![]() |
ניראה מעולההה סחתיין
|
ד"א חדש, אולי כדאי שתתחרה במרתון, שיא ישראל ל42 קילומטר הוא 2:14:21 שעות, אתה ממש קרוב, וזה אחלה בסיס.
|
לא רק במרתון, חדש שלנו גם שיאן ישראל בדדליפט עם דדליפט של 270 קילו על משקל 86. ושיאן עולם בסמוך-קום. אבל עם כל ההישגים והיכולות שלו, הוא אדם צנוע והוא מעדיף לשמור את השיאים לעצמו מאחר ורק שוויצרים רודפים אחרי תהילה והוא סתם חובבן.
|
ציטוט:
אתה רץ אחרכ עוד 5 דקות וההליכון מוריד לך את המהירות לאט עד שהוא עוצר והדופק יורד בהתאם וכן התחלתי אימון בהולמס פלייס , כשכולם שם השארתי הליכון פועל לשעה ו9 דקות אף אחד לא עצר אותו והוא פעל על המהירות המקסימלית וזה לא הפריע לאף אחד מהמדריכים אנשים וההנהלה שם במשך שעה... |
ציטוט:
שם זה על יד שמאל ואז צילמתי את עצמי במראה אז זה הפוך . |
תעלה כבר סרט של דדליפט 270 ותסתום לכולם תפה.
במקום זה אתה מעלה תמונה של ההליכון, וואו |
מצחיק שבאחד האשכולות הוא לא רצה לצלם את עצמו מרים משקלים בגלל שזה "מסכן" אבל אין לו שום בעיה להוריד חולצה ולצלם את עצמו מול מראה/לבקש ממישהו שיצלם אותו.
|
ציטוט:
אני חושב שכאן אתה נתפס משקר בוודאות, בלי קשר לדברים האחרים שאתה אומר |
סאבזירו מתי רואים סרטון שלך מבקיע גול?
|
אחי יש לי פה אבל הוא שוקל 39 טרה בייט ואין לי כח להעביר אותו למחשב כי זאת טכנולוגייה חייזרית ואין לי את הממיר.
|
יש לי סרטון של סאבקקי עושה גול עצמי
|
יש לי סרטון של סאבזירו משחיל למישהו בין הרגליים.
ואין לסרטון הזה שום קשר לכדורגל :idea::idea::tongue::D:character63::wub1::eek::huh : |
ציטוט:
תצלם תמונות של אוסף כדורי הרגל שלך,ותספר שלכל אימון אתה מתאים את הכדור שמתאים לו, לאחר מכן תצלם 20תמונות משונות בלי חולצה שבאחת אתה 102 קילו ואחרי חודש אתה 84 ואז תוכל לצלם תמונה של לוח התוצאות מראה 1-0!:sweatdrop::sweatdrop::bow::diractor: |
נו מה עם הסירטונים שיושבים אצלך במחשב כבר חודשים?
|
ציטוט:
|
|
ציטוט:
לא משעשע :nono: לא מעניין :sleep: |
בקיצור אני מבין שהתפריט תזונה שלך הולך כך:
בוקר : 20קמ ריצה , מיד לאחר מכן מגש פיצה עם תוספת גבינה ובקבוק קולה. ביניים: 4קוראסונים בתוספת חצי קופסת נוטלה צהריים: סיר אורז עם 6קינדר בוואנו ביניים: 12קוראסונים ערב: עוד מגש פיצה עם בקבוק קולה ומיד לאחר אימון: חטיף פסק זמן עם שיפודי שומן ליה תפריט מפחיד אחי.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ