![]() |
נראה לי שאני מתחיל לקלוט מה הולך פה
|
גם אני שירתתי בבסיסים סגורים, ברמת העקרון יש תקציב של מנת בשר (60-120 גר' ככה) לבנאדם, אני הייתי עומד בתור לפעמים פעמיים ושלוש כדי לקבל כמות סבירה, אבל אין כמות בלתי מוגבלת אלא אם יש לך קומבינות עם הטבחים שזה הגיוני ביותר...
|
חברה, אני רק חייב להגיד משהו בנוגע לפוסט הזה.
אתמול התאמנתי במכון וראיתי בחור ממש ממש חטוב ודווקא די גדול והכל . ואז שאלתי אותו איך הוא מתאמן איך הוא אוכל והוא אמר לי שהוא לא כל כך שומר על תזונה נכונה (סיפר לי שהוא ממש אוהב במבה וכאלה) ולגביי האימונים שלו - ראיתי אותו עושה סט של 91 חזרות משקולות חופשי דרופ סט ליד קידמית והוא אמר לי שהוא עושה גם לחלקים האחרים בגוף שלו סטים ארוכים של מלא חזרות. לא רציתי להעיר לו או משהו אבל המסקנה היא שיש אנשים שלא משנה איך ייתאמנו ואיך יוכלו הם יושפעו מהאימון יותר טוב מאיתנו גם אם נאכל נישן ונתאמן כמו שעון . מה לעשות זה גנטיקה. (כמובן שיש להן גם סף מסויים שהם יכולים להגיע אליו) בכל מקרה יכול להיות שמשתמש שהעלה את התמונות הוא משקר וגם יכול להיות מאד שלא כל מה שנותר לנו זה לקנא בגניטיקה של אנשים שבורכו ולנסות להתאמן ולעשות כמהנ שאנחנו יכולים במסגרות המגבלות שלנו. |
יכול להיות גם שאתה ליצן
|
ציטוט:
|
חוצן אני בכלל לא אתייחס לתגובה שלך זיו מכיר אותי תשאל אותו אם אני ליצן.
וקפטן שלד אין לו גוף של מישהו שמזריק וגם אם מישהו מזריק עדיין צריך להשקיע באוכל ולהתאמן נכון כדי להגיע לתוצאות הבן אדם פשוט עם גנטיקה מצויינת. עוד מעט תגידו לי שמייקל לואיס (שאגב אני מכיר טוב) מזריק. לבן אדם היה גוף עוד מכיתה י' וכל מה שהוא עשה זה לשחק כדורסל רק לא מזמן (לפני שנתיים שלוש) הוא התחיל להתאמן במכון וגם זה לא בהשקעה מטורפת (שלא לדבר על אוכל ושינה שזה בכלל אין לו) הדבר היחידי שהיה לו פלוס זה שהוא לא עישן ולא שתה וזה לא הפקטור המשמעותי. |
ציטוט:
|
אוקי אז תיקון טעות הוא לא "ממש" גדול הוא מאוד חטוב ויחסית לרמה הכללית של המתאמנים הוא גם גדול. (לא למתאמנים בוויצמן גו אקטיב- יותר למתאמנים הממוצעים של הפורום נגיד)
|
נדב אתה צודק לכל אחד יש סף גנטיקה אבל לא צריך להקשיב למישהו רק כי הוא גדול, לא מזמן ראיתי בחור לא גדול במיוחד אבל חטוב בצורה באמת טובה, הולך ואומר למתאמן להשקיע בהרבה אימוני בטן והרבה סטים ופוזיציות שונות כדי "לשרוף את השומן בבטן" וככה הוא השיג את החיטוב שלו... לגבי מזריק או לא פשוט אי אפשר לדעת יכול להיות שהבנאדם מתאמן כמו ליצן אבל אוכל כמו חמור (קורה הרבה) דווקא אנשים שאוהבים לאכול ואין להם נטיה להשמנה לרוב עולים צ'יק צ'ק במאסה רק מלעלות במדרגות.
לגבי hadash הוא הפך כאן לסוג של בדיחה, הבחור גדול ונראה טוב אבל ממציא מספרים שפשוט לא הגיוניים, ורק ממשיך, הוא דיבר גם על משקלים והבטיח סרטונים ולא העלה... אני אישית לא מבין מילא להיות איזה שחיף ולחרטט אבל הבחור נראה מרשים וממציא מספרים של אולימפיה... 120 סטים לאימון , 120 קוראסונים לארוחה, 10,000 ש"ח על אוכל בחודש וכו' |
ציטוט:
ק*ל1 0*נטה ל*1ם זה חל1ם!! |
סקיילה בקשר לזה של הבחור שאמרתי , לא אמרתי שהאמנתי רק אמרתי שראיתי אותו עושה סט של 91 חזרות לכל יד ועוד כל מיני דברים מוזרים והוא דיבר בלי הבנה ובלי שום קשר לפיתוח גוף מכאן הנחתי שאדם כזה לא לוקח סטרואידים (כי גם את זה צריך לדעת ולחקור וזה קשור יד ביד עם הידע של אימונים ואוכל בדר"כ) לכן כתבתי מה שכתבתי- לא אמרתי שאני מאמין לו או לא מאמין לו. פשוט אמרתי שזה סיפור דומה.
בקשר לחדש, לאורך הפוסט הבנתי שהוא קצת מדבר שטויות ומגזים , אולי הוא עושה את זה לכיף ואולי הוא פשוט מוזר אין לי מושג רק רשמתי רציתי להבהיר את הנקודה שיש אנשים שלא יודעים כלום ממה שהם עושים במכון ומה שהם אוכלים ובכל זאת יכולים להגיע לתוצאות יותר מהר ויותר טובות מאיתנו לדבר כזה קוראים גנטיקה וכנראה זה מה שיש לבחור ולא צריך להקשיב לכל שטות שיוצאת לו מהפה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ