ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Nac בודי בילדינג וביקיני 2012 -הסירטון ! (https://israelbody.com/showthread.php?t=77483)

arbel2 16-12-12 11:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1151973)
בוא תסביר לי איפה צחקו על הבילדרים?
אישית אין לי בעיה עם בילדינג...להפך

עלתה פה טענה נכונה מול מי שמייצג את איגוד נאק ,
על מה ולמה הקהל צריך לשלם 80 שקלים על צפייה בתחרות..שאלה לגיטימית לדעתי

זה שדניק ואנטון התנפחו כמו לא יודע מה זה כבר לא קשור לנושא

במקום להתייחס לדברים הבאמת קריטיים,אתם מחפשים איפה להיות שליליים,וזה בכל נושא כמעט שקשור לפיתוח גוף.

העיקר פה הוא כזה,הרמה בנאק היא כרגע הגבוהה בארץ,היציעים מלאים יותר ויותר מאירוע לאירוע,והמשלחות לחו"ל מכובדות מאוד.

Cuba 16-12-12 12:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1151995)
במקום להתייחס לדברים הבאמת קריטיים,אתם מחפשים איפה להיות שליליים,וזה בכל נושא כמעט שקשור לפיתוח גוף.

העיקר פה הוא כזה,הרמה בנאק היא כרגע הגבוהה בארץ,היציעים מלאים יותר ויותר מאירוע לאירוע,והמשלחות לחו"ל מכובדות מאוד.

אין עם זה כל ספק .
אבל בתור "לקוח" כביכול ולא בתחרה יש לי את הזכות המלאה להתלונן על סכום שלא נראה לי בעין ואנטון יכול להתעצבן על זה עד מחר זאת זכותי המלאה להביע דעה

arbel2 16-12-12 12:57

העובדה היא שכרגע לאיגוד אין ברירה..ברמת האטרקציה והיחס לקהל נאק בראש הסולם...אם יכלו לקחת פחות כסף היו לוקחים פחות...אולי תסתכל על מה אתה מקבל במקום רק להסתכל על כמה זה עולה.

Scylla 16-12-12 14:56

זה שאתה מקבל יותר זה לא אומר שאתה מקבל ערך לכסף שלך.
כן היה אחל'ה שואו וצ'וצ'יות וכו' בתחרות האחרונה.

זה אומר שזה שווה 80 ש"ח?
ממש לא.
תראה אירועי ספורט בארץ ותראה שרק במשחקי כדורגל יש לאנשים את ה"חוצפה" לגבות כזה מחירים. כל ספורט אחר לא זכור לי שמשלמים כזה מחיר. באותו מחיר אתה יכול ללכת להופעה טובה או הצגה או שלל הפקות אמיתיות. 80 ש"ח זה ה-מ-ו-ן כסף לאירוע ספורט. המון.

Scylla 16-12-12 14:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1151995)

אתה לא מבין שהדברים הבאמת קריטיים זה המחיר כניסה? אני שאני די אוהב את התחום לא ישלם כזה סכום, אז אין מה לדבר להביא חברים או אנשים חדשים. זה היה כאן בכפ"ס, זה היה כאן ברעננה ומי ילך ויוציא כזה סכום, לא הגיוני בעליל. ואני בן 25 שיכול להרשות לעצמי, מה תגיד על בני נוער? זו תוכנית לטווח קצר ובחיים הספורט לא יתפתח אם ימשיכו לגבות כניסה כזאת גבוהה אני מבטיח לך.

gorneo1 16-12-12 15:35

חביבי, זה מה שקורה שחושבים על איכות ולא על כמות.
80 ש"ח זה סכום לא קטן לאירוע כזה, מצד שני הרמה באמת באמת שגבוהה ומשקפת את הצורך של הארגון לפי דבריו של קלינה בהתפתחות, כל ארגון לשם התפתחות צריך תקציב, בין אם זה לשיפור ארגוני כזה או אחר ובין אם זה לשם החזר להשקעת הזמן של התורמים לנושא.[למרות שצוין פה גם שהם כולם מתנדבים]
אני לא בא ללמד אף אחד מתמטיקה אבל 80 ש"ח ל500 איש [לפי דבריו של קלינה] שנכנסים לאולם זה 40000 שקל, לעומת 50*1000 שאולי ירצו לבוא אם כרטיס יעלה 50 שזה 50000 ש"ח, אבל הנתון החשוב הוא האיכות, אתה שוכח שnac הוא ארגון התנדבותי, הכסף הוא לא תריגר וזאת לא הכמות זה האיכות, אם אנשים שבאים יהיו מוכנים לשלם 80 שקלים על כניסה זה סימן שיש להם עניין אישי בנושא, ומשם שהם בוודאי מתאמנים בצורה רצינית ונחשפים לחסויות הרבות ולמכירות שנמצאות בחוץ.
כדי לגדל את דור "החזק שורד" כמו שנאמר פה יש צורך בסינון מסוים.
ועם כל הכבוד אם אתה לא מוכן לשלם 80 ש"ח כניסה וגם אם כן זה לא התריגר.
התריגר הוא אם אתה בא בכלל, כי ההבדל הוא 30 שקלים ובינינו לאף אחד שקונה גיינר או אבקה כזאת או אחרת זה לא יגרום לקריסה כלכלית.

***הדברים הם דעה אישית*** אני לא מחפש להתנגח באף אחד, נא נהגו בהתאם.

Gaga1234 16-12-12 16:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 1152036)
אתה לא מבין שהדברים הבאמת קריטיים זה המחיר כניסה? אני שאני די אוהב את התחום לא ישלם כזה סכום, אז אין מה לדבר להביא חברים או אנשים חדשים. זה היה כאן בכפ"ס, זה היה כאן ברעננה ומי ילך ויוציא כזה סכום, לא הגיוני בעליל. ואני בן 25 שיכול להרשות לעצמי, מה תגיד על בני נוער? זו תוכנית לטווח קצר ובחיים הספורט לא יתפתח אם ימשיכו לגבות כניסה כזאת גבוהה אני מבטיח לך.

הבנו מחיר יקר לך אז על תגיע לאירועים תלא צריך לשגע את כל הפורום בגלל זה באמת שהגזמת חאלס

50 שקל 80 שקל ההפרשים לא משמעותיים מי שאוהב פיתוח גוף ישלם גם 120 שקל לאירוע כזה
אז חאלס אתה לא תילך לאירועים האלה גם עם זה יעלה 30שקל אז מה תמבלבל תמוח לכל הפורום על המחיר.

DaSpider 16-12-12 16:13

געגע, כדי לראות את דניק במערומיו על הבמה נראה לי שתשלם גם 600 בכיף...

Cuba 16-12-12 16:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gaga1234 (הודעה 1152052)
הבנו מחיר יקר לך אז על תגיע לאירועים תלא צריך לשגע את כל הפורום בגלל זה באמת שהגזמת חאלס

50 שקל 80 שקל ההפרשים לא משמעותיים מי שאוהב פיתוח גוף ישלם גם 120 שקל לאירוע כזה
אז חאלס אתה לא תילך לאירועים האלה גם עם זה יעלה 30שקל אז מה תמבלבל תמוח לכל הפורום על המחיר.

זה בדיוק הטענה "מי שאוהב פיתוח גוף"

המטרה זה לא לשמור על הקיים אלה להגדיל את הקיים

KALINA 16-12-12 18:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Cuba (הודעה 1151954)
בואו נסגור את זה שכל מי שהיה בדימונה הוא בעל כרס

סאפי אבו חמד ממש רחוק מלהיות בעל הכרס. הוא התארח אצלי בבית לילה ליפני התחרות,נראה פנטסטי,בילדר ללא הסתייגויות וחזק כמו די 9
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...84701942_n.jpg

KALINA 16-12-12 18:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1151973)
בוא תסביר לי איפה צחקו על הבילדרים?
אישית אין לי בעיה עם בילדינג...להפך

עלתה פה טענה נכונה מול מי שמייצג את איגוד נאק ,
על מה ולמה הקהל צריך לשלם 80 שקלים על צפייה בתחרות..שאלה לגיטימית לדעתי

זה שדניק ואנטון התנפחו כמו לא יודע מה זה כבר לא קשור לנושא

רוצה אתה בעצמך לענות על מה ולמה? כי באמת,מי שחשב שאין על מה ולמה,שמר את ה80 שלו להמבורגר טוב.

KALINA 16-12-12 18:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gorneo1 (הודעה 1152042)
חביבי, זה מה שקורה שחושבים על איכות ולא על כמות.
80 ש"ח זה סכום לא קטן לאירוע כזה, מצד שני הרמה באמת באמת שגבוהה ומשקפת את הצורך של הארגון לפי דבריו של קלינה בהתפתחות, כל ארגון לשם התפתחות צריך תקציב, בין אם זה לשיפור ארגוני כזה או אחר ובין אם זה לשם החזר להשקעת הזמן של התורמים לנושא.[למרות שצוין פה גם שהם כולם מתנדבים]
אני לא בא ללמד אף אחד מתמטיקה אבל 80 ש"ח ל500 איש [לפי דבריו של קלינה] שנכנסים לאולם זה 40000 שקל, לעומת 50*1000 שאולי ירצו לבוא אם כרטיס יעלה 50 שזה 50000 ש"ח, אבל הנתון החשוב הוא האיכות, אתה שוכח שnac הוא ארגון התנדבותי, הכסף הוא לא תריגר וזאת לא הכמות זה האיכות, אם אנשים שבאים יהיו מוכנים לשלם 80 שקלים על כניסה זה סימן שיש להם עניין אישי בנושא, ומשם שהם בוודאי מתאמנים בצורה רצינית ונחשפים לחסויות הרבות ולמכירות שנמצאות בחוץ.
כדי לגדל את דור "החזק שורד" כמו שנאמר פה יש צורך בסינון מסוים.
ועם כל הכבוד אם אתה לא מוכן לשלם 80 ש"ח כניסה וגם אם כן זה לא התריגר.
התריגר הוא אם אתה בא בכלל, כי ההבדל הוא 30 שקלים ובינינו לאף אחד שקונה גיינר או אבקה כזאת או אחרת זה לא יגרום לקריסה כלכלית.

***הדברים הם דעה אישית*** אני לא מחפש להתנגח באף אחד, נא נהגו בהתאם.

אהבתי את הקו המחשבה.זה פחות או יותר משקף את המציאות.לוחץ יד.

gorneo1 16-12-12 22:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1152074)
אהבתי את הקו המחשבה.זה פחות או יותר משקף את המציאות.לוחץ יד.

לוחץ חזרה.
ממתינים לתחרות הבאה, בעזרת השם אחת אחריה גם אני יעמוד שם.

No_Troll 16-12-12 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cuba (הודעה 1152056)
זה בדיוק הטענה "מי שאוהב פיתוח גוף"

המטרה זה לא לשמור על הקיים אלה להגדיל את הקיים

הגעגועים לבילדינג אוכלים אותי מבפנים.

gorneo1 16-12-12 23:26

חח, אל תראה את קובה ככה, הוא יכול להיות בילדר מפציץ, יש לו אחלה גנטיקה.
קובה!
מהלב אחי, תחזור לבילדינג!

AchiliZ 17-12-12 00:03

סתם נקודה למחשבה אירוע ספורט דוגמא כדורגל ישראלי שהוא לא אנגלי ואין רונאלדו נגד מסי ופאריס סן ז'רמן עם זלאטן לא משחקת כול שבת בטדי עולה הרבה יותר ממה שצריך לעלות,תחרות באדי בילדינג נערכת פעם בשנה ואין פה מחזורים אז אני לא מבין על מה התלונות....niggaz plz

Scylla 17-12-12 00:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kalina (הודעה 1152072)
סאפי אבו חמד ממש רחוק מלהיות בעל הכרס. הוא התארח אצלי בבית לילה ליפני התחרות,נראה פנטסטי,בילדר ללא הסתייגויות וחזק כמו די 9
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...84701942_n.jpg

סוף סוף אנטון נותן לי מחמאה. נחמד לדעת שאני יותר חזק מדי9.

לגבי סאפי אבו חאמד, אני מעריך אותו מאוד שהוא בא להתחרות בתחרות שאין לו קשר אליה, אבל להיות פתוח לדברים חדשים זה תמיד טוב. רק מה שלא היה ברור זה התלונות שלו על השיפוט, על הנוסחא ועל המיקום הסופי שלו. לא ברור בכלל. כנראה שבילדרים נולדו עם תירוץ בכיס למקרה הצורך.

arbel2 17-12-12 02:27

בולטון פשוט נראה לא בריא.

Scylla 17-12-12 13:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 1152153)
בולטון פשוט נראה לא בריא.

כמה שהוא נראה ככה, כולנו הופתענו לשמוע, הוא הלך לאיזו אונ' בטנסי ומדדו לו א.ש בפוד (הכי מדוייק) ויצא 14%! (לא התבלבלתי בספרות...) הוא בעצמו לא האמין, אבל הוא אומר שכל הפרצוף שלו מלא נוזלים אבל בבטן בידיים בכל מקום - אין מה לתפוס. במועד אחר הוא נמדד והיה 18% עם קאליפר.

מה שעוד די מפתיע שהוא אוכל מאוד נקי, מזון רזה, שומנים טובים, המון המון שיבולת שועל...

הוא אמר שאם הוא אוכל מלוכלך הגוף מרגיש את זה והלחץ דם עולה וכאלה, אמר פעם שעלה למשקל 160+ (הוא 150-155) ואז הוא הרגיש ממש שמן ולא יכל לזוז אז הוא חזר חזרה למשקל המקורי חחח.

nadavmoore 17-12-12 15:21

אנטון מבחינה משפטית נאק היא חברה? עמותה התנדבותית? איך אתם רשומים בארץ ישראל? אתם רשות ציבורית או פרטית?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ