![]() |
איתמר לך תדחוף אצבע
איגור אל תזרוק ז*ן אתה עצום ולא רק בגלל הגובה :] |
יפה מאוד איגור
תן בראש- תאכל כול שנייה שאתה ער |
ציטוט:
נדב-תודה. אחרי 3 שנים בצבא ששקלתי שם 80 קילו :\ אני אוכל המון. השתחררתיי לפני שנה כמעט אבל לא היה לי זמן ללכת למכון ולהשקיע. רק ב-3 חודשים האחרונים התחלתי לתת בראש. |
:ph34r::ph34r::ph34r::ph34r:
|
יפה אחי
|
תודה אח שלי.
|
איגור יא מקפיץ מניאק :lol::lol::1eye:
|
Xd היה משעמם אחי.. אחרי 5 שנים של פאזם אני ראשי לעשות את זה!
|
אני לא מיתאמן ויש לי ידיים יותר גדולות משלך חח איזה עולם ..
בינקומך לא הייתי מתלהב כל כך זה לא חוכמה לישקול ככה ולהיראות בצורה כזאת הייתה צריך לעלות נקי בצורה מסודרת בינקום זה אתה יושן עם צלחות במיטה . תעשה חיטוב רצחני של 40-50 קילו ואז מתחיל מאסה נורמאלית .. אחרת כל זה לא שוווה כלום .. חבל על האוכל . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אהה ואתה יכול בבקשה לעזור לי לעלות נקי? פשוט אני לא יודע איך לשרוף שומן ובאותו הזמן גם לבנות שריר.. ולגבי היד. ההיקף שלי הוא 43 בפעם אחרונה שמדדתי כמובן שזה היה לפני שבועיים, ואני אישית שמח מזה. ותאמת מעניין לי תאשכים איך היד שלך נראת אז בהצלחה גבר ואל תשכח להעלות תמונות עבריינוש.. |
ציטוט:
מה המטרה שלך ? ליקפוץ בעוד 20 קילו ? עברתה כבר ת'100 אתה חושב אתה איזה ארנולד אתה :) ? אתה מכסח את עצמך פה ... חבל על הזמן שלך אתה פשוט טוסט שרוף |
ציטוט:
|
ציטוט:
נראלי שמשהו פה לא מסתדר אני השמאלי: http://i682.photobucket.com/albums/v...Untitled-2.jpg |
ציטוט:
|
זה תמונות שהייתי עוד בצבא שהתאמנתי כמו שקד 21 הלייצן:
88 קילו הייתי פה.. http://imageshack.us/photo/my-images...sc00046vk.jpg/ |
ציטוט:
ההבדלים שאתה רואה הם בגלל סיבה מאוד פשוטה- הוא גבוה מאוד, אתה גמד. בתור גמד, יש לך ידיים ושרירים קצרים. לו בתור בחור גבוה- הכל הרבה יותר ארוך ונראה פחות דחוס בגלל הגודל הכללי. אפילו בתמונות הליצניות ששמת, תוכל לראות שהמרחק בין הכתף למרפק אצל איגור הוא בערך כפול מהמרחק אצלך- שריר יותר ארוך, יד פחות דחוסה. כדי שהיד שלו תיראה דחוסה כמו של גמד הוא צריך לעבור היקף 50. בברכה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ