![]() |
ציטוט:
|
עזוב אותך מהיעלבויות עכשיו, אני גם לא חושב שזו בושה לקחת או לא לקחת, זה לא עניין של אף אחד.
אם לא לקחת ואומרים שלקחת, זו מחמאה! אגב, אני אהייה איתך בקשר במייל. בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
ראית שיש פה כמה אנשים שתמכו בדיעה שלי, לא צריך ללכת רק לפי מה שכתוב בספר, יש גם הגיון פשוט, שריר בוגר יראה יותר טוב משריר צעיר אין פה ויכוח, יואב טל גם אומר את זה בבקשה לך, אמנם בניסוח שונה אבל לזה הוא מתכון, בקיצור יש הבדל בין השניים לא צריך לשחק אותה ראש קטן.. יואב, התגובה שלך לדיבול באמת קצת פוגעת אני לא יודע עד כמה אתה מכיר אותו שאתה אומר לו את זה. |
אגב, מנהלים - ידוע לי שהתמונה שהעליתי לקוחה מאתר שהוא לכאורה מתחרה, ואולם האתר אינו פעיל כבר יותר משנה, ובוודאי שאינו מהווה איום כלשהו על אימפריה כמו ישראל באדי.
התמונה פשוט נראתה לי מתאימה - נא לא לצנזר אותה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
שמועות תמיד היו ותמיד יהיו, זה בכלל לא צריך להעסיק אותנו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה באמת רוצה שעכשיו נתווכח על זה 20 עמודים ונהרוס לדיבול את הפוסט? כי הרי הויכוח הזה לא יכול להסתיים לטובתך כי אתה לא יכול להוכיח בצורה רשמית את הנקודה שלך, אז עדיף שנעזוב את זה שם.. |
ציטוט:
לי ולעומר אין שום ענין בלשפוט או להכפיש מתאמנים אחרים בעיקר אנשים כמו האדמור!שהוא מייצג נוכחות בפורום של ישראלבודי מישתתף בפורום ומרשים את כולם כל פעם מחדש להיפך דעתנו עליו חיובית בלבד! דבר שני זה שעומר החליט לקרוא לעצמו "DI_BOL" זה לא אומר שום דבר אני לא יודע כמה גדול הניסיון שלך בפורומים ובאינטרנט אבל כיום יש המון אנשים שדוחפים לעצמם סתם כינויים שגורמים לאנשים אחרים לחשוב עליהם דברים.. כמו שאתה טוען שאתה מכיר את האדמור וטוען שהוא לא נגע "בפרי האסור" ושאנחנו לא יכולים להכפיש אותו.אותו דבר אנחנו יכולים להגיד לך עומר גדל איתי ועברנו הרבה בחיים הרבה יותר מכל הנושא הקטן ששתינו עוסקים בו שניקרא "פיתוח גוף" עומר לא מתענין בכלל להגיע אם זה רחוק סתם בישביל התחביב ולהגיד עליו שהוא נוטל חומרים רק בגלל הכינויי שלו זאת הערה מעליבה ואפילו השמצה ואל תשכח שכמו ניגרי הוא גם נציג של ישראלבודי לא פחות ולא יותר! בכל אופן למי שראה בפוסט של SIXPACK הוא שאל אותי למה אני לא מעלה תמונות וזאת בידיוק הסיבה כי תמיד למישהי יש הערה ממש עוקצנית ושלילית להגיד וכמובן שאפשר להיתעלם אבל יש גבול עד לכמה שאפשר להיתאפק אני ועומר פשוט נמשיך בדרך שלנו אם :jockey: גיל גרנות התותח:jockey: ובתחרות התוצאות ידברו בעד עצמן וכן אני אוהב גם משפטים הינה אחד משיר של זמר שניקרא עידו רון "יש כאלה שמקנאים מה עושה הקנאה שורפת לי בנשמה,מי ששונא אותי שלא ימות שיסבול מהקנאות" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שיכתבו מה שרוצים על הזין שלך, מה אתה שם על מישהו... |
ציטוט:
הפוסטים נהרסים ונימאס לי כל פעם להיתעסק אם אותו חרא מחדש כרגע גם אין לי תמונות שלי על המחשב אני צריך להצטלם אני מבטיח שאתה תיראה אותי אל תדאג וחוץ מזה עדין יש לי עוד להמשיך בחיטוב שלי אם אתה רוצה לראות תמונות שהעלתי לפה תחפש את כל הפוסטים שפתחתי ותוכל לראות (ד"א תסים לב שכולם נינעלו כל פעם בגלל דרעק אחר שניכנס והרס אותם) |
ציטוט:
|
קרנף רציני! אתה נמוך אם אני לא טועה ,נכון?
חיטוב מוצלח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ