd?
|
ציטוט:
אני מבין שגם את..? 246077835 קפצי לבקר.. |
ציטוט:
אני זוכר פעם שמתה הודעה על הופעה של איזה גרמנים לבושים בשחור אני יודע מה זה היה |
ציטוט:
|
טראנס דאנס האוס,רוק,קצת פופ,קצת היפ הופ,רוסית.
|
hip-hop
rap r&b טרקים וקצת דיכאון :) |
אני שומע כל מה שאני חושב שיפה...
אם לפרט אז בעיקר.. רוק, רוק ישראלי וטיפה היפ הופ.. ויש גם שירים שאני שומע שהם לא מהז'אנרים הנ"ל.. ואת האמת, אני לא סובללללללללל פשוט לא סובלללללללל מוזיקת דיכאון.. כל פעם שאני שומע מה MP של מישהו במכון שיר דיכאון אני מקווה שיפול עליו המוט של הבנץ' פרס :1eye: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ