![]() |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
|
תכלס ניב הוא בטוח נראה יותר טוב ממך ומהחזה עוף הנפול שלך
http://www.estetica.co.il/%D7%94%D7%...A4%D7%95%D7%9C |
אתה יודע דדליפט, לפי דעתי אתה ילד מתוסכל [ברצינות]
אתה אוהב לריב עם כל העולם על זה שאתה חזק וגדול.. אתה דיי פטאתי לא? סתם מתוך שיעמום נכנסתי ללוג שלך ואתה פשוט זן נדיר.. איך אתה מצליח בכלל להשוואת את עצמך לאנשים אחרים? אותו קטע עשית גם לקובה, ועוד רבת איתו.. אתה יודע מה.. אתה מדבר יותר מדי לאף שלך אתה עוד ילדה קטנה זה בסדר אבל יש הרבה חארטות.. אני רוצה לראות כרגע. כרגע תמונה של רגל 67 כי זה חארטה אששש... אני הגעתי למצב שאני צריך להפסיק לאמן רגליים לזמן מה כי גם מכנסים רגילות התחילו לשבת עליי כמו טייץ'.. תן תמונות גוף, נראלי אתה מר עולם אם כל הדיבורים שלךך.. |
ציטוט:
יפה מאוד שנכנסת לי ללוג-לפני חצי שנה,פחות או יותר. וואלה לא מתחרט על הרבה דברים שרשמתי שם,גם הדברים המפגרים שרשמתי שם קיבלתי עליהם תשובות,ולמדתי. עדיף לצאת מטומטם רצח עם תגובות עקומות אבל לפחות ללמוד משהו,מאשר להישאר בור וטיפש. אני ארשום לך בפעם ה200,לא אמרתי שאני חזק. אולי חזק בהשוואה לגיל שלי,אבל לא חזק בכללי. זה עדיין לא משנה את העובדה שאתה מרים משקלים של ילד בן 14-שזה בוא נגיד לא מי יודע מה מרשים. אני לא עכשיו ירוץ בשבילך לצלם רגל 67,אבל כשאני יעלה תמונה מתישהו בקרוב,אתה מוזמן להיכנס ולראות. |
ציטוט:
אני חלש? לא נראה לי, כי בנתיים אני מחזיק תלחיצה הכי כבדה מבין המתאמנים בשכבה, וגם תסקוואט החלש שלי אף אחד לא עובר, ובכל פעם שאני תדדליפט החלש שלי כולם בוהים בי כאילו אני חוצן, אבל עזוב אם אתה אומר שאני חלש... אז למה להתווכח? ושחוץ מזה, אתה אוהב להשוואת הרבה, אני לעומתך לא עשיתי ss [עשיתי לשבוע, הבנתי לא בשבילי] ולעומתך, אני נראה כמו עמלק לידך ואני יביא הוכחות אם אתה משתוקק לראות, ונשמה, תפסיק לחפש מה לא טוב אצל אחרים, תראה קודם כל מה דפוק אצלך כי נראה שיש שם הרבה דברים דפוקים, תעבוד עליהם קודם אחי.. |
ציטוט:
אה טוב גבר,אם אמרת לי ללכת לבדוק מה דפוק אצלי אני רץ לבדוק. |
חבר'ה יש לכם כל כך הרבה זמן להשקיע באימונים לגדול ולהתחזק, אתם רבים על שטויות.
דדליפט במיוחד אתה, שהתחלתה להתאמן בגיל כל כך צעיר לא צריך להתייחס למה שאנשים אומרים על המשקלים שלך/איך שאתה נראה, לפי דעתי כל הכבוד על ההשקעה באימונים בגיל הזה. כנ"ל גם chest אתה עדיין צעיר יש לך הרבה זמן עד שתגיע למיצוי היכולות שלך אז למה להתתווכח על הדברים האלה. תמשיכו להשקיע ולהתמיד במה שאתם עושים ותדברו עוד 10 שנים נראה לאן כל אחד יגיע בהצלחה. |
ציטוט:
ולא הבנתי, אתה רוצה תמונות? בכיף תקבל.. ושוב- אתה קטנצ'יק אין לך ממה להתלהב, ולא נראה שבחור בגודל שלך מחזיק רגל 67 מתחת למכנס.. ולחשוב שהיו לי ספקות.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
Xd אחים שלי
|
ציטוט:
באמת שהדיבור הזה לא מתאים, אם אתה חושב שלדבר ככה לבנאדם שקטן ממך בגודל ובשנים ועוד בפורום עושה אותך גבר אז תחשוב שוב. אני אתן לך טיפ אחי, אף פעם אל תשווה את עצמך לאנשים אחרים גדולים ממך או קטנים ממך תמיד יהיה מישהו יותר חזק ממך ותמיד יהיה מישהו יותר חלש ממך , תראה רק את עצמך ואת מה שאתה עושה בתור הדבר היחיד בעולם ותמיד תשאף להיות הטוב ביותר במה שאתה עושה. בדיוק כמו שלא תשווה את עצמך לno troll או לאיש הלילה מבחינת משקלי עבודה בגלל שהם לא רואים אותך כך גם לא תשווה את עצמך לאדם שיותר קטן ממך בשנים ולא משנה מה ההישגים שלו גבוהים ממך או נמוכים ממך. אם הוא אומר שהוא יותר חזק ממך תן לו להגיד, אני אישית קשה לי לקחת פה ברצינות חצי מהאנשים שמדברים פה, במיוחד אם זה בעניינים של משקליי עבודה/מראה חיצוני. זרום עם החיים קח גם את הדברים האלה בהומור וברוח טובה ותראה שתהנה יותר. שיהיה לשניכם בהצלחה |
שי ממש שימחת אותי ונתת לי מוטיבציה עם התגובה שלך =]
אתה צודק אחי,יש לי יד קטן,וגב של מישהו שמתאמן חודשיים. ואתה מר עולם-אני בטוח-אפילו שפעם אחת לא העלת הוכחה למשהו וסתם זרקת דברים באוויר. אחיייי אתתההה לא יכול להרביץ לי אני מנתניה אני אזיין אותך! ועכשיו ברצינות,שיהיה לך יום טוב. |
אני אוהב הרמת משקולות
|
אני רוצה שג'סטין יעלה סרטון שלי ל70sBig
|
ציטוט:
ואותי התגובות שלו עיצבנו, אם כל הפוזה שהוא בא מה רע בלהיות צנוע? הוא היה חייב לצטט אותי, ולרשום שגם שאני גדול ממנו בשנתיים הוא יותר חזק ממני כביכול. אותי זה עצבן שהוא משום מקום והוא חושב שהוא איזה בחור טוב וקורא לי חלש.. אני משחק אותה גבר בפורומים? שיבוא יגיד לי את זה בפנים, ושי גם ממך אני די מחזיק, אבל זה לא מתאים.., בגלל שהמריבה שלך ושל חייזר היא הרבה יותר גרועה.. |
ציטוט:
|
באמא שלי חפרתם
דדלפט יצאת חתיכת הומו... תפסיק להתווכח כבר על כל דבר כי אתה סתם מוציא את עצמך עוד יותר מטומטם. |
ציטוט:
אני לא יודע מה זה לריב עם אנשים בפורום, אני רק משתעשע קצת. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ