![]() |
טוב יש אנשים דיסלקטים!!!
הם פשוט לא יכולים להבין ליזכור את זה לא ביגלל בעיות זיכרון אלא פשוט יש להם בעיות ליזכור פרטים כאלו קטנים ! יש לי את זה גם אתם חושבים זה קל?! ממש לא!! ממש לא קל ליזכור הכול וזה לא רק פה גם במילים כמו היפורטרפיה (אני בטוח לא רשמתי נכון) קשה ליזכור איך בידיוק לירשום בלי שגיעות, מה לעשות כמה שאני חוזר על זה לא עוזר זאת סתם דוגמא ההיפרטרופיה עריכה: סימו לב שכתבתי פעמיים היפרטרופיה ובשתי הפעמים האלו היא הייתה כתובה אחרת!! רק עכשיו סמתי לב... ומה לעשות דיסלקטים פשוט לא סמים לב לזה! גאה להיות דיסלקט :) חיים קלים שיש מבחן בגרות מותאם בלשון (מותאם אישית לי חחחח) טוב אב גם בבגרות מותאמת בלשון קיבלתי 71... ואני יודע שה-י' אחרי ה-ק' בקיבתי לא הייתה צריכה להיות שם אבל אין לי כוח לתקן |
ציטוט:
יש אנשים שאי אפשר לקרוא את ההודעות שלהם, כל הזמן שגיאות כתיב או משפטים מוכנסים בתוך משפטים אתה דווקא לדעתי כותב יפה חוץ מזה שיש לך קצת שגיאות כתיב (בשגיאות כתיב אתה אפילו מעל הרמה הממוצעת של הפורום נראה לי :):):):)) |
ציטוט:
חחח כע בגרות מותאם בלשון זה סוטול וגם ה בעל פה בהיסטוריה וכל זה ודווקא אתה רושם בסדר גמור אחי.. לא יודע אם לא היית אומר בחיים לא הייתי חושב שאתה דיסלקט חוץ מזה גם לי יש שגיאות כתיב.. וזה עדיין לא אומר כלום.. אני יושב בלשון אל 100 לא מותאם כך ששגיאות כתיב זה סתם לא יודע מה זה מפריע לאנשים מה שכן כשה המשפטים עצמם לא מובנים זה משהו אחר |
לא מבין.. כנראה שאני ההפך מדילסקט, כל החיים כתבתי בלי שגיאות בכלל.
אני גם מפסק אוטומטית, ואותו דבר עם נקודות ושורות. :-/ |
ציטוט:
|
ציטוט:
חינוך טוב |
................
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה הקפצה יא חתיכת נבלה חחחחחחחחחח
קבלו תגובות של הלבוי איפה הרטטה הזה איפה?!?! |
ציטוט:
|
ציטוט:
נו באמת, בעיית העברית היא הבעיה האחרונה של הפורום הזה. |
ציטוט:
|
גם אני שמתי לב לעניין הזה...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ