ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   להתראות מסה שלום חיטוב (https://israelbody.com/showthread.php?t=7514)

OMRI-TURBO 08-04-07 00:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טל יואב
עומרי מעניין מאוד יהיה לראות כיצד אתה תראה בגיל 60 ?:jockey:

מה נסגר איתך? אתה לא מכיר את ההומור הציני שלי עדיין? :jockey:

ניגרי ענק 08-04-07 00:27

עזוב אותך מהיעלבויות עכשיו, אני גם לא חושב שזו בושה לקחת או לא לקחת, זה לא עניין של אף אחד.
אם לא לקחת ואומרים שלקחת, זו מחמאה!
אגב, אני אהייה איתך בקשר במייל.
בהצלחה.

Di-Bol 08-04-07 00:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
עזוב אותך מהיעלבויות עכשיו, אני גם לא חושב שזו בושה לקחת או לא לקחת, זה לא עניין של אף אחד.
אם לא לקחת ואומרים שלקחת, זו מחמאה!
אגב, אני אהייה איתך בקשר במייל.
בהצלחה.

ומה זה יעשה לשם של גיל גם חשבת? תכף יתחילו להשוות אותו לקובי עזרא

Bullet 08-04-07 00:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
חח צודק, הנה בואו ניראה דוגמא טובה מהמציאות.
הנה ארנולד עם שריר בוגר, וארנולד עם שריר צעיר.
http://blogs.diariovasco.com/media/A...zenegger_1.jpg

הנה עוד אחת:
http://jokesmagazine.com/images/Arno...gger-Young.jpg

יואב טל, אתה אמרת שהשרירים רק משתפרים עם הזמן... לא?
ציטוט:

וזאת בגלל הוותק והשנים ואיכות ועיצוב השריר שרק השנים יכולים להוכיח זאת .

SiX PACK 08-04-07 00:29

ציטוט:

חח צודק, הנה בואו ניראה דוגמא טובה מהמציאות.
הנה ארנולד עם שריר בוגר, וארנולד עם שריר צעיר.
http://blogs.diariovasco.com/media/A...zenegger_1.jpg

הנה עוד אחת:
http://jokesmagazine.com/images/Arno...gger-Young.jpg

אתה לא רציני נכון..?

ראית שיש פה כמה אנשים שתמכו בדיעה שלי, לא צריך ללכת רק לפי מה שכתוב בספר, יש גם הגיון פשוט, שריר בוגר יראה יותר טוב משריר צעיר אין פה ויכוח, יואב טל גם אומר את זה בבקשה לך, אמנם בניסוח שונה אבל לזה הוא מתכון, בקיצור יש הבדל בין השניים לא צריך לשחק אותה ראש קטן..

יואב, התגובה שלך לדיבול באמת קצת פוגעת אני לא יודע עד כמה אתה מכיר אותו שאתה אומר לו את זה.

ניגרי ענק 08-04-07 00:29

אגב, מנהלים - ידוע לי שהתמונה שהעליתי לקוחה מאתר שהוא לכאורה מתחרה, ואולם האתר אינו פעיל כבר יותר משנה, ובוודאי שאינו מהווה איום כלשהו על אימפריה כמו ישראל באדי.
התמונה פשוט נראתה לי מתאימה - נא לא לצנזר אותה.

SiX PACK 08-04-07 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
יואב טל, אתה אמרת שהשרירים רק משתפרים עם הזמן... לא?

אכן משתפרים, תראה את רוני באולימפיה של 2000 - 2001, כמובן שעכשיו השרירים שלו רק מתנוונים ומאבדים מהאיכות שלהם מן הסתם..

ניגרי ענק 08-04-07 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
ומה זה יעשה לשם של גיל גם חשבת? תכף יתחילו להשוות אותו לקובי עזרא

אין שום בעיה עם השם של גילי, האמן לי שאתה לא צריך להיות מודאג.
שמועות תמיד היו ותמיד יהיו, זה בכלל לא צריך להעסיק אותנו.

טל יואב 08-04-07 00:34

ציטוט:

מה נסגר איתך? אתה לא מכיר את ההומור הציני שלי עדיין? :jockey:

בגלל שאני מכיר את ההומור החולני שלך ועוד כמה דברים .... אני רק המשכתי את הבדיחה שלך . אני יתקשר אלייך מחר אחי לילה טוב גבר .:jockey: :1eye:

Troya 08-04-07 00:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
אכן משתפרים, תראה את רוני באולימפיה של 2000 - 2001, כמובן שעכשיו השרירים שלו רק מתנוונים ומאבדים מהאיכות שלהם מן הסתם..

שום דבר לא מתנוון הוא פשוט נהיה יותר ויותר "נפוח" באזור האגן והוא לא בא מוכן לאולימפיה האחרונה

OMRI-TURBO 08-04-07 00:35

ציטוט:

אתה לא רציני נכון..?

ראית שיש פה כמה אנשים שתמכו בדיעה שלי, לא צריך ללכת רק לפי מה שכתוב בספר, יש גם הגיון פשוט, שריר בוגר יראה יותר טוב משריר צעיר אין פה ויכוח, יואב טל גם אומר את זה בבקשה לך, אמנם בניסוח שונה אבל לזה הוא מתכון, בקיצור יש הבדל בין השניים לא צריך לשחק אותה ראש קטן..

יואב, התגובה שלך לדיבול באמת קצת פוגעת אני לא יודע עד כמה אתה מכיר אותו שאתה אומר לו את זה.

עזוב נו, אתה יודע שלא כדאי להיכנס לזה...
אתה באמת רוצה שעכשיו נתווכח על זה 20 עמודים ונהרוס לדיבול את הפוסט?
כי הרי הויכוח הזה לא יכול להסתיים לטובתך כי אתה לא יכול להוכיח בצורה רשמית את הנקודה שלך, אז עדיף שנעזוב את זה שם..

Night_Wolf 08-04-07 00:35

ציטוט:

אף אחד כאן לא רמז כלום ,
תרגיע .
יש משפט עתיק שאומר ...."על ראש הגנב בוער הכובע " .....

אין לך עוד שם כדי להכפיש אותו .
מעניין לבחור שמכנה את הכינוי שלו על שם סטארואיד ידוע .

יואב ...

לי ולעומר אין שום ענין בלשפוט או להכפיש מתאמנים אחרים בעיקר אנשים כמו האדמור!שהוא מייצג נוכחות בפורום של ישראלבודי מישתתף בפורום ומרשים את כולם כל פעם מחדש להיפך דעתנו עליו חיובית בלבד!
דבר שני זה שעומר החליט לקרוא לעצמו "DI_BOL" זה לא אומר שום דבר אני לא יודע כמה גדול הניסיון שלך בפורומים ובאינטרנט אבל כיום יש המון אנשים שדוחפים לעצמם סתם כינויים שגורמים לאנשים אחרים לחשוב עליהם דברים..
כמו שאתה טוען שאתה מכיר את האדמור וטוען שהוא לא נגע "בפרי האסור" ושאנחנו לא יכולים להכפיש אותו.אותו דבר אנחנו יכולים להגיד לך עומר גדל איתי ועברנו הרבה בחיים הרבה יותר מכל הנושא הקטן ששתינו עוסקים בו שניקרא "פיתוח גוף" עומר לא מתענין בכלל להגיע אם זה רחוק סתם בישביל התחביב ולהגיד עליו שהוא נוטל חומרים רק בגלל הכינויי שלו זאת הערה מעליבה ואפילו השמצה ואל תשכח שכמו ניגרי הוא גם נציג של ישראלבודי לא פחות ולא יותר!

בכל אופן למי שראה בפוסט של SIXPACK הוא שאל אותי למה אני לא מעלה תמונות וזאת בידיוק הסיבה כי תמיד למישהי יש הערה ממש עוקצנית ושלילית להגיד וכמובן שאפשר להיתעלם אבל יש גבול עד לכמה שאפשר להיתאפק אני ועומר פשוט נמשיך בדרך שלנו אם :jockey: גיל גרנות התותח:jockey:
ובתחרות התוצאות ידברו בעד עצמן וכן אני אוהב גם משפטים הינה אחד משיר של זמר שניקרא עידו רון

"יש כאלה שמקנאים מה עושה הקנאה שורפת לי בנשמה,מי ששונא אותי שלא ימות שיסבול מהקנאות"

OMRI-TURBO 08-04-07 00:36

ציטוט:

בגלל שאני מכיר את ההומור החולני שלך ועוד כמה דברים .... אני רק המשכתי את הבדיחה שלך . אני יתקשר אלייך מחר אחי לילה טוב גבר .:jockey: :1eye:

סבבה לילה טוב!

SiX PACK 08-04-07 00:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
עזוב נו, אתה יודע שלא כדאי להיכנס לזה...
אתה באמת רוצה שעכשיו נתווכח על זה 20 עמודים ונהרוס לדיבול את הפוסט?
כי הרי הויכוח הזה לא יכול להסתיים לטובתך כי אתה לא יכול להוכיח בצורה רשמית את הנקודה שלך, אז עדיף שנעזוב את זה שם..

אין בעייה נעזוב את זה, לילה טוב שבוע טוב וחג שמח...

SiX PACK 08-04-07 00:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
יואב ...

לי ולעומר אין שום ענין בלשפוט או להכפיש מתאמנים אחרים בעיקר אנשים כמו האדמור!שהוא מייצג נוכחות בפורום של ישראלבודי מישתתף בפורום ומרשים את כולם כל פעם מחדש להיפך דעתנו עליו חיובית בלבד!
דבר שני זה שעומר החליט לקרוא לעצמו "DI_BOL" זה לא אומר שום דבר אני לא יודע כמה גדול הניסיון שלך בפורומים ובאינטרנט אבל כיום יש המון אנשים שדוחפים לעצמם סתם כינויים שגורמים לאנשים אחרים לחשוב עליהם דברים..
כמו שאתה טוען שאתה מכיר את האדמור וטוען שהוא לא נגע "בפרי האסור" ושאנחנו לא יכולים להכפיש אותו.אותו דבר אנחנו יכולים להגיד לך עומר גדל איתי ועברנו הרבה בחיים הרבה יותר מכל הנושא הקטן ששתינו עוסקים בו שניקרא "פיתוח גוף" עומר לא מתענין בכלל להגיע אם זה רחוק סתם בישביל התחביב ולהגיד עליו שהוא נוטל חומרים רק בגלל הכינויי שלו זאת הערה מעליבה ואפילו השמצה ואל תשכח שכמו ניגרי הוא גם נציג של ישראלבודי לא פחות ולא יותר!

בכל אופן למי שראה בפוסט של SIXPACK הוא שאל אותי למה אני לא מעלה תמונות וזאת בידיוק הסיבה כי תמיד למישהי יש הערה ממש עוקצנית ושלילית להגיד וכמובן שאפשר להיתעלם אבל יש גבול עד לכמה שאפשר להיתאפק אני ועומר פשוט נמשיך בדרך שלנו אם :jockey: גיל גרנות התותח:jockey:
ובתחרות התוצאות ידברו בעד עצמן וכן אני אוהב גם משפטים הינה אחד משיר של זמר שניקרא עידו רון

"יש כאלה שמקנאים מה עושה הקנאה שורפת לי בנשמה,מי ששונא אותי שלא ימות שיסבול מהקנאות"

תעלה תעלה תמונות, לא צריך להתרגש...

שיכתבו מה שרוצים על הזין שלך, מה אתה שם על מישהו...

Night_Wolf 08-04-07 00:48

ציטוט:

תעלה תעלה תמונות, לא צריך להתרגש...

שיכתבו מה שרוצים על הזין שלך, מה אתה שם על מישהו...

וואלה אחי לא מחשבן לאף אחד ואין לי ממה להיתרגש
הפוסטים נהרסים ונימאס לי כל פעם להיתעסק אם אותו חרא מחדש
כרגע גם אין לי תמונות שלי על המחשב אני צריך להצטלם אני מבטיח שאתה תיראה אותי אל תדאג וחוץ מזה עדין יש לי עוד להמשיך בחיטוב שלי
אם אתה רוצה לראות תמונות שהעלתי לפה תחפש את כל הפוסטים שפתחתי ותוכל לראות
(ד"א תסים לב שכולם נינעלו כל פעם בגלל דרעק אחר שניכנס והרס אותם)

OMRI-TURBO 08-04-07 00:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Night_Wolf
וואלה אחי לא מחשבן לאף אחד ואין לי ממה להיתרגש
הפוסטים נהרסים ונימאס לי כל פעם להיתעסק אם אותו חרא מחדש
כרגע גם אין לי תמונות שלי על המחשב אני צריך להצטלם אני מבטיח שאתה תיראה אותי אל תדאג וחוץ מזה עדין יש לי עוד להמשיך בחיטוב שלי
אם אתה רוצה לראות תמונות שהעלתי לפה תחפש את כל הפוסטים שפתחתי ותוכל לראות
(ד"א תסים לב שכולם נינעלו כל פעם בגלל דרעק אחר שניכנס והרס אותם)

אל תדאג אני מבטיח לנקות לך אותו.

dstyle 08-04-07 00:55

קרנף רציני! אתה נמוך אם אני לא טועה ,נכון?
חיטוב מוצלח

SiX PACK 08-04-07 00:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dstyle
קרנף רציני! אתה נמוך אם אני לא טועה ,נכון?
חיטוב מוצלח

נמוך מאוד, 1.62...

ran7 08-04-07 00:57

ציטוט:

נמוך מאוד, 1.62...

נמוך*

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:07.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ