ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   בייספס של סטס.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=7929)

IRON-MASS 15-04-07 16:54

אוקיי...
אני ישבתי וקראתי את התגובות וזה פשוט בלתי נסבל.
סטס יש לך יד ענקית ואני בהחלט מאמין שהיד שלך 43. אנשים כאן מתוך קנאה וחוסר "היגיון" לא מוכנים לקבל את העובדה שאתה גדול מהם בעודך מתאמן שנתיים בלבד ורק בן 15.
לגביי המגיבים, אתם לא ראיתם את היד במציאות ולכן אין עליכם לשפוט ולקבוע כי היד שלו רחוקה מאוד מהיקף 40.
ליד יש נפח, דבר שאתם לא יכולים לראות מתמונה כזו. מתמונה כזו אתם יכולים לראות "גודל", לאורך ולרוחב אך לא נפח.
מההתרשמות שלי הבחור ענק ואני מאמין שיש לו עוד כל כך הרבה פוטנציאל לגדול וכל זה בדרך הטבעית.
סטס, לכשתגיע לגיל 18 ותהייה כבר אחרי זכיה אם ירצה השם, תתחיל לחשוב אם אתה מעוניין לקחת את הבודיבלדינג כעסק ולא כתחביב, דבר הכולל הקרבה של הרבה דברים.

בהצלחה איש קטן גדול:)

Ilan-V 15-04-07 17:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iron-mass
אוקיי...
סטס יש לך יד ענקית ואני בהחלט מאמין שהיד שלך 43. אנשים כאן מתוך קנאה וחוסר "היגיון" לא מוכנים לקבל את העובדה שאתה גדול מהם בעודך מתאמן שנתיים בלבד ורק בן 15.
לגביי המגיבים, אתם לא ראיתם את היד במציאות ולכן אין עליכם לשפוט ולקבוע כי היד שלו רחוקה מאוד מהיקף 40.
ליד יש נפח, דבר שאתם לא יכולים לראות מתמונה כזו. מתמונה כזו אתם יכולים לראות "גודל", לאורך ולרוחב אך לא נפח.
מההתרשמות שלי הבחור ענק ואני מאמין שיש לו עוד כל כך הרבה פוטנציאל לגדול וכל זה בדרך הטבעית.
סטס, לכשתגיע לגיל 18 ותהייה כבר אחרי זכיה אם ירצה השם, תתחיל לחשוב אם אתה מעוניין לקחת את הבודיבלדינג כעסק ולא כתחביב, דבר הכולל הקרבה של הרבה דברים.

אם השם ירצה לא.. אבל אם סטס ירצה אזז בהחלט כן

StaSus 15-04-07 17:01

ציטוט:

אוקיי...

חחח תודה אחי ואני בבודיבלידינג רק בשביל התחביב , כי אני לא משתמש בחומרים ותוספיי מזון...
ושאר המתחרים כן משתמשים..
וברצוני לתקן אני מתאמן שנה ושבע חודשיים..

Yoshi-Moto 15-04-07 17:01

ציטוט:

אוקיי...

שמע, ברור שאני מקנא בו... אבל אני לא אומר את זה כי אני מקנא בו, אלא בגלל שזה דבר לא רגיל לראות ילד בן 15 יד 43, ועוד שהתמונה לא נראית 43... וזה טבעי מאוד שזה לא יראה לנו נורמאלי...
כן, סטס ענק וממש ממש ממש לא רגיל לגילו ומגיעות לו כל המחמאות והתמיכות שהוא מקבל מהפורום, אבל יחד עם זאת אני חושד שהוא קצת זייף עם ההיקף ונשמח לראות תמונה שלו בזמן המדידה...

Ilan-V 15-04-07 17:03

לדעתי מה יש לו לזייף כאילו אחרי הכל אם הוא באמת מזייף ואני מאמין שלא הוא עובד אל עצמו לא אלינו.. חח

StaSus 15-04-07 17:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי איתן הסוס
שמע, ברור שאני מקנא בו... אבל אני לא אומר את זה כי אני מקנא בו, אלא בגלל שזה דבר לא רגיל לראות ילד בן 15 יד 43, ועוד שהתמונה לא נראית 43... וזה טבעי מאוד שזה לא יראה לנו נורמאלי...
כן, סטס ענק וממש ממש ממש לא רגיל לגילו ומגיעות לו כל המחמאות והתמיכות שהוא מקבל מהפורום, אבל יחד עם זאת אני חושד שהוא קצת זייף עם ההיקף ונשמח לראות תמונה שלו בזמן המדידה...

אני לא יודע אם ראיתה אבל הוספתי עוד תמונה, אוליי זה יבהיר קצת משהו, לא יודע

http://img257.imageshack.us/my.php?i...scn0266fr9.jpg

Dino Psaras 15-04-07 17:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי StaSus
חחח תודה אחי ואני בבודיבלידינג רק בשביל התחביב , כי אני לא משתמש בחומרים ותוספיי מזון...
ושאר המתחרים כן משתמשים..
וברצוני לתקן אני מתאמן שנה ושבע חודשיים..

לא משתמש בתוספי מזון? :1eye:

אפשר לחשוב מה ההבדל בין אבקת חלבון לטונה.

Yoggie 15-04-07 17:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IRON-MASS
אוקיי...

אני חושב שקצת נסחפת... אף אחד פה לא בא להשמיץ חס וחלילה והתגובה שלי בטוח לא באה מתוך קנאה כי את ה43 שלי כבר עברתי מזמן... :1eye: ואין ספק שסטס בחור משקיען והגיע לתוצאות יפות.
בכוונה כתבתי בהודעה שאני לא רוצה להכנס לזה כי ידעתי שזה יוביל לויכוחים. בכל מקרה כל אחד יכול לשפוט לפי הבנתו וראות עיניו. גם אם האדם מבלף, הוא מבלף רק את עצמו.
לצורך ההשוואה אני אחפש היום בערב תמונה שלי ב43 ס"מ...

נ.ב,
הפורום הוא פורום ישראלי ובעברית! אם אתם רוצים להעביר בניכם מסרים ברוסית יש לכך אייסיקיו ומסנג'ר תעזרו בהם אחרת אני אצטרך למחוק לכם את ההודעות.

SiX PACK 15-04-07 17:07

ציטוט:

אני לא יודע אם ראיתה אבל הוספתי עוד תמונה, אוליי זה יבהיר קצת משהו, לא יודע

http://img257.imageshack.us/my.php?i...scn0266fr9.jpg

סטס, הבנו מיצינו וראינו את הבייסס שלך מקרוב..

זה שאתה חושב שאתה נראה "קטן בפרונט" זה לא אומר שלא מגיע לנו תמונת פרונט טובה..

אתה תעלה את האמון בך ואת ההערכה אליך אם תעלה כמה תמונות נורמליות, עד אז, אי אפשר להתייחס ברצינות..

Ilan-V 15-04-07 17:15

יוגי אתה עכשיו אל 46 ?

Yoggie 15-04-07 17:16

על* ולא אל.
ואני על 46-46.5

IRON-MASS 15-04-07 17:17

סטס אולי כבר אמרת איפשהו אבל אני לא זוכר...אני מאמין שאתה על אחוזי שומן נמוכים אבל כמה בערך?

StaSus 15-04-07 17:17

ציטוט:

סטס אולי כבר אמרת איפשהו אבל אני לא זוכר...אני מאמין שאתה על אחוזי שומן נמוכים אבל כמה בערך?

לא חושב שאני על אחוז שומן נמוכים בערך 13-15

Ilan-V 15-04-07 17:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Yoggie
על* ולא אל.
ואני על 46-46.5

ובן כמה אתה ?

IRON-MASS 15-04-07 17:20

מה ההיקף צוואר ומותניים שלך?
אני אבדוק באתר הזה שahtung הביא(מקווה שצדקתי בשם)
האתר משער אחוזי שומן , כמובן שיש סטיה אבל לא רצינית לאדם שהוא טבעי.
נגיד רושם שאתה 13 אז הסבירות גבוהה שאתה בין 11-15

StaSus 15-04-07 17:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי IRON-MASS
מה ההיקף צוואר ומותניים שלך?
אני אבדוק באתר הזה שahtung הביא(מקווה שצדקתי בשם)
האתר משער אחוזי שומן , כמובן שיש סטיה אבל לא רצינית לאדם שהוא טבעי.
נגיד רושם שאתה 13 אז הסבירות גבוהה שאתה בין 11-15

אין לי עם מה למדוד , מצטער..

SiX PACK 15-04-07 17:55

ציטוט:

אין לי עם מה למדוד , מצטער..

סטס תענה למה שכתבתי לך, או שאתה בוחר להתעלם אחי..? :wiggle:

ציטוט:

סטס, הבנו מיצינו וראינו את הבייסס שלך מקרוב..

זה שאתה חושב שאתה נראה "קטן בפרונט" זה לא אומר שלא מגיע לנו תמונת פרונט טובה..

אתה תעלה את האמון בך ואת ההערכה אליך אם תעלה כמה תמונות נורמליות, עד אז, אי אפשר להתייחס ברצינות..

bode 15-04-07 18:20

[quote=Yoggie]אני חושב שקצת נסחפת... אף אחד פה לא בא להשמיץ חס וחלילה והתגובה שלי בטוח לא באה מתוך קנאה כי את ה43 שלי כבר עברתי מזמן... :1eye:

אבל אתה יותר גבוה ויש לך בהרבה יותר אחוזי שומן ממנו ,בנוסף הוא בן 15 בסה"כ..
אחרי שתעשה חיטוב ותגיע לאחוזי שומן כמו שלו בטוח תירד איזה 2 ס"מ מהיד ואז ההבדל לא יהיה כל כך גדול..

gil-Nissim 15-04-07 18:24

[quote=bode]
ציטוט:

אני חושב שקצת נסחפת... אף אחד פה לא בא להשמיץ חס וחלילה והתגובה שלי בטוח לא באה מתוך קנאה כי את ה43 שלי כבר עברתי מזמן... :1eye:

אחרי שתעשה חיטוב ותגיע לאחוזי שומן כמו שלו בטוח תירד איזה 2 ס"מ מהיד ואז ההבדל לא יהיה כל כך גדול..

עברת או לא היד שלו יותר גדולה משלך וזה נירא בהרבה יותר מ2 היתי אומר 4-5..

בקשר לתמונות.
בייספס קטלני ביותר נירא ענק!!
לא יאמן פשוט...
תגיד דוגרי אתה באמת טבעי ?

nati10 15-04-07 18:27

[quote=bode]
ציטוט:

אני חושב שקצת נסחפת... אף אחד פה לא בא להשמיץ חס וחלילה והתגובה שלי בטוח לא באה מתוך קנאה כי את ה43 שלי כבר עברתי מזמן... :1eye:

אז נגיד שביד הם לא רחוקים והוא רק בן 15 בבייספס של סטס הגנטיקה משחקת תפקיד חשוב לעומת זאת אל תשכח שבשאר הגוף הוא לא גדול כמו הבייספס ויוגי אצלו לא רק הבייספס גדול אצלו הכל גדול אז אפשר להגיד שסטס רחוק ממנו אבל אני מאמין שהוא יגיע לגיל הזה הוא כבר יהיה אחרי כמה תארים טובים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ