![]() |
הדבר הכי מרשים אצלך (מעבר לעברית הקולחת כמובן) זה הרגליים...זה מבדיל אותך מ 99% בתחום הזה בארץ
וכדאי לך להדגיש את היתרון הזה ככל שאפשר. |
תודה רבה אחי הרגליים זה מעבודה מאוד קשה השנה
לא ירדתי מתחת ל 15 חזרות מעניין איזה איכות צברתי מתחת לשומן |
חחח דווקא זה ניראה כמו הפיילים שיש בכל העולם
אפשר לעשות עם זה משהו ^^ לא רציני שכחתי גם להגיב לך אני נורא מרוצה מאיך שאתה משקיע מעצמך אני גם עוקב אחריך ביוטוב ואני אמשיך בהצלחה |
|
פייי דני רמה גבוה בטירוף אחי אין מילים!!:x
|
ציטוט:
אתה אדיר! מה שכן נראה טוב מאוד, בהצלחה! |
ציטוט:
זה לא ss |
תודה חברה!!
|
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...73429429_n.jpg
השוואה קטנה משנה שעברה בנתיים רואים שצברתי מסה מכובדת השנה למרות כול הקשעים תמונה מימין זאת 6 שבועות לפני שלקחתי אלוף אלופים כמה שהתמונות לא משקפות תמציאות 6 חודשים מסה! |
שיפור אדיר ברגליים, נראה מטורף המון בהצלחה!
|
בהחלט שינוי פסיכי
העובי ברגליים וגם בידיים |
ציטוט:
אני מניח שהתשובה שלך היא "כן", שככה אתה חושב. אבל שווה לך לבדוק בהזדמנות. סיכוי טוב שתופתע לטובה. |
השרירים לא יודעים לחשב משקל או חזרות
תבינו כבר יותר קל לי להגיע לכשל מוחלט בכול פלג גוף תחתון זה סקואט 20+ חזרות ומשם לעבוד מזוויות ולבודד |
השרירים יודעים נהדר "לחשב משקל וחזרות". תחשוב על זה קצת ותבין לבד.
אבל תמשיך במה שאתה עושה, שכנוע עצמי זה דבר חשוב מאוד (ללא ציניות) |
אני גם לא מבין את הרעיון של העבודה בטווח של 15-20 חזרות, אבל רוב המפתחי גוף עובדים בטווח הזה, לפחות בפלג גוף תחתון. חוצמזה אתה רואה את התוצאות המטורפות שלו אז אתה מבין שזה כנראה עובד.
|
אני עושה גם 50 חזרות בלג פראס מה תגידו אל זה?
לאנצ'ים בכלל הפסקתי לספור :( עמרי תעלה תמונות רגליים שלך נשווה? |
חחח דני זה חסר טעם הוויכוח פשוט תתעלם מוויכוחים כאלה. תוצאות מדברות לבד אתה לא חושב...? איפה כל הssניקים של 5 חזרות מסיימים שמנים עם סקוואט סביר ורגליים "לא איכותיות." ואתה נשאר חטוב על 30 חזרות וגדל ומתחזק !!
חברים גם אני חשבתי ככה פעם תנסו תראו שיש עוד "שיטות" |
אני יכול לתת לכם דוגמה
עבדתי במשך שנה על טווח 5-8 חזרות בסקוואט ומרגע ששיניתי ל12-20 חזרות. חל שינוי דרסטי. באיכות בגודל וב"מראה". |
מה שמצחיק שאני מאוד מאוד חזק
אין לי מושג מה הם נתפלים |
ציטוט:
הוכח שטווח חזרות 5-8 זה יותר יעיל מ 15 חזרות למה סתם להתווכח עם המדע למה אבל? אלפא: 200 חזרות התחילו להשפיע עלייך אחרי שהתחלתה להשתמש באסטר1אידים או לפני? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ