![]() |
זה כי אתה הארדקור גבר
|
אני ילך אם הארדקור
|
אימון קקה קיצר אין כוח לתירוצים אז
140 ססקוואט 5 3 3 בנץ פרס 3x5 דדליפט 140 חרא תכניקה 1x5 ממחר אני יוצא למרטון תאוכל עד שתקיעה בהצלחה |
תמשיך ללעוס אחי!
|
סט שני תראו איך פיתאום בחזרה הרבעים הכוח עוזב אותי פשוט לא יאומן אותו חרא בלעט |
הבעיה פה בסקואט שך שאתה לא נשען על העקבים בעלייה .
המשקל לא על אמצע כף הרגל אתה מאבד יציבות וכוח ! |
נראה לי צודק ואני כמו טמבל באותו יום לבשתי את הנעליים המסריחות הלבנות האלה
|
יאללה תקן ובצע אחיי!
|
שבוע 4 אימון b אימון אחרון לחודש
אימון כבד אין לי יותר ווירדים ונימי דם בפנים כולם יתפצצו קיצר סקואט 145 5 3 4 פרס שמתי בטעות 62 רציתי 65 אז עשיתי אם 62 5 ואז 65 4 3 הייתה טעות לעשות זאת מתח 10 קילו 3x5 גרוע בזה |
כתוב תאימל שך ישלי דיבור איתך .
|
מעיים עליי? חחח
darkklin@gmail.com |
שבוע 5 אימון a מעכזב ומבולגן
סקוואט 150 טוב נו 149 xd 3 2 3 התכניקה חרא בשתי הסטים הראשונים החזה מתקבצ וזה גורם לזה שהמוט דוחף אותי למטה ומפיל ..נעבוד על זה בנץ בלגן בגלל המוט יצא 92 קילו עשיתי 3 רציתי להוריד ל90 אם הרבה פלטות קטנות יצא85 ל5 חח העלתי עוד 5 קילו יצא 90 עשיתי 3 קיצר בלגן דדליפט לא עשיתי יש לי מין סוג של כאב כזה בגב התחתןו לא יודע איך להסבירזה לא דוקר אלה גב תפוס כזה קיצר לאי ודע .. תירגלתי סומו דדליפט קיצר הכל בגלל העבודה בשישי שבת ..חח יום שלישי אני יעשה אימון התעוששות קל אם סקוואט קל ופרס כבד |
מה יהיה קיריל?????????.
|
מה בעיה
|
קיריל אתה מתפרק לי קירילללללללללל!!!!!!!#@!#!@$@
|
סוף התוכנית מה לעשות
|
שבוע 5 אימון b
סקוואט 124 3x5 פרס 65 3 2 אין מוטווציה הורדתי ל60 5 מתיחות ותירגלתיסקווטא lb אולי אני יעבור צד:wub: יש לי סוג מוזר של כאב בגב התחתון בזמן חימום בסקוואט משגע אותי היה לי את בשיא SS הראשון כך שאם אני יעשה הפסקה זה יעבור אבל מה זה לא בלי עכשיו להפסיק |
אם יש כאב ואחרי היום מנוחה הוא לא עובר תנוח.
תתרגל lb ותחזור אחרי המנוחה עם סקוואט lb |
בזמן שאני עושה חימוד מוט רק 60 קילו 80 קילו 100 קילו כבר מתחיל להרגיש לחץ חזק על הגב תחתון בזמן סקוואט זה לא מפריע לי אבל בזמן המנוחה זה הורג אותי
שאני נח מספיק הכאב הזה עובר אבל שאני עושה סט עבודה כבד מסיים ואז שוב פעם מרגיש את הכאב. בזמן המנוחה הכאב נעלם ושתי הסטים הבאים לא מרגיש כלום אבל שאני מתחיל לעשות דדליפט הלחץ או הכאב חוזר סעמק וחשבתי שאני עיבור את התוכנית בשלום |
אין מה לדאוג אחי זה קורה,לי כמה פעמים כך כמה ימים שתזקוק עד שזה יעבור תשתדל לעשות מתיחות לשחרר את המקום,ורק אז תחזור לתרגל טכניקה זה מה שאני עושה עכשיו כבר סביבות שבוע אני חוזר מחר .
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ