ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   תמונות חדשות מ-2012 של אלכסיי לסוקוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=76224)

ISnocs 01-08-12 22:46

לא מבין איך הנושא גלש לדברים לא קשורים.

אותי מעניין יותר איך הבחור הזה לא משתתף עדיין באולימפיה ?!? הוא לוקח בהליכה את כולם שם .

הוא מטורף!!

DaSpider 01-08-12 22:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isnocs (הודעה 1138217)

אותי מעניין יותר איך הבחור הזה לא משתתף עדיין באולימפיה ?!? הוא לוקח בהליכה את כולם שם .

הוא מטורף!!

הרבה יותר מעניין לקטר ולהתווכח על מה שקרוב אליך מאשר להתפעל בפעם ה1000 מבחור רוסי חסון (אני רוסי בעצמי, לפני שאתם מחליטים להאשים אותי בגזענות). :d

ISnocs 01-08-12 23:12

לא אבל אמיתי למה הבחור עדיין לא מתחרה באולימפיה?? לדעתי הוא כבר "בשל" מה שנקרא ...

לא חבל?!.

DanikNAC 02-08-12 16:52

אלכסיי טוב אומנן
אבל בהשוואה לאולימפיה זה בשר תינוקות עדיין..

aKaBulBul69 02-08-12 20:01

דני תגיד אתה מתכוון להתחרות מתישהו בתחרויות בין לאומיות?
כי אני רואה שאתה צעיר אחושרמוטה ויש לך תמוטיבציה והזמן להצליח,חושב על זה?

עלוש 03-08-12 09:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1137837)
בפיתוח גוף?
אם דניק מתחרה בבחור שהעלתם, 5 מקומות יפרידו ביניהם - לטובת דניק.
כל מילה שלו בסלע: פיתוח גוף זה ממש לא רק גודל.
הומי, סלח לי, נקבת רק ב 3 שמות שאמנם כל אחד מהם תותח על, אבל אני בקלות אתן לך עוד 6, 7 שמות, העניין הוא שאתם לא טורחים להגיע לתחרויות ולראות את העבודה שאנשים עושים; אנטון; רועי עבודי; איתי בושרי; תומר שוקרון; מוטי הרוש; יורה; נתי בן משה; כולם מתחרים יוצאים מהכלל.
ואני לא אדבר על עצמי - תבואו ב 23 באוגוסט לנתניה ותראו בעצמכם.

לגבי סנהדרין וכאלה...סחטיין על ההגדרה, אהבתי.

רציני ? זה רבע שעה מהדירה שלי :D
אני מתבייש לבוא כי אני חצי ממה שהייתי חח
ועוד דבר קטן אחד
ניגרי מלך
דני מטורף לחלוטין :sbb4:
אלירן מורגן אח קטן :king:
ואני בחור טוב :blush:

עלוש 03-08-12 09:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ISnocs (הודעה 1138217)

הוא מטורף!!

הוא לא לוקח אף אחד שם :nono:

denous 03-08-12 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 1137912)
העובדה היא שיש 3 איגודים, בכל תחרות ישנן קטגוריות, אז יש כמה זוכים - וזה המצב.
אני לא חושב שזה פוגם בהישג של מישהו או מוריד ממה שהוא עשה.
ההתמקדות בניסיונות לגמד הישגים היא טפלה ומיותרת.
אני שוב אומר שלפי הקאסט שאני יודע עליו, ולפי הערכה ריאלית שעשיתי - האוברול בנאב"א השנה יהיה ברמה מאוד גבוהה.
ממליץ לכל מי שאוהב פיתוח גוף להגיע, ואגב גם אם תעודדו מתחרים אחרים אני אשמח שתבואו.

אתה טועה לדעתי...
ההתמקדות בלגמד את ההישגים ממש לא טפלה ומיותרת, להיפך, היא חשובה ונכונה!
קצת לא הגיוני שיהיו 3 אלופים במדינה כזאת קטנה שכמות המתחרים שעולים על הבמות בה זניח לעומת מדינות אחרות.
אני יכול להבין את ההגיון של מספר איגודים במדינות אחרות אבל לא כאן, זה קצת פתטי למען האמת..
בנוסף לזה, אתה לא אלוף עד שאתה לא מנצח את הטוב ביותר.. קצת קיטשי, אבל משפט אמיתי לגמרי, במדינתנו המורכבת (כרגיל) קשה לבצע את המשפט הזה כמובן..
לא מבין למה אחד האיגודים הגדולים בחו"ל לא תופסים קצת ראש, משקיעים כאן מעט ופותחים תחרות לכולם עם אופציה ליציאה לחו"ל.. ואני לא מדבר על ifbb של כרגע, אלא משהו שבאמת ישקיעו בו.

aKaBulBul69 03-08-12 16:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 1138272)
אתה טועה לדעתי...
קצת לא הגיוני שיהיו 3 אלופים במדינה כזאת קטנה שכמות המתחרים שעולים על הבמות בה זניח לעומת מדינות אחרות.
אני יכול להבין את ההגיון של מספר איגודים במדינות אחרות אבל לא כאן, זה קצת פתטי למען האמת..
בנוסף לזה, אתה לא אלוף עד שאתה לא מנצח את הטוב ביותר.. קצת קיטשי, אבל משפט אמיתי לגמרי, במדינתנו המורכבת (כרגיל) קשה לבצע את המשפט הזה כמובן..
לא מבין למה אחד האיגודים הגדולים בחו"ל לא תופסים קצת ראש, משקיעים כאן מעט ופותחים תחרות לכולם עם אופציה ליציאה לחו"ל.. ואני לא מדבר על ifbb של כרגע, אלא משהו שבאמת ישקיעו בו.

צודק הנאדם

Homie 17-08-12 10:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי denous (הודעה 1138272)
אתה טועה לדעתי...

:1::king:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:55.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ