ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   חשיבות התרגלים המורכבים. (https://israelbody.com/showthread.php?t=62950)

Sugarzaza 04-02-10 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 968816)
מה שטל מנסה להגיד בעצם זה, שאם אתם סובלים מפריצות דיסק ובעיות ברכיים, לא משנה איזה בעיות ברכייים (נגיד, סחוס שחוק, גיד עם קרע חלקי, המשולש הכואב וכו')... תעשו סקוואט! זה בטוח ירפא לכם את כל הפציעות. אל תקשיבו למאמנים אטומים כמוני, שמעדיפים שמתאמנים יתחזקו באמצעים בטוחים יותר ויעילים לא פחות, בהתאם להמלצות הרופא והפיזיותרפיסט המטפל, וכל זה שהפציעה לא תוחמר אם חלילה התרגיל (סקוואט) לא בהכרח מתאים לסוג הפציעה.

בקיצור, תקשיבו לטל, אפילו שהוא קצת לוקה בתחביר ויש לו שגיאות כתיב של ילדים בכיתה ד. :happy:

יש מקרים יוצאים מן הכלל שמה שאתה אומר תקף להם. ברוב המקרים סקוואט עמוק, נכון טכנית שהעומס בו עולה בהדרגה (ובזהירות) זה הדבר הכי טוב בלי שום תחרות. איזה עוד דברים אתה מציע שהם "יעילים לא פחות"?

Dark_Muse 05-02-10 13:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 969027)
יש מקרים יוצאים מן הכלל שמה שאתה אומר תקף להם. ברוב המקרים סקוואט עמוק, נכון טכנית שהעומס בו עולה בהדרגה (ובזהירות) זה הדבר הכי טוב בלי שום תחרות. איזה עוד דברים אתה מציע שהם "יעילים לא פחות"?

ללכת לפיזיותרפיסט שיתן טיפול הולם מאשר להקשיב לילדים בפורומים באינטרנט עם הצהרות חסרות אחריות, למשל.

Sugarzaza 05-02-10 15:28

...
זה חכם בערך כמו לומר שדרכים יעילות לטפל בסרטן הן כימותרפיה, וללכת לרופא

Dark_Muse 05-02-10 15:57

זה יותר חכם מלהגיד לחולה סרטן בפורום לשתות תה צמחים כי זה עושה את הגוף בריא יותר, אז זה ירפא אותו.

Sugarzaza 05-02-10 16:12

אתה חושב שסקוואט זה וודו?

toxicity 05-02-10 16:28

אתם נותנים לסקוואט יכולות סגוליות מוגזמות
אתה חושב שלפני רפיטו וכו' לא ידעו מה זה סקוואט?
אני מניח שהמלצות של פיזיותרפיסטים הן קצת מעל להמלצות של חבר'ה באינטרנט

Tapit 05-02-10 17:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 969324)

הסתגלות

Fatboy 05-02-10 19:02

ציטוט:

כנראה שלא היית אצל הרבה פיזיאותרפיסטים
אני באמת לא יודע מה הם לומדים 4 שנים

Sugarzaza 05-02-10 20:05

ציטוט:

תבדוק לפני שאתה מניח. מה הקשר לריפטו?

pala 05-02-10 20:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי fatboy (הודעה 969379)
כנראה שלא היית אצל הרבה פיזיאותרפיסטים
אני באמת לא יודע מה הם לומדים 4 שנים

את האמת, אני מסכים כאן...הם לא בדיוק מומחים לתרגילים מורכבים כאלה, לפחות לא אלה שבקופת חולים.

toxicity 05-02-10 20:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 969394)
תבדוק לפני שאתה מניח. מה הקשר לריפטו?

מה זה מה הקשר לרפיטו, כל העלה של סקוואט אתה מקשר ישירות לרפיטו, אתם מסתמכים מאוד על העדויות שלו לגבי סקוואט
וסליחה, מאיפה אתה יודע שכל ילד שקרא כמה ספרים וקצת באינטרנט מבין יותר מפיזיותרפיסט? חוצפה חבל על הזמן
אנשים צריכים להפסיק לחשוב שהם יודעים הכל בגלל שהם קראו כמה ספרים

Sugarzaza 07-02-10 07:45

אתה אמרת ריפטו, אני לא אמרתי כלום. בינתיים אתה מתלהם, ונתלה בצורה עיוורת בדמויות סמכותיות בלי לבדוק אותן לעומק

toxicity 07-02-10 10:50

אתה אמרת תבדוק שאתה לפני שאתה מניח, בתגובה למשפט "אני מניח שהמלצות של פיזיותרפיסטים הן קצת מעל להמלצות של חבר'ה באינטרנט", זה זלזול שפשוט חבל על הזמן
אתה פשוט מאוד אומר שים זין על דמות סמכותית, ולך תאמין לאיזה ילד שקרא קצת באינטרנט
אני לא אומר ללכת אחרי פיזיותרפיסטים בצורה עיוורת, אבל לא לזלל בהם בצורה כזאת דוחה

pala 07-02-10 13:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity (הודעה 969795)
אתה אמרת תבדוק שאתה לפני שאתה מניח, בתגובה למשפט "אני מניח שהמלצות של פיזיותרפיסטים הן קצת מעל להמלצות של חבר'ה באינטרנט", זה זלזול שפשוט חבל על הזמן
אתה פשוט מאוד אומר שים זין על דמות סמכותית, ולך תאמין לאיזה ילד שקרא קצת באינטרנט
אני לא אומר ללכת אחרי פיזיותרפיסטים בצורה עיוורת, אבל לא לזלל בהם בצורה כזאת דוחה

אתה צודק במאה אחוז שאסור כל כך להסתמך על אנשים שמיד אחרי שקראו ספר הם חושבים שהבינו את כל התהליך הביולוגי ואין שום סתירות. פזיוטרפיסט לא יגרום לך לפציעות, זה מה שבטוח, מכיוון שסה"כ יש לו ניסיון מסויים, במבנה הברך למשל. אולם, אם אתה עוקר אחרי הפזיוטרפיסט, דע לך שאתה לא תגיע למקסימום היכולת שלך, כלומר ישנם תרגילים \ דרכים שבהם אתה תשתקם יותר טוב..(אין להם ממש ידע בגרוש לגבי פיתוח גוף)

Dark_Muse 07-02-10 14:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי pala (הודעה 969809)
אתה צודק במאה אחוז שאסור כל כך להסתמך על אנשים שמיד אחרי שקראו ספר הם חושבים שהבינו את כל התהליך הביולוגי ואין שום סתירות. פזיוטרפיסט לא יגרום לך לפציעות, זה מה שבטוח, מכיוון שסה"כ יש לו ניסיון מסויים, במבנה הברך למשל. אולם, אם אתה עוקר אחרי הפזיוטרפיסט, דע לך שאתה לא תגיע למקסימום היכולת שלך, כלומר ישנם תרגילים \ דרכים שבהם אתה תשתקם יותר טוב..(אין להם ממש ידע בגרוש לגבי פיתוח גוף)

כל מי שמתעסק בספורט בשאיפה להגיע להישגים אישיים או מקצועיים, לוקח על עצמו סיכון. לפיזיותרפיסט זה לא ממש מעניין, הוא מטפל לך בפציעה. סקוואט זה לא תרגיל קסם, הוא טוב לחזק את השרירים אבל אף אחד פה לא מומחה כדי לקבוע דרך הפורום מתי מישהו יכול לעשות אימונים רגילים בחד"כ כדי להקל על הפציעה שלו ומתי הוא צריך ללכת לאיש מקצוע שיטפל בזה באופן יסודי (טוב, חוץ מהליצנים מהפורום השני, שכבר כתבו מאמר על זה שהרופאים לא מבינים כלום מהחיים שלהם וצריך להקשיב לריפטו ודומיו...הרי זה לא שהוא עושה מהסקוואטים כסף חלילה).

galSH 07-02-10 14:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 969825)
(טוב, חוץ מהליצנים מהפורום השני, שכבר כתבו מאמר על זה שהרופאים לא מבינים כלום מהחיים שלהם וצריך להקשיב לריפטו ודומיו...הרי זה לא שהוא עושה מהסקוואטים כסף חלילה).

צודק, אז עכשיו אני הולך לעשות תרגילים עם משקל גוף בלבד של 200 חזרות, בשביל לא לפגוע בגדילה. אה, ורבע סקאווט עם כפות רגליים שפונות קדימה, וגם לא לאכול הרבה חלבון, שהכליות שלי לא יקרסו.

Dark_Muse 07-02-10 14:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galSH (הודעה 969828)
צודק, אז עכשיו אני הולך לעשות תרגילים עם משקל גוף בלבד של 200 חזרות, בשביל לא לפגוע בגדילה. אה, ורבע סקאווט עם כפות רגליים שפונות קדימה, וגם לא לאכול הרבה חלבון, שהכליות שלי לא יקרסו.

תהנה...

Sugarzaza 07-02-10 16:03

מה הקשר לקסם או לא קסם? אנחנו מדברים בטיפול בפציעות וזו הדרך הכי יעילה לטפל בהן

toxicity 07-02-10 16:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 969869)
מה הקשר לקסם או לא קסם? אנחנו מדברים בטיפול בפציעות וזו הדרך הכי יעילה לטפל בהן

מה זה השטויות האלה הדרך הכי יעילה לטיפול בפציעות
תפסיק לזרוק דברים סתם, כי זה פשוט מחוסר ניסיון מה שאתה אומר
יש מתאמנים שבקושי יכולים לשבת, וכשהם אפילו מתיישבים בצורה של סקוואט יש להם נאקים בברך בצורה מוגזמת
מאיפה בדיוק אתה מבסס את הדברים שלך? אתה פשוט מאוד טועה, והאופקים שלך מאוד צרים

Sugarzaza 07-02-10 17:02

יופי, קח דוגמא קיצונית ותכיל על כולם. אם אתה לא מסוגל לעשות סקוואט זה אומר שצריך לעשות איתך דברים אחרים, אבל סקוואט זה עדיין הדרך הכי מהירה ואפקטיבית לטפל בסוג הזה של הפציעות.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:06.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ