ציטוט:
פורסם במקור על ידי לאוניד זיידל
מה הולך במדינה שלנו?אנחנו לא שוויץ..
אתה לא הולך לשמור על המליונים של חברי הכנסת.בלי יותר מדי נאומים מאיר הר ציונים-אתה הולך לשמור על הבית שלך,על המשפחה שלך ועל החברים שלך.
מי אלו אותם חברי כנסת?להוציא את החרדים והערבים,רובם המוחלט היו קצינים קרביים,בדרגות בכירות.תמצא ביינהם גם אלופים,אנשים שהקריבו מעצמם ונתנו את חייהם למדינה.
הם מקבלים החלטות לא נכונות.אני יודע.אתה לא ההית מקבל את ההחלטות בצורה יותר טובה..מה שרואים מכאן,לא רואים משם.
בקשר לאזרחות-אתה אזרח,ואם תצליח בחיים-זה תלוי בך,בלי שום קשר לשירותך הצבאי..אני אישית ההיתי לוחם והסתדרתי יפה מאד,אני מכיר המון לוחמים שהסתדרו מעולה,המון שנדפקו,המון משתמטים שהסתדרו מעולה,המון שנדפקו והמון שמחפשים את דרכם..זה עניין מאד סובייקטיבי.
מה זה אומרת "לשלם שכר דירה ומיסים"?אלו עוולות שנכפות רק על הלוחמים במיל'?
|
טוב באמת שאתה מצטט ראש ממשלה כושל. אולי כדאי שגם אני אצטט אותו:" דין נצרים כדין תל אביב" - מוכר לך?
בקשר לשירות צבאי, אני מסכים עם רוב הדברים שבולדוג אמר, אבל יש לי בעיה יותר קשה.
שירות בצה"ל כיום זה לא כמו שהיה פעם. כיום אנחנו מקריבים חיילים בשביל שטויות, עושים פעולות שגורמות רק לחללים נוספים בלי להגשים את המטרה שלנו בסופו של דבר( ראה מלחמת לבנון מהקיץ). באמת מה עם גלעד שליט? המדינה לא עושה כלום על מנת לשחרר אותו. אנחנו עכשיו במשא ומתן לשחרורו, ובתמורה אנחנו נשחרר אסירים, למה? כדי שאותם אסירים יהרגו עוד מאה חיילים אחרים?
גם אחרי כל זה, אני נגד השתמטות. באמת כמו שאמרו פה, צריך לתת הרבה יותר הטבות לחיילים משוחררים, לאלה שעשו צבא.
|