![]() |
ציטוט:
אני מדבר על ישראל כרגע , בחו"ל אני לא מתווכח איתך, זה מקצוע . ואלה שמשקיעים בזה את " כל כולם " לא מתפרנסים מזה .. מכבד אותם זה באמת קשה עובדה ש90% לא קרובים לרמה של חו"ל . :> |
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה בשיגעון של הבאדיבילדינג כנראה וחושב שאין חיים חוץ מזה,תמשיך להכניס את עצמך לסרטים, לילה טוב שיהיה ומקווה שיעבור לך בזמן הקרוב :) |
ציטוט:
|
יניר יא טיפש....הבחור שאתה מצדיק תומך במה שאנחנו אומרים
כולם אומרים את אותו הדבר חוץ ממך לא נורא חוזרים נשארים לוזרים |
חח טוב :<
לוזר שכמותי אני בוכה . And you call me an idiot אחח.. |
ציטוט:
אח שלי כל עוד שאתה גר אצל אבא ואין לך אחריות על אנשים אחרים שתלויים בך, החיים שלך מוזלי. אגב, כל מי שמתאמן יותר מ 4 פעמים בשגרה שלו פשוט מבזבז את הזמן בצורה נוראית: אין שום צורך ביותר מזה. כמובן אם בנאדם הולך לתחרות או מנסה להשיג שייפ למטרה כלשהי הוא צריך להוסיף עוד אימוני אירובי, אבל בשגרה 4 אימונים עושים את העבודה יוצא מהכלל, ואם תשלבו בהם גם אירובי אז בכלל הסתדרתם. |
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=DT8RI...eature=related ואתה מנסה להצדיק את הנקודה שלך עוד פה בפורום הזה.. לך תחפש |
ציטוט:
foyt |
ציטוט:
אבל חיים של סטודנט הם לא פשוטים. לא כולם מקבלים תמיכה מההורים. לשלם חשבונות חודשיים, להוסיף על זה את מכון הכושר והאוכל שצריך. להספיק את הכל - לימודים, מלגות, עבודה. זה לא פשוט. אז אדוני החייל שנה שבע, בבקשה לא לזלזל, כי לא מזלזלים בך. |
Igor אתה בדוק ילד fxp
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא מכיר.טוב לדעת שאתה ילד fxp..יניר קרא לך שתעזור לו כי יורדים עליו?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אתה חי בסרט,מילה שאתה תבין יום אחד. ותפסיק לבלוע זרע כל היום :nono: .. |
אחי חח אתה זה שבולע זרע.אתה לא רואה שיצאתה חמור? כולם פה מנסים להוכיח לך משהו ואתה הולך נגד אתה פשוט 0..
|
אוי :<
|
לך תתאבד תעשה טובה לעולם הזה..לחכמים כמוך אין תועלת בעולם..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ