![]() |
ציטוט:
העיקר פה הוא כזה,הרמה בנאק היא כרגע הגבוהה בארץ,היציעים מלאים יותר ויותר מאירוע לאירוע,והמשלחות לחו"ל מכובדות מאוד. |
ציטוט:
אבל בתור "לקוח" כביכול ולא בתחרה יש לי את הזכות המלאה להתלונן על סכום שלא נראה לי בעין ואנטון יכול להתעצבן על זה עד מחר זאת זכותי המלאה להביע דעה |
העובדה היא שכרגע לאיגוד אין ברירה..ברמת האטרקציה והיחס לקהל נאק בראש הסולם...אם יכלו לקחת פחות כסף היו לוקחים פחות...אולי תסתכל על מה אתה מקבל במקום רק להסתכל על כמה זה עולה.
|
זה שאתה מקבל יותר זה לא אומר שאתה מקבל ערך לכסף שלך.
כן היה אחל'ה שואו וצ'וצ'יות וכו' בתחרות האחרונה. זה אומר שזה שווה 80 ש"ח? ממש לא. תראה אירועי ספורט בארץ ותראה שרק במשחקי כדורגל יש לאנשים את ה"חוצפה" לגבות כזה מחירים. כל ספורט אחר לא זכור לי שמשלמים כזה מחיר. באותו מחיר אתה יכול ללכת להופעה טובה או הצגה או שלל הפקות אמיתיות. 80 ש"ח זה ה-מ-ו-ן כסף לאירוע ספורט. המון. |
ציטוט:
|
חביבי, זה מה שקורה שחושבים על איכות ולא על כמות.
80 ש"ח זה סכום לא קטן לאירוע כזה, מצד שני הרמה באמת באמת שגבוהה ומשקפת את הצורך של הארגון לפי דבריו של קלינה בהתפתחות, כל ארגון לשם התפתחות צריך תקציב, בין אם זה לשיפור ארגוני כזה או אחר ובין אם זה לשם החזר להשקעת הזמן של התורמים לנושא.[למרות שצוין פה גם שהם כולם מתנדבים] אני לא בא ללמד אף אחד מתמטיקה אבל 80 ש"ח ל500 איש [לפי דבריו של קלינה] שנכנסים לאולם זה 40000 שקל, לעומת 50*1000 שאולי ירצו לבוא אם כרטיס יעלה 50 שזה 50000 ש"ח, אבל הנתון החשוב הוא האיכות, אתה שוכח שnac הוא ארגון התנדבותי, הכסף הוא לא תריגר וזאת לא הכמות זה האיכות, אם אנשים שבאים יהיו מוכנים לשלם 80 שקלים על כניסה זה סימן שיש להם עניין אישי בנושא, ומשם שהם בוודאי מתאמנים בצורה רצינית ונחשפים לחסויות הרבות ולמכירות שנמצאות בחוץ. כדי לגדל את דור "החזק שורד" כמו שנאמר פה יש צורך בסינון מסוים. ועם כל הכבוד אם אתה לא מוכן לשלם 80 ש"ח כניסה וגם אם כן זה לא התריגר. התריגר הוא אם אתה בא בכלל, כי ההבדל הוא 30 שקלים ובינינו לאף אחד שקונה גיינר או אבקה כזאת או אחרת זה לא יגרום לקריסה כלכלית. ***הדברים הם דעה אישית*** אני לא מחפש להתנגח באף אחד, נא נהגו בהתאם. |
ציטוט:
50 שקל 80 שקל ההפרשים לא משמעותיים מי שאוהב פיתוח גוף ישלם גם 120 שקל לאירוע כזה אז חאלס אתה לא תילך לאירועים האלה גם עם זה יעלה 30שקל אז מה תמבלבל תמוח לכל הפורום על המחיר. |
געגע, כדי לראות את דניק במערומיו על הבמה נראה לי שתשלם גם 600 בכיף...
|
ציטוט:
המטרה זה לא לשמור על הקיים אלה להגדיל את הקיים |
ציטוט:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...84701942_n.jpg |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ממתינים לתחרות הבאה, בעזרת השם אחת אחריה גם אני יעמוד שם. |
ציטוט:
|
חח, אל תראה את קובה ככה, הוא יכול להיות בילדר מפציץ, יש לו אחלה גנטיקה.
קובה! מהלב אחי, תחזור לבילדינג! |
סתם נקודה למחשבה אירוע ספורט דוגמא כדורגל ישראלי שהוא לא אנגלי ואין רונאלדו נגד מסי ופאריס סן ז'רמן עם זלאטן לא משחקת כול שבת בטדי עולה הרבה יותר ממה שצריך לעלות,תחרות באדי בילדינג נערכת פעם בשנה ואין פה מחזורים אז אני לא מבין על מה התלונות....niggaz plz
|
ציטוט:
לגבי סאפי אבו חאמד, אני מעריך אותו מאוד שהוא בא להתחרות בתחרות שאין לו קשר אליה, אבל להיות פתוח לדברים חדשים זה תמיד טוב. רק מה שלא היה ברור זה התלונות שלו על השיפוט, על הנוסחא ועל המיקום הסופי שלו. לא ברור בכלל. כנראה שבילדרים נולדו עם תירוץ בכיס למקרה הצורך. |
בולטון פשוט נראה לא בריא.
|
ציטוט:
מה שעוד די מפתיע שהוא אוכל מאוד נקי, מזון רזה, שומנים טובים, המון המון שיבולת שועל... הוא אמר שאם הוא אוכל מלוכלך הגוף מרגיש את זה והלחץ דם עולה וכאלה, אמר פעם שעלה למשקל 160+ (הוא 150-155) ואז הוא הרגיש ממש שמן ולא יכל לזוז אז הוא חזר חזרה למשקל המקורי חחח. |
אנטון מבחינה משפטית נאק היא חברה? עמותה התנדבותית? איך אתם רשומים בארץ ישראל? אתם רשות ציבורית או פרטית?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ