![]() |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין עליו טיפת מאסה? אתה אומר את זה כי הוא חטוב בצורה מגוכחת? התגובות האלה גורמות לפורום הזה להראות כמו שהוא. אל תשכח שהוא בן 17. עכשיו תחשוב איך אתה היית נראה כשהיית בן 17 ותחזור לפה |
כמו שרשמתי מקודם, אני מאד מעריך את האימונים האלו. אני יודע שזה קשה והבחור כאן הגיע לרמה גבוהה!!
אבל תחשבו מה רמת הבילדינג בארץ שבגיל 17 אפשר לעשות רק אימוני משקל גוף ולהיות מתחרה מוביל , זה קצת מצחיק. אבל ברמה האישית באמת באמת כל הכבוד לו! |
ציטוט:
ותהיה בטוח שיש לו יותר מאסה ממך. ותכלס אם אתה לא ליפטר מקצועי, למי "אכפת" איך באמת הבאת את התוצאות החזותיות שלך ? על הבמה לא רואים אם עשית לחיצת חזה\פלייס\חתירה עם משקולת בודדת לכל צד. |
בואנה אחי אתה חולה נפש !! כבוד.
|
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...01178800_n.jpg תמונה מעודכנת שלי
|
ציטוט:
|
כמובן שאם יצא לנו משהו מזה.
אין לנו בעיה להוכיח בכל דרך שתרצה, אך אל תטריח אותנו סתם. |
גוף חטוב לא יותר מזה לא גדול ולא כלום... אתה לא חזק רק חטוב לא מעבר
|
ציטוט:
|
האינטואיציה שלך היא כמו של זבוב ידידי היקר ;)
ואני אתן לך רמז, בחיים לא התאמנתי עם אף אחד. |
הוא רק עשה איתו פוזינג..
|
והנה בחור חד אבחנה.
בלי להשוויץ ולזלזל באף אחד, אני לא יכול להסתדר עם מתאמנים קונבנציונליים, אני ממש דפוק באימון. כל מי שניסה להיכנס איתי בסטים, מצא את עצמו נלחם על חייו. ועכשיו נחזור למציאות.. :) |
ציטוט:
|
כל הכבוד וכאלה אבל מה שאני לא מבין איך לעזאזל אתה ובני עליתם נטו מאסה.... הרי כשנמצאים במאסה מעלים גם נוזלים וגם שומן ושניכם על אחוז שומן נמוך ויבשים בטירוף...
|
אבי עלה נטו מאסה, אני הייתי בלון המון פעמים ועשיתי תקופות חיטוב.
איך? טוב תראה, כנראה שהרבה נכנסו והושפעו מהסרט של החל ממצב של גוף x = שימוש בחומרים. אבי בקושי יודע מה זה ויטמינים ו\או תזונה נכונה (אני לא מזלזל, אך הוא בחיתוליו בתחום), אז איך הוא הגיע לתוצאות ? עבודה קשה ! הוא חורש עבודה !! אם תחקור ותבין את הדרך של חניבל, זו בערך הדרך שאבי אימץ (והוא בקושי יודע על כך). אני מצדיע לאבי ! אני עבדתי באמת קשה ולפני הספר של פיתוח הגוף (אך ללא חומרים).. |
ציטוט:
|
כמה מיירינג
אבי אתה נותן הרבה כבוד לאריאלניקים, אתה עושה עבודה טובה. שים לב שאתה לא מגיע לאימון יתר, הגוף צריך את היום מנוחה השבועי שלו, לא רק בעניין שרירי, מערכת העצבים צריכה להוח. תמשיך להפציץ. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:14. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ