![]() |
רוצה להזמין מגנזיום ויש חולצה של doug young הפאור ליפר ? אם כן תשימו בסל גר בדרום אשקלון
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מר נחש מעשן, למה לא שלחת לי את כתובת המסרים המידיים שלך?
|
ציטוט:
|
שלחתי מייל ליצן מרקד, גם אתה רן שלחתי לך תגובה
לא הייתי בבית כל החג למי שתהה לאן נעלמתי godam, שים לינקים בבקשה של כל מה שאתה רוצה להוסיף לקניה, תוסיף לזה דמי משלוח של משהו כמו 7-9 דולר תלוי כמה נהיה בסוף בקניה(בינתיים או 4-5). בנוסף שלח לי את המייל שלך אני אשלח לך פרטים איך מתקדמים מפה. חברי'ה אני מחכה לליצן ולGODAM האחרונים ורוצה להוציא את ההזמנה לפועל, מקווה שעד יום חמישי כל הכסף יגיע כבר ואני אוכל להזמין |
ל1ל מה איתי
מעשנחש תן לי מסנגר או משהו גם אני בפנים |
ציטוט:
|
מה נסגר עם ההזמנת חגורות?
|
סמוקינג מחכה לך מייל אבויה
|
זהו הנחש עקץ לכם תכסף עכשיו הוא יברח לארצות הברית ישנה את השם וישנה את המראה
|
רק בנאדם אחד שלח לי בינתיים
כל מי שרוצה להיות בהזמנה שלי מהאזור שישלח לי הודעה או את הכסף עד הסופ"ש, מי שלא מדבר איתי/שולח עד חמישי אני מזמין והוא לא יהיה כלול, ההודעה הזאת רצה כבר חודש כמעט נראה לי |
מה המייל אחי אתה מאשדוד ?
אני צריך רק גיר יש מצב אני משיג את זה בלי כל ההזמנה בחול ואני סתם מסתבך ומשלם ביוקר ? |
ציטוט:
אפ לא תמצא מגנזיום בארץ תגיד לי ונזמין לך לא ביג דיל כמה דולרים |
אוקי אחשלי אני יסתדר אז עם מה שיש בארץ
|
סמוקינגסנייק אחי קיבלת את הכסף?
|
ציטוט:
|
שלחתי היום פשוש, מחר יאספו ובחמישי כנראה יגיע.
|
אוקיי קיבלתי מעטפות מהליצן ומאלון, שלחתי הזמנה ל4 אנשים, 4 חגורות, 3 מידה XL ואחת לרן במידה S, ו2 מגנזיום לי,לליצן ולאלון
בסוף הייתי חייב לעשות את זה דרך פייפל, נראה בחשבון בנק כמה עמלה הם לקחו ששילמתי דרכם בכל אופן שלחתי מייל לhouseofpain שיאשרו לי כמה זמן להערכתם ייקח עד שיגיע והאם הכל מאושר, ברגע שיהיה מייל אני אשלח לכם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ