ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   עוד 6 שבועות.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=80564)

gorneo1 29-10-13 09:18

אני ברצפה פה מצחוק...חחחחחחחחחחח....

gorneo1 29-10-13 09:19

פשוט בזבוז זמן להגיב לפוסט הזה, אני חושב שצריך להגביל את הגיל כניסה לפורום ל21+...

זה יחסוך לכולנו הרבה מאוד כאב ראש וריבים עם טמבלים... :/

ORs 29-10-13 10:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^NoOne^ (הודעה 1176171)
חחח אלי למרות כל התגובות פה חלקן נכונות וחלקן פשוט תת רמה שנובות מקנא/שנא/במטרה לפגוע ולהשפיל ועוד ים חרא שיש פה אנשים
חצי מטרולים שמגיבים פה אתם בכלל אפסים שעוסקים בלהגיב פה ומבזבזים את הזמן בלעקוב אחרי הפוסט הזה ולהגיב ולפגוע כל פעם מחדש אז אולי בלי לזיין תעלו גם לבמה כמו אלי בלי תרוצים שבטוח תתחילו להגיד : אבל צריך יותר גודל אין טעם לעלות לבמה בידיעה שאתה לא תיקח וכל הזיוני מוח האלה
ועוד משהו אני מאמין שחצי ממי שירד עליו או שמן מסריח שדוחף 100בנץ ל 4חזרות וחושב שהוא בודיבילדר או איזה שחיף עם קוביות שחושב שהוא מריץ אז די יאבודים תעשו משהו עם עצמכם במקום לנסות להוריד מוטבציה למישהו אחר
בקיצור בהצלחה לא משנה איזה מקום תיקח העיקר ניסתה ועבדתה על זה קשה בהצלחה בחור

אחי אתה לא בפורום הנכון פה זה לא fxp.body
בקיצור עשית את הפדיחה

EliC 03-11-13 13:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1176191)
אני ברצפה פה מצחוק...חחחחחחחחחחח....

רציתי לשאול משו.. לפני 4 חודשים כבר אמרת שאתה עושה חיטוב חודש וחצי ומעלה סופ סוף תמונות לכאן אבל עד היום לא ראיתי לא תמונה ולא סרטון.. מה עם זה באמת?

gorneo1 03-11-13 14:47

לכל אחד יש את הסיבות האישיות שלו, אני כרגע בפציעה ולא יכול להתאמן כמו שצריך כבר תקופה, ככה שכל ההליך עצר ולא רלוונטי לשנה הקרובה...

על כל פנים אני לא הנושא פה...

לך תתחרה כבר, עזוב שטויות.

מנחם בגין 03-11-13 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1176396)
לכל אחד יש את הסיבות האישיות שלו, אני כרגע בפציעה ולא יכול להתאמן כמו שצריך כבר תקופה, ככה שכל ההליך עצר ולא רלוונטי לשנה הקרובה...

על כל פנים אני לא הנושא פה...

לך תתחרה כבר, עזוב שטויות.

משום מה יש לי הרגשה שאתה עדיין פי 2 יותר סוסון ממנו.

רק כל אחד והצניעות שלו.

gorneo1 03-11-13 15:27

אני יותר גדול פיזית זה דיי ברור [1.86 על 107 קילו] אבל עליתי באחוזי שומן כי אני לא יכול לעשות אירובי וכרגע אני על 15 אחוז שומן.... ככה שבחיטוב הוא לוקח אותי בהליכה.
למרות שכולנו מסכימים שהוא הגזים לגמריי בחיטוב, שיעלה להתחרות נראה מה יגידו לו השופטים...

ונראה לי שאם כולם היו קצת יותר צנועים היה לפורום הזה הרבה יותר טוב. :)

EliC 03-11-13 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1176398)
אני יותר גדול פיזית זה דיי ברור [1.86 על 107 קילו] אבל עליתי באחוזי שומן כי אני לא יכול לעשות אירובי וכרגע אני על 15 אחוז שומן.... ככה שבחיטוב הוא לוקח אותי בהליכה.
למרות שכולנו מסכימים שהוא הגזים לגמריי בחיטוב, שיעלה להתחרות נראה מה יגידו לו השופטים...

קח עדכון מאיבוד המאסה הדראסטי שלי, 75 קילו 1.76 אחוז שומן באיזור ה9...
http://ufu.co.il/files/o26g77tr1upv2wushug6.jpg

JuJitsu 03-11-13 16:20

אין ספק שהחיוך שלך מלבב בכל תמונה מחדש..בהצלחה

gorneo1 03-11-13 17:38

שמע, אני לא אוהב להתנגח עם אנשים אבל ממש דרשת את זה לפני זה.....
לשם שינוי התמונה הזאת מאוד מחמיאה לך, אמרתי לך, אני מעריך את זה שאתה הולך להתחרות, לדעתי האישית אתה עוד לא מוכן, אבל אני מניח שזה רק נותן לך דלק להמשיך הלאה יותר חזק... ;)

בהצלחה.

ORs 03-11-13 19:54

יופי אלי נראה טוב ברור שעוד מסה היה יותר טוב. זה מה שיש ועם זה ננצח

אלברט ברכה 03-11-13 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1176398)

מה הקשר בין חוסר באירובי לאחוז שומן?

אלברט ברכה 03-11-13 20:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי EliC (הודעה 1176401)
קח עדכון מאיבוד המאסה הדראסטי שלי, 75 קילו 1.76 אחוז שומן באיזור ה9...
http://ufu.co.il/files/o26g77tr1upv2wushug6.jpg

do you even lift br0?

gorneo1 03-11-13 23:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1176413)
מה הקשר בין חוסר באירובי לאחוז שומן?

גם אני שאלתי את עצמי את זה...
אבל עובדתית אני עולה באחוזי שומן שאני לא עושה אירובי...

ותאמין לי שיחקתי עם התזונה ושום דבר לא פתר לי את זה...
זה או להישאר באותו אחוז שומן אבל לאבד לאט לאט מאסה כי אני אוכל פחות,
או לעלות קצת אחוז שומן ועל הדרך לעשות מאסה כי אני לא יכול ממש אירובי [חוץ מאופניים כי זה בישיבה ויש לי קצת פחות לחץ על הרגל....]

אז בחרתי לחזור למאסה... :))

אלברט ברכה 03-11-13 23:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1176422)
גם אני שאלתי את עצמי את זה...
אבל עובדתית אני עולה באחוזי שומן שאני לא עושה אירובי...

ותאמין לי שיחקתי עם התזונה ושום דבר לא פתר לי את זה...
זה או להישאר באותו אחוז שומן אבל לאבד לאט לאט מאסה כי אני אוכל פחות,
או לעלות קצת אחוז שומן ועל הדרך לעשות מאסה כי אני לא יכול ממש אירובי [חוץ מאופניים כי זה בישיבה ויש לי קצת פחות לחץ על הרגל....]

אז בחרתי לחזור למאסה... :))

אתה עולה באחוזי שומן כשאתה לא עושה אירובי כי אתה לא מצמצם את העודף הקלורי בעזרת האירובי, לא כי האירובי שורף לך שומן.

מה שכן ישרוף לך שומן זה ספרינטים או אימונים מטבוליים, אירובי ידלל לך תגליקוגן (רע מאוד אם המטרה שלך היא לגדול), ישרוף פחמימות והשריפת שומן בו ממש מינורית, לעומת ספרינטים או אימונים מטבוליים שגם שורפים הרבה יותר קלוריות במנוחה ובעיקר מעלים את הרמות טסטוסטרון והורמון גדילה בדם (יש קשר ישיר אימון ברמת חומצות חלב גבוהות להיפטרופיה ורמות גבוהות של הורמונים אנבוליים).

the raccoon 04-11-13 01:54

אלברט , יש מקום לספרינטים במהלך טקסס?

nadavmoore 04-11-13 09:47

אליק ישך ג'ינו

מנחם בגין 04-11-13 09:59

גם לדוד שלי היה, בסוף הורידו לו את כל הפיטמה

gorneo1 04-11-13 10:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1176425)
אתה עולה באחוזי שומן כשאתה לא עושה אירובי כי אתה לא מצמצם את העודף הקלורי בעזרת האירובי, לא כי האירובי שורף לך שומן.

מה שכן ישרוף לך שומן זה ספרינטים או אימונים מטבוליים, אירובי ידלל לך תגליקוגן (רע מאוד אם המטרה שלך היא לגדול), ישרוף פחמימות והשריפת שומן בו ממש מינורית, לעומת ספרינטים או אימונים מטבוליים שגם שורפים הרבה יותר קלוריות במנוחה ובעיקר מעלים את הרמות טסטוסטרון והורמון גדילה בדם (יש קשר ישיר אימון ברמת חומצות חלב גבוהות להיפטרופיה ורמות גבוהות של הורמונים אנבוליים).

אתה מלמד את זה שיודע ורב עם כולם על זה... חחחחח...

אני יודע אני מדבר על ספרינטים ועל אימוני אירובי מאוד עצימים של עד 20 דקות... [הייתי עושה כמעט כל יום] וכמו שכבר הסברתי כרגע המצב העובדתי שבמאזן שלילי אני יורד מאסה במאזן נטרלי אני עולה שומן רוצה או לא רוצה ובמאזן חיובי אני מעט משמין אבל עולה מאסה, עד עכשיו התבססתי על האירובי והאפטר ברן כדי לצמצם כמה שאפשר את העליה באחוזי שומן [יותר טוסטסטרון= פחות שומן בגוף]
ואפילו לרדת כי הייתי בחיטוב,
כרגע יש לי בעיה בקרסול כבר תקופה והכל תקוע, אז החלטתי לחזור למאסה עד שאני יחלים [בעזרת השם אולטראסאונד שבוע הבא ואני מקווה לטוב]....

על כל פנים, אני שמח לראות שיש פה עוד כמה אנשים שמבינים עניין למרות שמידי פעם קשה קצת להבין אותם... :)

Homie 04-11-13 10:56

אתה רוצה להגיד לי שהגוף שלך כל כך קטבולי שבמאזן ניטרלי אתה אוטומטית מאבד שריר ?
אתה עושה משו לא נכון בטוח, או לא אוכל מספיק חלבון / שומן / שניהם

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:21.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ