![]() |
אוקיי...
אני ישבתי וקראתי את התגובות וזה פשוט בלתי נסבל. סטס יש לך יד ענקית ואני בהחלט מאמין שהיד שלך 43. אנשים כאן מתוך קנאה וחוסר "היגיון" לא מוכנים לקבל את העובדה שאתה גדול מהם בעודך מתאמן שנתיים בלבד ורק בן 15. לגביי המגיבים, אתם לא ראיתם את היד במציאות ולכן אין עליכם לשפוט ולקבוע כי היד שלו רחוקה מאוד מהיקף 40. ליד יש נפח, דבר שאתם לא יכולים לראות מתמונה כזו. מתמונה כזו אתם יכולים לראות "גודל", לאורך ולרוחב אך לא נפח. מההתרשמות שלי הבחור ענק ואני מאמין שיש לו עוד כל כך הרבה פוטנציאל לגדול וכל זה בדרך הטבעית. סטס, לכשתגיע לגיל 18 ותהייה כבר אחרי זכיה אם ירצה השם, תתחיל לחשוב אם אתה מעוניין לקחת את הבודיבלדינג כעסק ולא כתחביב, דבר הכולל הקרבה של הרבה דברים. בהצלחה איש קטן גדול:) |
ציטוט:
|
ציטוט:
ושאר המתחרים כן משתמשים.. וברצוני לתקן אני מתאמן שנה ושבע חודשיים.. |
ציטוט:
כן, סטס ענק וממש ממש ממש לא רגיל לגילו ומגיעות לו כל המחמאות והתמיכות שהוא מקבל מהפורום, אבל יחד עם זאת אני חושד שהוא קצת זייף עם ההיקף ונשמח לראות תמונה שלו בזמן המדידה... |
לדעתי מה יש לו לזייף כאילו אחרי הכל אם הוא באמת מזייף ואני מאמין שלא הוא עובד אל עצמו לא אלינו.. חח
|
ציטוט:
אני לא יודע אם ראיתה אבל הוספתי עוד תמונה, אוליי זה יבהיר קצת משהו, לא יודע http://img257.imageshack.us/my.php?i...scn0266fr9.jpg |
ציטוט:
אפשר לחשוב מה ההבדל בין אבקת חלבון לטונה. |
ציטוט:
בכוונה כתבתי בהודעה שאני לא רוצה להכנס לזה כי ידעתי שזה יוביל לויכוחים. בכל מקרה כל אחד יכול לשפוט לפי הבנתו וראות עיניו. גם אם האדם מבלף, הוא מבלף רק את עצמו. לצורך ההשוואה אני אחפש היום בערב תמונה שלי ב43 ס"מ... נ.ב, הפורום הוא פורום ישראלי ובעברית! אם אתם רוצים להעביר בניכם מסרים ברוסית יש לכך אייסיקיו ומסנג'ר תעזרו בהם אחרת אני אצטרך למחוק לכם את ההודעות. |
ציטוט:
זה שאתה חושב שאתה נראה "קטן בפרונט" זה לא אומר שלא מגיע לנו תמונת פרונט טובה.. אתה תעלה את האמון בך ואת ההערכה אליך אם תעלה כמה תמונות נורמליות, עד אז, אי אפשר להתייחס ברצינות.. |
יוגי אתה עכשיו אל 46 ?
|
על* ולא אל.
ואני על 46-46.5 |
סטס אולי כבר אמרת איפשהו אבל אני לא זוכר...אני מאמין שאתה על אחוזי שומן נמוכים אבל כמה בערך?
|
ציטוט:
לא חושב שאני על אחוז שומן נמוכים בערך 13-15 |
ציטוט:
|
מה ההיקף צוואר ומותניים שלך?
אני אבדוק באתר הזה שahtung הביא(מקווה שצדקתי בשם) האתר משער אחוזי שומן , כמובן שיש סטיה אבל לא רצינית לאדם שהוא טבעי. נגיד רושם שאתה 13 אז הסבירות גבוהה שאתה בין 11-15 |
ציטוט:
אין לי עם מה למדוד , מצטער.. |
ציטוט:
ציטוט:
|
[quote=Yoggie]אני חושב שקצת נסחפת... אף אחד פה לא בא להשמיץ חס וחלילה והתגובה שלי בטוח לא באה מתוך קנאה כי את ה43 שלי כבר עברתי מזמן... :1eye:
אבל אתה יותר גבוה ויש לך בהרבה יותר אחוזי שומן ממנו ,בנוסף הוא בן 15 בסה"כ.. אחרי שתעשה חיטוב ותגיע לאחוזי שומן כמו שלו בטוח תירד איזה 2 ס"מ מהיד ואז ההבדל לא יהיה כל כך גדול.. |
[quote=bode]
ציטוט:
בקשר לתמונות. בייספס קטלני ביותר נירא ענק!! לא יאמן פשוט... תגיד דוגרי אתה באמת טבעי ? |
[quote=bode]
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ