ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   ללא ספק zyzz היה מעריץ שלי (https://israelbody.com/showthread.php?t=75483)

hadash 19-04-12 07:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kingzor (הודעה 1131825)
סופסוף אחד שלא קונה את ההמצאות שלו שהוא טיבעי ולא שומר על תזונה,פותח האשכול אם אתה משתמש בחומרים לפחות אל תתבייש להודות בזה ואל תתלהב על אחרים שהם טיבעיים כי אי אפשר להשוות בין אחד שעל חומרים ואחד שלא,וזה שאמרת שאתה עושה בדיקות דם כידי להוכיח בבוא מין הימים שאתה טיבעי כבר מראה שיש לך הרבה מה להסתיר

אתה לא מבין כמה שתגובה כזו עושה לי טוב
זו המחמאה הכי טובה שיש לומר לאדם טבעי שהוא נראה על חומרים

והבדיקות דם זה בגלל שאבא שלי רופא והוא שאל אותי ואמר לי שמבחינה פיזית אני נראה כמו אחד שלוקח
אני עושה בגלל זה כל 3 שבועות להראות לו שלא. הוא כבר מאמין לי
אבל אני עדיין ממשיך תמיד טוב לראות תפקודי כליות כבד , הייתי פעם גם אנמי אז מעקב זה טוב

hellman 19-04-12 13:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodybuilder (הודעה 1131695)
מצחיק שאתה מעלה תמונות שלך, ואתה לא נראה מתאמן, אבל מנסה "להוכיח" משהו.

אין, אתה בתוח אח של hadash ..

דבר ראשון אני רוצה להבין חצי מהזמן אתה מוצץ לחדש וכעת אתה משווה אותו למישהו שלכאורה לא מיתאמן הבכלל ?
דבר שני מי אתה שתגיד שאני לא ניראה כאילו אני לא מיתאמן ? יש לך תמונה שלך להשוות

החדש לא באתי להשוות אותי עליך באתי להשוות אותי לחרא הקטן ההוא שחושב השהוא יותר טוב מכול הפורום ו
וזה הכול

^NoOne^ 19-04-12 15:44

חחחחח יהומו משחק אותה עבריין מקלדת בן 19שמתנהג כמו ילד בן 12
מה אתה גבר שאתה מקלל אותי ואת המשפחה שלי מי אתה בכלל חושב אתה גבר???
ואני לא מנסה להוכיח לאף אחד פה שאני יותר טוב פשוט פרסמתי תמונות שאנשים כמוך לא יזלזלו
ויגידו לי שאני אפס לפני שהסתכלו במראה על עצמם...
אתה העלתה תצמונה שלך וחוץ משמון אני לא רואה שם מסת שריר,
זאת דעתי וזה מה שאני רואה וחושב.
אז יאללה די להיות ילד מסריח ולקלל ולהרגיש שאתה איזה כלי סבבה

tiny 19-04-12 17:19

חברה תפסיקו לקטול את הבנאדם כל פוסט שהוא מעלה.
אני עד לכך שהוא לא משקר לגבי אימונים ותזונה כי אני מכיר אותו עוד לפני שנכנס למכון, ולבחור יש גנטיקה מעולה ואחוזי שומן נמוכים בטבעי.
אגב חדש, גלעד אליאס - מרץ 08, 51 ;)

hadash 19-04-12 18:42

אחייי

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiny (הודעה 1131857)
אני עד לכך שהוא לא משקר לגבי אימונים ותזונה כי אני מכיר אותו עוד לפני שנכנס למכון, ולבחור יש גנטיקה מעולה ואחוזי שומן נמוכים בטבעי.

אחיייי איזה גברררררר

חחח אתה מכיר אותי בלי שהתאמנתי בכלל, יא אללה איזה גבררר נדברררר

טייני 19-04-12 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tiny (הודעה 1131857)

גבר הכל טוב ויפה
אבל טייני יש רק 1.

Chest 20-04-12 00:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טייני (הודעה 1131889)
גבר הכל טוב ויפה
אבל טייני יש רק 1.

חחחחחחחחחחח
וואלה הפורום עולה מן המתים

kingzor 20-04-12 00:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hadash (הודעה 1131838)
אתה לא מבין כמה שתגובה כזו עושה לי טוב
זו המחמאה הכי טובה שיש לומר לאדם טבעי שהוא נראה על חומרים

והבדיקות דם זה בגלל שאבא שלי רופא והוא שאל אותי ואמר לי שמבחינה פיזית אני נראה כמו אחד שלוקח
אני עושה בגלל זה כל 3 שבועות להראות לו שלא. הוא כבר מאמין לי
אבל אני עדיין ממשיך תמיד טוב לראות תפקודי כליות כבד , הייתי פעם גם אנמי אז מעקב זה טוב

ואיך אבא שלך יודע איך בנאדם טיבעי ובנאדם על חומרים נראה?תן לי לנחש הוא גם מקפץ על חבלים כמוך?תוציא את המזרק מהתחת ותפסיק לזיין בשכל

DaSpider 20-04-12 01:44

חדש, אני חייב להודות שהרגת אותי עם התרגילים שבהם אתה עושה "אופניים" עם הרגליים באוויר xd

ladybug 20-04-12 11:53

מה הבעיה שהוא יהיה טבעי כאילו מה הקטע?הוא נראה טוב על אחוז שומן נמוך וזהו פה נגמר העניין מה כולם עושים ממנו סיפור כל פוסט שהוא פותח איזה כאב ראש זה נהיה,כמו אתר פרטי שלו.הוא משקר לגבי התזונה שלו או שפשוט הוא אוכל שטויות פה ושם אבל מרביץ אירובי ושומר על נייטרלי או לפעמים מינוס קלורי וזהו יעני,אבל טבעי או לא טבעי מה יש להתווכח בזה בכלל,הוא נראה אותו דבר כבר שנים בטח,לא סביר להניח שעל חומרים עם כל הזמן הזה הוא היה עוד איזה 10 קילו שריר?אין שום שינוי מהפעם הראשונה שהוא העלה תמונה עד לפעם הזו,טבעי לפי דעתי,וגם אם לא,חדש אל תהיה ליצן ותעלה תמונות כל יומיים זה לא פייסבוק,קח לצומת ליבך.

DaSpider 20-04-12 13:13

בתאכלס בתמונות הוא נראה מרשים מאד 90+ קילו, בחלק מהסרטונים הוא נראה 75 קילו גג...

!Demon! 20-04-12 16:19

יותר מהחארטות של חדש,הסיפור הבאמת עצוב הוא שילדים עם היקף יד 35 רבים מי יותר סוס ממי...
יש פה אנשים ששוקלים פי 2 אם לא יותר מכם ,ומילה אחת של פוזה לא שומעים מהם...או ריבים מי יותר גבר

קחו לצומת ליבכם ,אתם סתם עושים לעצמכם פדיחות ,גם אם זה רק פורום

^NoOne^ 20-04-12 18:46

חחחחחח אני בן 15 והקיף היד שלי 38...קר
ואתה בן 21 ומה אתה שם תמונה שלך כולה היקף 42-3 מה אתה מתלהב...
רואה אני יכול להגיד אותו דבר עליךך.
ואני לא מביך את עצמי למה אני לא שם פה על אף אחד את האמת וגם לא מוכיח פה כלום לאף אחד פשוט מנסה
להראות לאנשים כמו זה שהתחיל לרדת עלי ופרסם את התמונה שלו שלא צריך לזלזל...

ladybug 20-04-12 19:31

ואי דימון מה אמר עליך לא הייתי מוותר ^^

Jack4D 20-04-12 20:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ^noone^ (הודעה 1131975)
חחחחחח אני בן 15 והקיף היד שלי 38...קר
ואתה בן 21 ומה אתה שם תמונה שלך כולה היקף 42-3 מה אתה מתלהב...
רואה אני יכול להגיד אותו דבר עליךך.
ואני לא מביך את עצמי למה אני לא שם פה על אף אחד את האמת וגם לא מוכיח פה כלום לאף אחד פשוט מנסה
להראות לאנשים כמו זה שהתחיל לרדת עלי ופרסם את התמונה שלו שלא צריך לזלזל...

למה אתה פותח את הפה על חבריינו הוותיק דימון? יש לך עוד הרבה מה ללמוד תלמיד תיכון מושפע. גם לסבא שלי יש היקף 35 34% שומן ועור עודף שיכול להקיף את כל הדרום. אז סתום את הפה שלך תדע את מקומך ואני לא רוצה לשמוע עוד על הג׳ורה שיוצאת לך מהפה על אנשים שיכולים לתרום ולעזור לך מהידע שלהם.

יצור.

^NoOne^ 20-04-12 20:34

בונה ידפוק למה מי אתה בכלל מה הפוזה פה בפורום כוס עמקק
אני חדש פה אני לא חורש על הפורום הזה בכלל כמוך ימושפע רק בגלל האשכול הזה אני נכנס לפה
אז אני לא מכיר פה אף אחד ומי פה טרול או מי פה אחד שבאמת יכול לעזור.
אמרתי לדימון את דעתי כי לי אישית הוא לא עזר אלה רק העביר חרא ביקרות על איך שאני נראה אז למה לישותק?
ומי אתה בכלל "יצור" מה איזה כיתה אתה לא משתמשים במילים כאלה כבר ידבע ...

^NoOne^ 20-04-12 20:36

כולם פה מדברים מעל האף שלהם אבל דוגרי אולי יש פה 2-3 שבאמת עם גוף טוב כמו חדש, דימון ועוד אחד שלא זוכר את הניק שלו והשאר פה סתם
באים לרדת על אנשים או לנסות להשפיל אותם כמוך לדוגמא...

!Demon! 20-04-12 20:57

לא אמרתי שאתה ניראה חרא או לא...כל אחד היה פעם שחיף והתקדם והלאה ...
הקטע הוא ש אנשים שהשיגו בענף הזה משהו ,ומשהו טוב ,לא יורדים על אף אחד ולא משווים תעצמם לאחרים,וזה מצחיק לראות אנשים שתחילת דרכם יורדים אחד על המראה של השני,ורבים מי יותר סוס ...

לקחת תדברים שלי ללב או לא זאת בחירה שלך...אני כשהייתי ברמה שלך לא עניין אותי אם אני הכי סוס פה או לא ,אלא איך אני משתפר והאמת עד עכשיו זה הדבר היחיד שמענייין אותי בענף הזה...

ladybug 20-04-12 21:51

דימון איך אפשר שלא לענות פה לאנשים אחי,לפעמים אי אפשר לשלוט בעצבים אתה יודע...

^NoOne^ 21-04-12 02:08

וואלה מסכים איתך 100% אבל דוגרי אני הגבתי לחדש תגובה רצינית וחצי מהטרולים קפצו עלי וניסו להכשיל אותי וביקשו לעלות תמונות אז איך אפשר לא להגיב זה פשוט מעצבן הייתי חייב לעלות תמונות שחלק מאנשים שירדו עלי מקודם לא היה להם ביצים לעלות את התמונות של עצמם או שזה נובא מחוסר בטחון והתגובות החרא נובות מקנא לדעתי... אבל בכול מקרה אתה צודק צריך להסתכל רק קדימה ולמצוא איך להתפתח יותר.תודה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:50.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ