![]() |
אין שום בעיההה אני עוד יראה אותך ותראה מה אני שווה ומה אתה שווה :):):):) " ישלי ריבועים ולך אין " ילד מעבדה
|
ציטוט:
|
וסביר להניח שאתה אהבללל
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחח דווקא בזה אתה לא צודק עד עכשיו נתת פה חמר לקריאה גאוני שאי נשיארתי עם פה פעור אבל פה כבר התעייפת
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
רציתי רק לומר שחאלס לדבר שטויות מתקרב "לסטאס ולאנטון "זה ממש לא אותה רמה. דבר שני אלירן נירא מעולה בחור מאוד יוצא דופן לא פוגשים הרבה מאחל בהצלחה בייספס למה אתה כוך כך מתווכח ומיתפרפר אני יתן לך פתרון באלך להוחיך פה משהו תעלה תמונה.... עריכה: משתמש של חבר שלי |
וואו אתה ענק. בן כמה אתה?
ואני מאמין שלא קצת אנשים היו רוצים לקבל כאלה מחמאות מכאלה אנשים ועוד להתאמן איתם... ישר כוח אחינו. |
אלירן,חלס. כל מי שצריך לדעת מה נכון,יודע. הוא קיבל הזמנה אלי ואליך,הוא לא יגיע-פה זה נגמר. נפרסם תמונות חודש הבאה,נפתור הכל. בינתים שתוק ועל תגיב.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
^^ טובב
|
ציטוט:
|
חדל ליצנות חברה.
|
אלירן יקירי אתה יודע שאני אוהב אותך אבל אתה חייב להרגיע את הדיבור אחרת לא תהיה לי ברירה לאכוף את חוקי הפורום.אנטון צודק,תפגין בגרות ותתנהל כמו ספורטאי אמיתי,וזה אומר גם לדעת לקבל ביקורת וגם לא הכי חיובית.
הבחור השני,אני לא מכיר אותך ומבטיח לך שאני לא אוהב/יאהב אותך (לפחות לא בדיבור הנוכחי והמפגר שאתה מציג פה)תמשיך ככה אתה תקבל באן לצמיתות יותר מהר ממה שאתה תספיק להגיד "ספידי גונזלס" |
ציטוט:
|
תגיד לי,נראה לך שאתה בגנון שזה משנה מי התחיל? שני הצדדים היו לא בסדר ואם זה ימשיך שני הצדדים יקבלו בראש.
|
ציטוט:
.... אלירן-אתה נראה מעולה אחי,אבל קצת צניעות לא תזיק..ואתה לא חייב לרדת לרמה שלו ולקלל שמור על בגרות אתה יודע מה אתה שוווה וזה מספיק,יום טוב נשמה :) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ