ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Great shape באר שבע מארח לאימון משותף את ניגרי הענק ותומר שוקרון (https://israelbody.com/showthread.php?t=65197)

Scylla 24-05-10 07:05

לא רואה סיבה לעשות קלין כרגע... יותר מזה הבעייתיות שאין מי שילמד אותי לעשות קלין... לגבי דדליפט 3 פלטות זה היה בריסט... עכשיו בחיטוב הצלחתי לחמישיה 10 פאונד פחות מהשיא במאסה, הדדליפט הבא אמור להיות באילת (בתקווה שיש מוט ופלטות במכון במלון שאני אהיה) אחרי יום וחצי של העמסה לא מהעולם הזה מצד שני לא יהיו שעות שינה ועל הדרך יהיה גם האנגאובר אז אי אפשר לצפות, אבל אני אופטימי.

טייני 24-05-10 08:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ymca (הודעה 995926)
חביבי, אני מציע לך להתסכל במראה.
אני כבר הרבה זמן צופה בתגובות שלך,
ההתנשאות וחוסר הכבוד שלך למשתמשים שמתנגדים לדעותיך או יוצאים נגד קהילת ה-bb עוברים כל גבול!!
הפורום הזה נועד לקהילת מפתחי הגוף בכלל ו-bb בפרט.
קח את זה לתשומת ליבך.

הכינוי שלך מסביר הכל.

gilsXM 24-05-10 11:43

והכינוי שלך גם יכול להסביר על משהו קטן (??)

לא נמאס לכם לבלבל תביצים?

YmcA 24-05-10 12:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 995928)
נו?
אתה מבין את הסתירה שיש בדברייך?
למה שבנאדם שיוצא נגד קהילת מתפחי הגוף יכנס לפורום שנועד בישביל קהילה זו ויקבל פה כבוד?
מין הסתם בן אדם שלא יתן כבוד לא יקבל כבוד

אתה סותר את עצמך ומצדיק אותי תודה פש1ש! :)

אתה מסכים איתי שיש הבדל בין מפתחי גוף ל-BB?
אני מאמין שכן.
הפורום הזה נועד למתפחי גוף, ויש פה הרבה משתמשים שדרך החיים שלהם לא מתקרבת ל-BB ולפעמים הם מביעים את דעותיהם נגד הענף הזה או נגד משתמשים אחרים בפורום הזה.
כל עוד שמשתמשים מנהלים את הדיון בצורה תרבותית ולא יורדים לרמות מלוכלכות, אני לא רואה שום סיבה לחסום משתמשים שמדברים נגד הענף אך בצורה תרבותית.
למרות זאת, חסמת כמה משתמשים על אף שניהלו דיון בצורה תרבותית ומשתמשים שירדו לרמות של עברייני מקלדת - נשארו בפורום - ShahrKaz.. לדוגמה.

YmcA 24-05-10 12:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טייני (הודעה 995949)
הכינוי שלך מסביר הכל.

אז מה בדיוק זה מסביר?

hypertrophy 24-05-10 13:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ymca (הודעה 995955)
אתה מסכים איתי שיש הבדל בין מפתחי גוף ל-bb?
אני מאמין שכן.
הפורום הזה נועד למתפחי גוף, ויש פה הרבה משתמשים שדרך החיים שלהם לא מתקרבת ל-bb ולפעמים הם מביעים את דעותיהם נגד הענף הזה או נגד משתמשים אחרים בפורום הזה.
כל עוד שמשתמשים מנהלים את הדיון בצורה תרבותית ולא יורדים לרמות מלוכלכות, אני לא רואה שום סיבה לחסום משתמשים שמדברים נגד הענף אך בצורה תרבותית.
למרות זאת, חסמת כמה משתמשים על אף שניהלו דיון בצורה תרבותית ומשתמשים שירדו לרמות של עברייני מקלדת - נשארו בפורום - shahrkaz.. לדוגמה.

בודי בילדינג זה פיתוח גוף באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

ואני יודע מי אתה.....והיית בבאן עד עכשיו.....ברגע שתהיה לי ההוכחה אתה אתעוף מפה

שלום לך אני לא מגיב לטרולים

tmphbitu 24-05-10 13:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 995941)
לא רואה סיבה לעשות קלין כרגע... יותר מזה הבעייתיות שאין מי שילמד אותי לעשות קלין... לגבי דדליפט 3 פלטות זה היה בריסט... עכשיו בחיטוב הצלחתי לחמישיה 10 פאונד פחות מהשיא במאסה, הדדליפט הבא אמור להיות באילת (בתקווה שיש מוט ופלטות במכון במלון שאני אהיה) אחרי יום וחצי של העמסה לא מהעולם הזה מצד שני לא יהיו שעות שינה ועל הדרך יהיה גם האנגאובר אז אי אפשר לצפות, אבל אני אופטימי.

תשמע, אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל 3 פלטות זה די עלוב בדדליפט.

KALINA 24-05-10 13:59

איך רואים שאתה בחיטוב... לפחות תנצל את זה,תרסס תטרולים!

hypertrophy 24-05-10 14:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OREV (הודעה 995971)
איך רואים שאתה בחיטוב... לפחות תנצל את זה,תרסס תטרולים!

ייייהההה באאאדדייי!!!!!

hypertrophy 24-05-10 14:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tmphbitu (הודעה 995970)
תשמע, אני לא רוצה להעליב או משהו, אבל 3 פלטות זה די עלוב בדדליפט.

וואו אתה ממש חזק אה?

Oden 24-05-10 14:40

לפחות הוא לא רבע סקוואטר

hypertrophy 24-05-10 14:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי oden (הודעה 995979)
לפחות הוא לא רבע סקוואטר

כן אה?
לא סובל רבע סקוואטרים :)

YmcA 24-05-10 16:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 995969)
בודי בילדינג זה פיתוח גוף באנגלית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!

ואני יודע מי אתה.....והיית בבאן עד עכשיו.....ברגע שתהיה לי ההוכחה אתה אתעוף מפה

שלום לך אני לא מגיב לטרולים

אהה BB זה פיתוח גוף בעברית? תודה שהארת את דרכי.
לא כל מי שבפורום הזה מעוניין להיות BB אך כולם עוסקים בתחום,
לכן עשיתי הפרדה בין מפתחי גוף ל-BB - Body Builders.
מנהל בפורום תפקידו לעשות סדר ולא ליצור בלגן.
קח את עצמך בידיים, תבצע את תפקידך ותהיה אובייקטיבי כלפי המשתמשים.
למרות פניות חוזרות ונשנות להנהלה על תפקודך שום דבר לא השתנה.
כנראה שהפורום הזה לא מכבד את עצמו ואת החברה אותה הוא מייצג.

hypertrophy 24-05-10 19:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ymca (הודעה 996023)
אהה bb זה פיתוח גוף בעברית? תודה שהארת את דרכי.
לא כל מי שבפורום הזה מעוניין להיות bb אך כולם עוסקים בתחום,
לכן עשיתי הפרדה בין מפתחי גוף ל-bb - body builders.
מנהל בפורום תפקידו לעשות סדר ולא ליצור בלגן.
קח את עצמך בידיים, תבצע את תפקידך ותהיה אובייקטיבי כלפי המשתמשים.
למרות פניות חוזרות ונשנות להנהלה על תפקודך שום דבר לא השתנה.
כנראה שהפורום הזה לא מכבד את עצמו ואת החברה אותה הוא מייצג.

אתה סותר את עצמך כל משפט וכל הודעה

אל תגדיר לי את תפקידי בבקשה כי בתור מנהל כמעט יחידי פה בזמן האחרון אני עושה את עבודתי נאמנה אבל תודה על הדאגה
כנראה שההנהלה יודעת לאילו פניות להתייחס כי אם אלו משתמשים בעייתיים כרוניים [כמו למשל אתה שאתה פותח ניקים אחד אחרי השני וכולם מקבל באן] אז לא מתייחסים אליהם
זה לא בקשות חוזרות ונישנוות של אנשים רבים זאת פניה חוזרת ונישנת שלך-ואתה איבדת את הלגיטימציה שלך להתלונן ברגע שעברת על חוקי הפורום כמה פעמים
אז נכון תפקידי הוא ליצור פה סדר ובתפקיד כזה אני צריך להוציא משתמשים שלא אמורים להיות פה [כי אם קיבלת באן לתמיד אתה לא אמור לחזור בתור משתמש אחר ולחשוב שניצחת את המערכת]
אז יום טוב

נ.ב אני יודע טוב מאוד מי אתה וכמה פעמים לכלכת על תחום פיתוח הגוף אז אל תנסה לקבל לגיטימציה בפורום שלנו

dmiftah 24-05-10 19:39

ואו מה עשיתם מזה,ולחשוב שכל זה היה בגללי.. קיצור אני רק רוצה כמה דברים להבהיר..

זה שירדתי על אופיר זה היה ציניות,זה ידוע שאני לא יגע למשקלים שלו בקרוב,אבל אני מקווה להתקרב אליהם..

ולקטע עם הכבוד,אני מכבד כל אדם באשר הוא אדם,אבל למישהו שמתאמן ויש לו משקלי עבודה יותר גדולים,יש לי עוד יותר כבוד אליו...

בכל מקרה אופיר ללמוד קלין זה לא בעיה,אם אני הצלחתי (בערך) גם אתה תצליח.. ואתה רוצה להגיד לי שאתמול התאמנת ועשית כמעט 4 פלטות דדליפט ופספסתי את המראה היפה הזה??
כי אם כן,אני דורש הופעה חוזרת!!!

האדמור 24-05-10 19:46

אחלה תמונות! כולכם נראים מצויין, בעיקר אנטון! אין כמו אימון משותף עם מקצוענים-מוטיבציה! בהצלחה לכולנו בתחרות הקרובה, אני ניגש השנה לקטגוריית הגוף החטוב.

Scylla 24-05-10 19:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dmiftah (הודעה 996070)
ואו מה עשיתם מזה,ולחשוב שכל זה היה בגללי.. קיצור אני רק רוצה כמה דברים להבהיר..

זה שירדתי על אופיר זה היה ציניות,זה ידוע שאני לא יגע למשקלים שלו בקרוב,אבל אני מקווה להתקרב אליהם..

ולקטע עם הכבוד,אני מכבד כל אדם באשר הוא אדם,אבל למישהו שמתאמן ויש לו משקלי עבודה יותר גדולים,יש לי עוד יותר כבוד אליו...

בכל מקרה אופיר ללמוד קלין זה לא בעיה,אם אני הצלחתי (בערך) גם אתה תצליח.. ואתה רוצה להגיד לי שאתמול התאמנת ועשית כמעט 4 פלטות דדליפט ופספסתי את המראה היפה הזה??
כי אם כן,אני דורש הופעה חוזרת!!!

ל4 פלטות לחמישיה יש לי עוד קצת זמן... אבל אני בטוח שגג חודשיים שלוש במקרה הגרוע אחרי החיטוב הזה... לחזרה אחת אני מאמין שזה אפשרי, שוב לא נראה בחיטוב

dmiftah 24-05-10 20:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי scylla (הודעה 996075)
ל4 פלטות לחמישיה יש לי עוד קצת זמן... אבל אני בטוח שגג חודשיים שלוש במקרה הגרוע אחרי החיטוב הזה... לחזרה אחת אני מאמין שזה אפשרי, שוב לא נראה בחיטוב

חודשיים שלוש זה כלום זמן.. מצפה לראות את זה..
ואופיר,יחסית למשקל שלי ולגיל שלי יש לי משקלי עבודה סבבה לגמרי דווקא
משקל גוף 61 קילו
סקוואט 70 קילו לחמישייה
דדליפט 85 לחמישייה
בנץ' 47 לחמישייה (חזה חלש)
פרס 34 קילו לחמישייה
קלין 40 קילו

KALINA 24-05-10 21:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי האדמור (הודעה 996071)
אחלה תמונות! כולכם נראים מצויין, בעיקר אנטון! אין כמו אימון משותף עם מקצוענים-מוטיבציה! בהצלחה לכולנו בתחרות הקרובה, אני ניגש השנה לקטגוריית הגוף החטוב.

כולם מוזמנים אליי,אני קצת קשה לי לנתק מב"ש בגלל הסיבות שאני לא יכול להרחיב עליהם...אם ייצא לי-אני עושה אימון משותף עם האשם

SIMAO 24-05-10 21:26

וואלק הרסו את האשכול הטהור הזה.
מנהלים אנא עשו פה סדר ומחקו את כל הברדאק שנהיה.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ