![]() |
אני ברצפה פה מצחוק...חחחחחחחחחחח....
|
פשוט בזבוז זמן להגיב לפוסט הזה, אני חושב שצריך להגביל את הגיל כניסה לפורום ל21+...
זה יחסוך לכולנו הרבה מאוד כאב ראש וריבים עם טמבלים... :/ |
ציטוט:
בקיצור עשית את הפדיחה |
ציטוט:
|
לכל אחד יש את הסיבות האישיות שלו, אני כרגע בפציעה ולא יכול להתאמן כמו שצריך כבר תקופה, ככה שכל ההליך עצר ולא רלוונטי לשנה הקרובה...
על כל פנים אני לא הנושא פה... לך תתחרה כבר, עזוב שטויות. |
ציטוט:
משום מה יש לי הרגשה שאתה עדיין פי 2 יותר סוסון ממנו. רק כל אחד והצניעות שלו. |
אני יותר גדול פיזית זה דיי ברור [1.86 על 107 קילו] אבל עליתי באחוזי שומן כי אני לא יכול לעשות אירובי וכרגע אני על 15 אחוז שומן.... ככה שבחיטוב הוא לוקח אותי בהליכה.
למרות שכולנו מסכימים שהוא הגזים לגמריי בחיטוב, שיעלה להתחרות נראה מה יגידו לו השופטים... ונראה לי שאם כולם היו קצת יותר צנועים היה לפורום הזה הרבה יותר טוב. :) |
ציטוט:
http://ufu.co.il/files/o26g77tr1upv2wushug6.jpg |
אין ספק שהחיוך שלך מלבב בכל תמונה מחדש..בהצלחה
|
שמע, אני לא אוהב להתנגח עם אנשים אבל ממש דרשת את זה לפני זה.....
לשם שינוי התמונה הזאת מאוד מחמיאה לך, אמרתי לך, אני מעריך את זה שאתה הולך להתחרות, לדעתי האישית אתה עוד לא מוכן, אבל אני מניח שזה רק נותן לך דלק להמשיך הלאה יותר חזק... ;) בהצלחה. |
יופי אלי נראה טוב ברור שעוד מסה היה יותר טוב. זה מה שיש ועם זה ננצח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל עובדתית אני עולה באחוזי שומן שאני לא עושה אירובי... ותאמין לי שיחקתי עם התזונה ושום דבר לא פתר לי את זה... זה או להישאר באותו אחוז שומן אבל לאבד לאט לאט מאסה כי אני אוכל פחות, או לעלות קצת אחוז שומן ועל הדרך לעשות מאסה כי אני לא יכול ממש אירובי [חוץ מאופניים כי זה בישיבה ויש לי קצת פחות לחץ על הרגל....] אז בחרתי לחזור למאסה... :)) |
ציטוט:
מה שכן ישרוף לך שומן זה ספרינטים או אימונים מטבוליים, אירובי ידלל לך תגליקוגן (רע מאוד אם המטרה שלך היא לגדול), ישרוף פחמימות והשריפת שומן בו ממש מינורית, לעומת ספרינטים או אימונים מטבוליים שגם שורפים הרבה יותר קלוריות במנוחה ובעיקר מעלים את הרמות טסטוסטרון והורמון גדילה בדם (יש קשר ישיר אימון ברמת חומצות חלב גבוהות להיפטרופיה ורמות גבוהות של הורמונים אנבוליים). |
אלברט , יש מקום לספרינטים במהלך טקסס?
|
אליק ישך ג'ינו
|
גם לדוד שלי היה, בסוף הורידו לו את כל הפיטמה
|
ציטוט:
אני יודע אני מדבר על ספרינטים ועל אימוני אירובי מאוד עצימים של עד 20 דקות... [הייתי עושה כמעט כל יום] וכמו שכבר הסברתי כרגע המצב העובדתי שבמאזן שלילי אני יורד מאסה במאזן נטרלי אני עולה שומן רוצה או לא רוצה ובמאזן חיובי אני מעט משמין אבל עולה מאסה, עד עכשיו התבססתי על האירובי והאפטר ברן כדי לצמצם כמה שאפשר את העליה באחוזי שומן [יותר טוסטסטרון= פחות שומן בגוף] ואפילו לרדת כי הייתי בחיטוב, כרגע יש לי בעיה בקרסול כבר תקופה והכל תקוע, אז החלטתי לחזור למאסה עד שאני יחלים [בעזרת השם אולטראסאונד שבוע הבא ואני מקווה לטוב].... על כל פנים, אני שמח לראות שיש פה עוד כמה אנשים שמבינים עניין למרות שמידי פעם קשה קצת להבין אותם... :) |
אתה רוצה להגיד לי שהגוף שלך כל כך קטבולי שבמאזן ניטרלי אתה אוטומטית מאבד שריר ?
אתה עושה משו לא נכון בטוח, או לא אוכל מספיק חלבון / שומן / שניהם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ