![]() |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
כבר די נמאס לי מהשיגועים והחוסר אמון הזה אז הנה.. זה על פחמימה נמוכה , אחרי 10-11 שבועות בגרעון קלורי ובנוסף אחרי אשפוז בסופ"ש אני שוקל 77 קילו זה כמעט פי 2 ממשקל גוף לא יודע אם שובר או לא זה גם לא מעניין אותי נתון לשיקול דעתכם |
סקוואט יותר טוב משלי כרגע . תמות
|
elic רשמתי גם שם ואני ארשום פה, כל הכבוד על הסקוואט (למרות הטכניקה שהיא לא משהו).
ואת ההמשך תקרא שם. בכל מקרה אני עדיין לא מאמין ל"אקיליס" שיש לו סקוואט של 4 פלטות. |
הטכניקה לא משו וגם אתה לא יורד מספיק אבל וואלה משקל מכובד מאוד לגיל שלך במיוחד שאתה על דל פחמימה גירעון קלורי ואאחרי אישפוז. אני מאמין שאם הייתה במיטבך יש לך בשקט 160. כל הכבוד.
|
ציטוט:
נראה בסרטון שיש לך גוף ממש קטן שחיפון ... איזה גובה אתה |
ועוד שאלה מה זה שאתה רושם שם בסרטונים שאתה עושה 315 סקוואט זה באיזה יחידות מידה כי קילו זה לא
|
lbsss
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה שופט את הגוף שלי כשאני עם סווטצ'רט ומכנס קצר שמראה את התאומים הכושלים גנטית שלי? תהיה בטוח שאני לא שחיפון אני שוקל 77 כרגע ואני 10 אחוז שומן |
זה לא סקבט, הוא לא מקביל אפילו מהזוית הזאת.
אם היה מצלם מגובה הברך היה יותר קל לראות שזה רבעים, בלחץ. |
אותי יותר מעניין למה אכפת לך ממה שאחרים אומרים
אז אתה לא מרים 200 ויותר כמוהם. נו אז? כשמישהו פה נולד הוא הרים ישר מקבילים לא מקבילים חותך לא חותך מלפפונים? חסרי טאקט דבילים אתם לא שווים בשיט |
ציטוט:
|
ציטוט:
לגבי המשקלים - צריך להוכיח משהו לפורום אחר , אז פשוט צילמתי שירדו ממני כבר כי כל נושא שאני פותח מתרברבים שם על אימוני כוח ויש את הויכוח הידוע שכוח יותר טוב מנפח .. זה הכל |
ציטוט:
תמשיכו להתווכח עם המדע ולקרוע תשריר עד שישרוף עם 15 חזרות |
ציטוט:
|
ציטוט:
ברגע שעבדתי לתוכנית נפח גדלתי כמו שצריך המטרה היא לא לקרוע ולשרוף את השריר לחזרות גבוהות, אלא לעבוד במשקל מקסימלי למספר חזרות קצת יותר גבוה (8-12) וכן, להגיע לכשל, ואם לא הגעת לכשל תעלה משקל. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
סוף סוף בן אדם חכם !!!! שמדבר כמו שצריך לעבוד בן אדם טבעי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ