ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   תמונות|9weeks out (https://israelbody.com/showthread.php?t=80389)

EliC 06-10-13 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alonl6 (הודעה 1175071)
למה ככה נדב קבל איזה סוסים הם

https://www.facebook.com/AVIASAFNATU...27273657297229

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Homie (הודעה 1175156)
מה הקשר לא עובד כוח לפני התחרות? למה זה יפגע לך ב"חיטובים" ?
ואני על פחות או יותר 0 גרם פחמימה רוב הזמן, מאיים על :):):):) בזין.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1175160)
הומי הוא כבר קיבל "חוב לראק" בפורום השני. למרות שנתנו לו שם עד פברואר ואז נראה מה הוא עושה עם זה

http://www.youtube.com/watch?v=3DcsNdtpzX0

כבר די נמאס לי מהשיגועים והחוסר אמון הזה אז הנה.. זה על פחמימה נמוכה , אחרי 10-11 שבועות בגרעון קלורי ובנוסף אחרי אשפוז בסופ"ש
אני שוקל 77 קילו זה כמעט פי 2 ממשקל גוף
לא יודע אם שובר או לא זה גם לא מעניין אותי נתון לשיקול דעתכם

the raccoon 07-10-13 00:21

סקוואט יותר טוב משלי כרגע . תמות

nadavmoore 07-10-13 08:48

elic רשמתי גם שם ואני ארשום פה, כל הכבוד על הסקוואט (למרות הטכניקה שהיא לא משהו).
ואת ההמשך תקרא שם.

בכל מקרה אני עדיין לא מאמין ל"אקיליס" שיש לו סקוואט של 4 פלטות.

IGOR 07-10-13 08:53

הטכניקה לא משו וגם אתה לא יורד מספיק אבל וואלה משקל מכובד מאוד לגיל שלך במיוחד שאתה על דל פחמימה גירעון קלורי ואאחרי אישפוז. אני מאמין שאם הייתה במיטבך יש לך בשקט 160. כל הכבוד.

ORs 07-10-13 10:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי EliC (הודעה 1175184)
http://www.youtube.com/watch?v=3DcsNdtpzX0

כבר די נמאס לי מהשיגועים והחוסר אמון הזה אז הנה.. זה על פחמימה נמוכה , אחרי 10-11 שבועות בגרעון קלורי ובנוסף אחרי אשפוז בסופ"ש
אני שוקל 77 קילו זה כמעט פי 2 ממשקל גוף
לא יודע אם שובר או לא זה גם לא מעניין אותי נתון לשיקול דעתכם

נגיד שהרמת את המשקל אחר שנתיים אימונים:confused:
נראה בסרטון שיש לך גוף ממש קטן שחיפון ... איזה גובה אתה

ORs 07-10-13 11:12

ועוד שאלה מה זה שאתה רושם שם בסרטונים שאתה עושה 315 סקוואט זה באיזה יחידות מידה כי קילו זה לא

Homie 07-10-13 12:03

lbsss

EliC 07-10-13 13:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ors (הודעה 1175194)
ועוד שאלה מה זה שאתה רושם שם בסרטונים שאתה עושה 315 סקוואט זה באיזה יחידות מידה כי קילו זה לא

לפעמי םכשאין לי כוח להמיר לקילו אני רושם רק בליברות, זה אמור להיות מובן מאליו.
ציטוט:

פורסם במקור על ידי ors (הודעה 1175192)
נגיד שהרמת את המשקל אחר שנתיים אימונים:confused:
נראה בסרטון שיש לך גוף ממש קטן שחיפון ... איזה גובה אתה

1.76
אתה שופט את הגוף שלי כשאני עם סווטצ'רט ומכנס קצר שמראה את התאומים הכושלים גנטית שלי?
תהיה בטוח שאני לא שחיפון אני שוקל 77 כרגע ואני 10 אחוז שומן

אלברט ברכה 07-10-13 13:29

זה לא סקבט, הוא לא מקביל אפילו מהזוית הזאת.
אם היה מצלם מגובה הברך היה יותר קל לראות שזה רבעים, בלחץ.

אחלה גבר (: 07-10-13 13:45

אותי יותר מעניין למה אכפת לך ממה שאחרים אומרים
אז אתה לא מרים 200 ויותר כמוהם. נו אז? כשמישהו פה נולד הוא הרים ישר מקבילים לא מקבילים חותך לא חותך מלפפונים?
חסרי טאקט דבילים אתם לא שווים בשיט

IGOR 07-10-13 13:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אחלה גבר (: (הודעה 1175204)
אז אתה לא מרים 200 ויותר כמוהם. נו אז? כשמישהו פה נולד הוא הרים ישר מקבילים לא מקבילים חותך לא חותך מלפפונים?

חופר.

EliC 07-10-13 14:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אחלה גבר (: (הודעה 1175204)

לגבי אלו שמתלוננים על העומק אני לא מתייחס מן הסתם זה צרות עין
לגבי המשקלים - צריך להוכיח משהו לפורום אחר , אז פשוט צילמתי שירדו ממני כבר כי כל נושא שאני פותח מתרברבים שם על אימוני כוח ויש את הויכוח הידוע שכוח יותר טוב מנפח .. זה הכל

IGOR 07-10-13 14:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי EliC (הודעה 1175206)
לגבי אלו שמתלוננים על העומק אני לא מתייחס מן הסתם זה צרות עין
לגבי המשקלים - צריך להוכיח משהו לפורום אחר , אז פשוט צילמתי שירדו ממני כבר כי כל נושא שאני פותח מתרברבים שם על אימוני כוח ויש את הויכוח הידוע שכוח יותר טוב מנפח .. זה הכל

אם התגובה הזאת אתה מוכיח כמה חוסר ידע ישלך. מתי תבינו שכמה שיותר חזק=יותר מאסת שריר. מתאמן טבעי חייב תרגילי בסיס+עליה הדרגתית במשקלים. ברגע שהגעתה לגבול,רק אז ניתן לעבור לפיצולים כדי לתת יותר עצימות/נפח באימון. זה שעליתה רוב שומן כנראה לא עשיתה משו נכון. סיימתה ss ? למה לא עברתה לנפח 5*5? אתה ישר מסיק מסקנות מפגרות שבאימוני כוח אין גירוי משמעותי. מציע לך לעשות חיפוש על מתאמני כוח טיבעיים וכשתמצא תמונה של שחיף עם 120 קילו בנץ, 180 סקוואט ו160 דדליפט אז דבר..
תמשיכו להתווכח עם המדע ולקרוע תשריר עד שישרוף עם 15 חזרות

AchiliZ 07-10-13 15:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nadavmoore (הודעה 1175188)
elic רשמתי גם שם ואני ארשום פה, כל הכבוד על הסקוואט (למרות הטכניקה שהיא לא משהו).
ואת ההמשך תקרא שם.

בכל מקרה אני עדיין לא מאמין ל"אקיליס" שיש לו סקוואט של 4 פלטות.

אני עושה בדיוק באותה טכניקה שהבחורצ'יק עושה ל4 פלטות (לא ass to grass)ואני יצלם את זה באימון הבא שלי... אני לא יודע מה קשה להאמין כול כך? זה אפילו לא 200 שגם את זה אני ישבור ב3 חודש הקרובים בהבטחה(אם לא יקרה משהו קיצוני lol) ואני אפילו לא פאקינג ליפטר ולא מיתאמן כוח נטו בילדינג...כול מי שליפטר בטח כועס אין צורך לצטט אותי האלים איתכם!

EliC 07-10-13 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igor (הודעה 1175208)
אם התגובה הזאת אתה מוכיח כמה חוסר ידע ישלך. מתי תבינו שכמה שיותר חזק=יותר מאסת שריר. מתאמן טבעי חייב תרגילי בסיס+עליה הדרגתית במשקלים. ברגע שהגעתה לגבול,רק אז ניתן לעבור לפיצולים כדי לתת יותר עצימות/נפח באימון. זה שעליתה רוב שומן כנראה לא עשיתה משו נכון. סיימתה ss ? למה לא עברתה לנפח 5*5? אתה ישר מסיק מסקנות מפגרות שבאימוני כוח אין גירוי משמעותי. מציע לך לעשות חיפוש על מתאמני כוח טיבעיים וכשתמצא תמונה של שחיף עם 120 קילו בנץ, 180 סקוואט ו160 דדליפט אז דבר..

עשיתי 5*5 , לא היו לי כתפיים בעקבות זאת , לא חזה עליון, רגליים בקושי גדלו והפרופורציה הייתה נוראית
ברגע שעבדתי לתוכנית נפח גדלתי כמו שצריך
המטרה היא לא לקרוע ולשרוף את השריר לחזרות גבוהות, אלא לעבוד במשקל מקסימלי למספר חזרות קצת יותר גבוה (8-12) וכן, להגיע לכשל, ואם לא הגעת לכשל תעלה משקל.

אלברט ברכה 07-10-13 17:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1175214)
עשיתי 5*5 , לא היו לי כתפיים בעקבות זאת , לא חזה עליון, רגליים בקושי גדלו והפרופורציה הייתה נוראית
המטרה היא לא לקרוע ולשרוף את השריר לחזרות גבוהות, אלא לעבוד במשקל מקסימלי למספר חזרות קצת יותר גבוה (8-12) וכן, להגיע לכשל, ואם לא הגעת לכשל תעלה משקל.

אני מגיש מועמדות לפרס נובל עבורך.

EliC 07-10-13 18:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אלברט ברכה (הודעה 1175215)
אני מגיש מועמדות לפרס נובל עבורך.

מה:confused:

ORs 07-10-13 23:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי elic (הודעה 1175214)

מניסיון למתאמן טבעי לעבוד מעלה 8 חזרות לא נותן כלום אתה תעלה הרבה שומן

ORs 07-10-13 23:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IGOR (הודעה 1175208)

x1000000
סוף סוף בן אדם חכם !!!! שמדבר כמו שצריך לעבוד בן אדם טבעי

EliC 07-10-13 23:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ors (הודעה 1175225)
x1000000
סוף סוף בן אדם חכם !!!! שמדבר כמו שצריך לעבוד בן אדם טבעי

בקיצור תמשיך בדעות שלך אני אמשיך בדעות שלי ובסוף נגיע למסקנה מי יותר חזק ומי יותר גדול

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ