![]() |
יאלללה זזתי למיקלחת עוד מאט בא
|
ציטוט:
|
oRIs איפה תלומד אחי.. אני מבת חפר.. חצי דקה ממך.. :)
|
הראשונה יותר חזקה לדעתי
|
יפה
|
ציטוט:
אני לא מאמין אני האיש והשגיאות מס' 1 בפורום מתקן את ORI בן אדם מס'2 בשגיאות בפורום :1eye: WTF ZATOCHKA ו ORI מזה פורום הכירות פה ??? של הומ_ _ _ ? חחחחחח סרוטים הכול בצחוק ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לילה טוב חברה... פשששש zZzzZzZzzzzzz http://stuff.ratjed.com/upload/2005-...ep%20smile.jpg |
ציטוט:
|
דוגמה (ילד מפגר עם קסדה אחרי שיזוף) מס' 1:
דוגמה (ילד מפגר עם קסדה אחרי תאונה) מס' 2: דוגמה (אורי מגלה את הצד הנשי שבו ואת המיניות שלו, וחברו השפן): |
ציטוט:
|
ציטוט:
פשש יפה שינית לו תה גבות יפה... בקיצור הבנתי שאתה מבין עיניין.. וחוץ מזה לוקח פול זמן כדי לעשות משו קטלני. ואתה עשית די מהר קח שצריך לקחת את זה גם בחשבון |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפה אהבתי...בלי להעליב... |
ציטוט:
שים לב שגם שיניתי את העיניים האדומות שהפלש של המצלמה עשתה להם.. אורי אח שלי, אתה יודע שאני אוהב אותך נכון..? בכל אופן ברור שלא ניסיתי להעליב אותך אל תיקח את זה באופן אישי... בקשר לידל המפגר עם הקסדה, שילך להזדיין.. |
פשש גם גילחת אותו טיפה מזה.... הלוואי הייתי יודע גם.. אזה דברים הייתי עושה.. מה שכן תגיד לי שניה אם אני מביא לך תמונה של בחורה צעירה אתה יכול לעשות לי ממנה זקנה בלי שאני בכלל ישים לב?
כן שמתי ל לעיניים ישר שמעתי אולי שמעתי לא נכון אבל אמרו לי שזה לא קל בכלל |
ציטוט:
אבל אני יכול לעשות לה פול פצעים וחצ'קונים ולעשות אותה מכוערת תחת ועדיין זה יהיה מציאותי.. |
ציטוט:
|
אורי עזוב אותך חתימות
שים תמונה קטנה נחמדה שלך (כמו שאתה אוהב לעשות הרבה ) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ