ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כש... (https://israelbody.com/showthread.php?t=7293)

igorek 22-03-07 21:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
בונאה חלאסססס לשחק אותה מומחים יאללה איתכם..וכן,יותר פשוט לפרק פחמימה מאשר חלבון,תפעילו ת'היגיון שאין לכם גאונים של סבתא

איזה הגיון?
אני אשאל אותה מה ששאלתי את kagemusha, מה אתה יודע על תהליכי העיכול בגוף? (מבלי להתייחס לעובדה אם זה נכון או לא ומה ההשפעות של זה).

מתן18 22-03-07 21:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
איזה הגיון?
אני אשאל אותה מה ששאלתי את kagemusha, מה אתה יודע על תהליכי העיכול בגוף? (מבלי להתייחס לעובדה אם זה נכון או לא ומה ההשפעות של זה).

חלבון בעל מבנה ראשוני שניוני ושלישוני,יש בין החומצות קשרים חזקים,לעומת המבנה הפשוט של הפחמימה למשל,מלקולות ענק של גלוקוז.

gman 22-03-07 21:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kagemusha
חח ידעתי שזה יגרור כאלה תגובות...
אבל ממתי נהייתם לי דוקטורים...?
אני נוטה יותר להאמין לאנשים שהתמחו בתזונה וסגרו 7 שנות לימודים מאשר לכם המומחים...
אתם יודעים מה... אני לא מנסה להצדיק את עצמי, אבל אני אפנה להגיון שלכם:
חלבון הוא לא כמה פחמימה, לגוף קשה יותר לעכל אותו.
אתם באמת חושבים שפתאום overload של 30 גרם חלבון שבא בבת אחת לא עושה בעיה לכבד שלכם לעכל את זה? תחשבו על זה...
אבל בסוף היום אתם תאמינו למה שבא לכם ותמשיכו לקחת את זה כי זה גורם לגדילה יעילה יותר... רק אל תתעלמו מעובדות ותנסו להצדיק את מה שאתם עושים מכמה שמועות מונפצות.

כן, אבקות זה לא הדבר הכי בריא אבל זה לא שאם הם ישתו אבקה פעם אחת לא יהיה להם יותר כבד\כליות...וזה לא שאתה חי כל כך בריא...אתה מדבר בפלאפון, אתה אוכל את האוכל המלא חומרי הדברה וכו' וכו'...

נ.ב: אני לא משתמש באבקה :1eye:

igorek 22-03-07 21:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
חלבון בעל מבנה ראשוני שניוני ושלישוני,יש בין החומצות קשרים חזקים,לעומת המבנה הפשוט של הפחמימה למשל,מלקולות ענק של גלוקוז.

אוקיי, עכשיו אני אשאל אותך שאלה, למה העובדה הזאת גורמת לאבקות חלבון להיות מזיקות לבריאות?

Antonator1 22-03-07 21:40

אם לא יודעים מה עושים, גם נייר טואלט יכול להזיק.

igorek 22-03-07 21:41

ועוד משהו:
הרבה אבקות חלבון עוברות כל מיני תהליכים (כמו הידרוליזה אבל אני לא בקיא בזה) שמשפרות את תהליך העיכול.

Nareznoy 22-03-07 21:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אם לא יודעים מה עושים, גם נייר טואלט יכול להזיק.

חח לא שמעתי שנייר טוואלט הזיק למישהו :1eye:

- Idan - 22-03-07 21:42

ציטוט:

חח ידעתי שזה יגרור כאלה תגובות...
אבל ממתי נהייתם לי דוקטורים...?
אני נוטה יותר להאמין לאנשים שהתמחו בתזונה וסגרו 7 שנות לימודים מאשר לכם המומחים...
אתם יודעים מה... אני לא מנסה להצדיק את עצמי, אבל אני אפנה להגיון שלכם:
חלבון הוא לא כמה פחמימה, לגוף קשה יותר לעכל אותו.
אתם באמת חושבים שפתאום overload של 30 גרם חלבון שבא בבת אחת לא עושה בעיה לכבד שלכם לעכל את זה? תחשבו על זה...
אבל בסוף היום אתם תאמינו למה שבא לכם ותמשיכו לקחת את זה כי זה גורם לגדילה יעילה יותר... רק אל תתעלמו מעובדות ותנסו להצדיק את מה שאתם עושים מכמה שמועות מונפצות.

אתה ידעת שזה יגרור כאלה תגובות, אז בכוונה כתבת את השטות הזאת? ממש חכמולוג.

מצידי אתה יכול להמשיך לשכנע את עצמך שאבקת חלבון זה לא בריא, אבל אל תטעה פה את הגולשים עם המיתוסים שלך. פשוט תשמור אותם לעצמך.

Leo 22-03-07 21:43

קגהמושה אתה מפגר , נכון שלא צריך לאכול 1000 גרם ביום של חלבון
אבל הדבר הזה של ה30 גרם חלבון הוא שווה ערך למיתוס של הגדילה בוותק שלו ובפיגור של מי שהמציא אותו רק שהוא נוגע רק לאנשים טיפה יותר משקיעים.

תפסיק לישון בשיעורי ביולוגיה בכיתה ט' אם הגעת לשמה ותבין.

igorek 22-03-07 21:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
חח לא שמעתי שנייר טוואלט הזיק למישהו :1eye:

דוד, תענה לי על השאלה, איזה תזונאי מוסמך אתה מכיר שטוען שאבקות חלבון מזיקות לבריאות?

Leo 22-03-07 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
דוד, תענה לי על השאלה, איזה תזונאי מוסמך אתה מכיר שטוען שאבקות חלבון מזיקות לבריאות?

בעצם לא חסרים , הבעייה שזה אנשים שכנראה ישנו בכיתה ט' בביולוגיה

טוב אולי לא , אבל היום אף אחד לא רוצה לקחת אחריות והבן אדם לא מבין מה זה בטח אז הוא לא רוצה שיתבעו אותו אם קיבלת דיאריה מזה

gman 22-03-07 21:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
אתה ידעת שזה יגרור כאלה תגובות, אז בכוונה כתבת את השטות הזאת? ממש חכמולוג.

מצידי אתה יכול להמשיך לשכנע את עצמך שאבקת חלבון זה לא בריא, אבל אל תטעה פה את הגולשים עם המיתוסים שלך. פשוט תשמור אותם לעצמך.

אני מוכרח לא להסכים בקטע הזה, אני גם חושב שיש פה אנשים שעברו קצת יותר מדי "שטיפת מוח".
אני לא מנסה לטעון שאם תאכל אבקת חלבון תמות למחרת.
אני אומר שזה לא האוכל הכי בריא, כמו שגם הרמת משקולות לא עד כדי כך תורמת לבריאות.
אם מישהו באמת רוצה להיות בריא הוא היה אוכל נכון 2-3 פירות ביום,3-5 ירקות 0.8 גרם חלבון לכל קילו בגוף ועושה ספורט בריא כמו שחיה התעמלות וכו'.

Nareznoy 22-03-07 21:48

זה שאמר לאמא שלי שזה עושה בעיות בכבד, הוא פרטי והוא מוסמך

Danielllo 22-03-07 21:50

ציטוט:

אבקת חלבון עושה בעיות בכבד, אבל אתם יכולים להאמין למה שבא לכם...

ככה אתה יודע שאתה לא בודיבילדר!!

toxicity 22-03-07 21:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo

באתי לעשות את זה גם :)

igorek 22-03-07 21:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman
אני מוכרח לא להסכים בקטע הזה, אני גם חושב שיש פה אנשים שעברו קצת יותר מדי "שטיפת מוח".
אני אומר שזה לא האוכל הכי בריא, כמו שגם הרמת משקולות לא עד כדי כך תורמת לבריאות.
אם מישהו באמת רוצה להיות בריא הוא היה אוכל נכון 2-3 פירות ביום,3-5 ירקות 0.8 גרם חלבון לכל קילו בגוף ועושה ספורט בריא כמו שחיה התעמלות וכו'.

על מה אתה מבסס את המידע?
בהחלט לא על המלצות ה-FDA לגבי כמויות החלבון המומלצות.

iNFace 22-03-07 21:57

כשאתה חושב שכפיפות בטן מרזות Xd

gil-Nissim 22-03-07 22:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Danielllo

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה יציאה אחי!

חלס נו עזבו אותו שיגיד מה שהוא רוצה בואו לא נהרוס את הפוסט הזה 3 וחצי עמודים על וויכוח טיפשי. תנו לו לחיות באשליה אם ה"תזונאי שלו" בטח זה אלעזר היצור ההוא מ-msn למי שזוכר :thumbdown:

Leo 22-03-07 22:28

אתה יודע שאתה לא בודיבילדר כש... בשביל להסתכל כמה מפותח אתה אתה עושה שריר בבטן.

אתה לא בודיבילדר כשאתה מצלם את היד כשהמרפק ס"מ מהמצלמה בשביל ליצור אשליית גודל (ללואיס הזה יש תמונה כזאת חח)

אתה לא בודיבילדר אם אף אחד לא אמר לך שכל השרירים האלה מגעילים ושאתה שמן כשיש לך קוביות במצב רפוי בבטן.

אתה לא בודיבילדר אם יש לך פחות מ500 מיליגרם של טסט בדם.

אתה לא בודיבילדר אם אתה תופס משהו מהמדריך כושר במכון שלך.

אתה לא בודיבלדר אם לא תיקנו לך אף פעם ביצוע סקווטים בגלל טווח תנועה.

אתה לא בודיבילדר אם אתה חושב ישר על השפיץ שלך בבוקר ולא על הדומז.

אתה לא בודיבילדר אם השפיץ שלך יותר ארוך מההיקף של האמה.

אתה לא בודיבילדר ( מקצועי ) אם השפיץ שלך פועל.

אתה לא בודיבילדר אם הייתה לך פציעה קלה באמצע האימון והלכת הבייתה

אתה לא בודיבילדר אם נגעת בהליכון יותר משעה בשבוע האחרון

אתה לא בודיבילדר אם אתה בחיטוב יותר מחצי שנה

אתה לא בודיבילדר אם אתה מרגיש שיש לך יותר סיכוי למצוא בחורה במועדון לילה מאשר מכון כושר בסגנון שייפ

בעע אין לי יותר

- Idan - 22-03-07 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי gman

אני מסכים עם המשפט הראשון ב-100%. יש פה אנשים שעברו יותר מידי "שטיפת מוח". שטיפת מוח שנעשתה ע"י רופאים, הורים וחברים שלא יודעים מה זה אבקת חלבון ומעולם בחייהם לא דרכו בחדר כושר. עם זה אני בהחלט מסכים.

כל שאר הדברים שאמרת, מצטער, אבל זה גיבוב של שטויות, ואין לי כח להסביר למה, זה נושא שלא צריך בכלל לעלות יותר בפורום מרוב שהוא נאנס מכל הכיוונים.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:03.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ