![]() |
ארנולד שוורצנגר האיש והאגדה
|
ארנולד שוורצנגר ללא צל של ספק חחח.
|
ברור שארנולד. אולי הוא לא כזה גדול כמו קולמן, אך יש לו גוף פי 1000 יותר אסטטי. ואם היו לא את הסטרואידים של קולמן, קולמן היה נראה לידו רזון... ושנית את פרנקו קולומבו כי הוא הכי סוס.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הרגליים שלו היו 72 כל אחת גם אם הוא היה על אותה תוכנית של רוני הוא לא היה נראה כמוהו בגלל המבנה גוף שלו וגם הניסוח של ההודעה היה עצוב קיצר ארנולד נראה הרבה יותר טוב מרוני פשוט לרוני יש מבנה יותר גדול |
ציטוט:
לפי דעתי לרוני יש גנטיקה יותר יפה משל ארנולד בלי קשר לגודל.. |
ציטוט:
|
קולמן הוא הגדול בדורו, אבל ארנולד הוא הגדול בכל הזמנים - בגלל ההשפעה שלו על הספורט לאורך זמן.
ארנולד הוא אייקון, כוכב, פוליטיקאי מצליח, סמל - דוגמא ומופת לדורות של באדי בילדרים. הוא הוכחה שמפתח גוף יכול גם להיות בנאדם עם ראש, מנהיג, כריזמטי - אחד שגם יודע לצחוק על עצמו. עד היום הוא מפעיל את התחרות הנחשבת לשניה בטיבה בעולם ה"ארנולד קלאסיק". מפחיד לחשוב איפה היה הספורט הזה היום בלי ארנולד, האיש הזה עשה היסטוריה ושם את הבאדי בילדינג על המפה. יש לי רק דבר אחד לאחל לו וזה: שימשיך שימשיך שימשיך! |
ציטוט:
עמית צודק בקשר לגנטיקה... ניגרי, אני מסכים איתך במאה ועשרים אחוז...אבל אני חושב שהשאלה היותר מעניינת מי היה הכי גדול בכל הזמנים בצורה פיזית. |
ציטוט:
ארנולד מגיל 16 בערך היה על סטרואידים, פשוט בתקופה שלו היו סטרואידים פחות מתקדמים מהיום, אתה רואה את התוצאה של הסטרואידים של היום..פעם לא היו כאלה אנשים. |
וואלה אחי? Wtfff חשבתי לא היו סטרואידים בכלל בתקופה של ארנולד!!!
אני רוצה עובדות אחי...לא מאמין לך אחרי הכל..תביא עובדות..גם אני יכול סתם לדבר לאוויר. |
ציטוט:
|
זה סתם מיתוס אחי..ארנולד היה טבעי..בתקופה שלו עוד לא ידעו מה זה סטרואידים..עוד לא חשבו להמציא כזה דבר.
|
ציטוט:
|
פחחח רואים שאין לך ידע בגרוש!!!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נראה לך באמת שאפשר להגיע לגודל של פרנקו קולומבו כשאתה טבעי..? |
כן אחי..זו גנטיקה.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ