ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   גלריות הגולשים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=6)
-   -   100KG bench press (https://israelbody.com/showthread.php?t=62247)

WEST $ SIDE 06-01-10 23:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 960952)
איפה לא אמרו כלום? אז הם גם לא עושים נכון.
טעית, תפסיק לזיין תשכל, האצבע מורידה 2.37127272 קילו סבבה? זה עדיין משקל.

אתה בכלל תסתום ת'פה כי לעומת אנשים שבאו אליי עם טענות הגיוניות אתה התחלת לחרטט שם משהו שלא הבנתי מה ההקשר , תעשה טובה אין לי כוח אלייך אל תטרח להגיב ...

ציטוט:

בוא אני אתן לך פיתרון שלדעתי יפתור לך את כל הסוגייה הזאת, אם יש לך אימון אם משקלים שקרובים לשיא בקרוב, ויש לך כמה סטים לאותו משקל, תנסה לעשות סט אחד כאשר הספוטר שם אצבע אחת על המוט, ובסט הבא תנסה בלי אותה אצבע.
אני מאמין אם אתה מספיק הוגן אתה תבוא ותגיד שהרגשת בהבדל או שפשוט הגעת לכשל ללא העזרה של הספוטר.

אלה דברים שניסיתי עם מתאמנים והתוצאות היו בדיוק מה שאני מנסה להגיד לך פה.
אני מוכן לבדוק זאת שוב , אני טענותיי באו דווקא מנסיון.
פעם היה איזה אידיוט ששמר אליי מהסט הראשון הוא התחיל לעזור לי במתכוון .
מקרה אחר , כשפעם ראשונה לחצי 110 קילו ל6-7 חזרות וכאשר הגעתי לכביכול כשל בחזרה השביעית וביקשתי מהספוטר לפניכן שכמעט ולא יעזור לכן הוא בקושי עזר או במילים שלנו פה "שם רק את הידיים על המוט" לא הרגשתי הבדל ונקרעתי בדיוק כמו בחזרה שלפני .
סיימתי את החזרה , למה סיימתי אותה ? כי היה לי ת'אומץ וידעתי שמישהו אחר עומד מאחורי , אבל אני לא יכול לומר לך שהוא ממש עזר לי מבחינה פיזית.

sason 06-01-10 23:59

אז הנה יש לך דרך מצויינת לבדוק את זה, בסט האחרון שביקשת מהספוטר עזרה שכמעט הגעת לכשל , כאשר זה יקרא לך שוב תנסה ללחוץ בסט הבא בלי העזרה ותראה מה ההבדל.
מה גם שלא תמיד אתה יודע באמת עד כמה הספוטר עוזר לפעמים הוא מניח רק אצבע(שזה מוריד כמה קילוגרמים(, ולפעמים הוא עושה כמעט בנט אובר, לא תמיד אתה מרגיש את זה(בשני הפעמים הוא מוריד משקל).
בכל מקרה נראה לי כבר הבנת את הכוונה, אתה לא טיפש.

vafna123456 07-01-10 02:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sason (הודעה 960848)
בסמית זה יותר קל מכיוון שהגלגלת נמצאת שם.

בלאט..שום גלגלת ושום בטיח!
רוב הסמיטים אין שום גלגלת המוט פשוט נמצא במסילה ובגלל זה המייצבים לא עובדים
בגלל זה נהוג לעשות באנץ'..

sason 07-01-10 12:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי vafna123456 (הודעה 961014)
בלאט..שום גלגלת ושום בטיח!
רוב הסמיטים אין שום גלגלת המוט פשוט נמצא במסילה ובגלל זה המייצבים לא עובדים
בגלל זה נהוג לעשות באנץ'..

בלאט גם לך תסתכל טוב ותראה שיש עיגולים למעלה שמווסטים את עוצמת הירידה של המוט.

Sugarzaza 07-01-10 19:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 960780)
דבר ראשון מפגר תקרא לחברים שלך לבייספס לא לי .
לי אישית ברגע שאני מגיע לכשל או כאשר אני מצבע חזרה אצבע על מוט לא עוזרת אלא כאשר הספוטר במתכוון מפעיל כוח בכדי לעזור לי.
אתה ידוע מה, נניח ואתה מציג כאן עובדה מה זה בדיוק "עומס מסויים" ?
כי שוב ברגע שמישהו יגע במוט עם עצבע לי זה לא יעזור , אולי התאוריה שאתה מציג היא נכונה אבל שוב ה"במידה מסויימת " הזה הוא מאוד שונה בין כשאתה שם אצבעות על מוט או כאשר אתה עוזר במתכוון , במקרה שלנו כאן אני לא חשוב שאצבע על מוט זו היא עזרה מורגשת או בשפה אחרת מורידה מספיק עומס .

בחייכם היו פה אנשים שהעלו סרטונים שהספוטר עשה שם דדליפט עם המוט ואף אחד לא אמר כלום..
אני לא מנסה להגן על אף אחד , זה עבר בכלל לוויכוח שונה.

ממש מחקר אמפירי... החוויות האישיות שלך מה"אימונים" שלך ממש לא מעניינות אף אחד ובטח שלא רלוונטיות לדיון בנושאי פיזיקה וכוחות (שאין לך שום מושג בהם). אם אין לך מה לומר אל תגיד

Tapit 07-01-10 21:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי west $ side (הודעה 960990)
אתה בכלל תסתום ת'פה כי לעומת אנשים שבאו אליי עם טענות הגיוניות אתה התחלת לחרטט שם משהו שלא הבנתי מה ההקשר , תעשה טובה אין לי כוח אלייך אל תטרח להגיב ...

אז בגלל שיש לך הבנת נקרא של ילד בכיתה ב' אני מחרטט? טוב אחי...

WEST $ SIDE 08-01-10 13:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 961129)
ממש מחקר אמפירי... החוויות האישיות שלך מה"אימונים" שלך ממש לא מעניינות אף אחד ובטח שלא רלוונטיות לדיון בנושאי פיזיקה וכוחות (שאין לך שום מושג בהם). אם אין לך מה לומר אל תגיד

כנ"ל לגבייך מר פיזיקאי , תפקסיק לזיין בשכל כל אחד בא לפה קורא איזה תאוריה בויקיפדיה וחושב שהוא מבין בפיזיקה בחייך ...
עם מי אני מדבר בכלל , כמובן אתה מעריץ של איזה גורו מה שמעניין אותך זה רק תאוריות וכביכול עובדות , ולא מה שאנשים מספרים מנסיון אישי.

ציטוט:

אז בגלל שיש לך הבנת נקרא של ילד בכיתה ב' אני מחרטט? טוב אחי...
ביום שתגיע להבנת הנקרא כמ ושלי , טב עזוב מיותר בכלל לכתוב לך משהו אתה במילא תמשיך עם שלך, פשוט תקרא את התגובה הראשונה שלך ותבין ...

Locke 08-01-10 13:39

זה נכון שאם שמים 2 אצבעות זה מוריד קצת משקל מהמוט, אבל זה ממש ממש(מממממש) מינורי, כמובן שזה תלויי במידת הלחץ שהאצבעות מפעילות, על המוט עצמו, אם הספוטר שם את האצבעות רק בשביל תמיכה, בלי להפעיל לחץ מהמוט, אז הוא לא הוריד שום משקל מהדחיקה, וגם אם הוא כן הפעיל לחץ על המוט, אז באמת חלק מהאנרגיה בהרמה הופעלה על ידי הספוטר, אבל שוב זה די זניח...

אגב לא מתיימר להיות מבין בפיזיקה או משו, אומנם באונברסיטה יש לי קורס פיזיקה(שכבר עברתי), פשוט אני מסתכל על זה בצורה הגיונית...

Tapit 08-01-10 14:53

ביום שתגיע להבנת הנקרא כמ ושלי , טב עזוב מיותר בכלל לכתוב לך משהו אתה במילא תמשיך עם שלך, פשוט תקרא את התגובה הראשונה שלך ותבין ...[/quote]
קראתי אחי, אני פשוט צריך שתסביר לי כי אין לי הבנת נקרא כמו שלך.

WEST $ SIDE 08-01-10 15:07

עזוב שמישכו לחשוב שלשים אצבע על מוט תגרום לך פתאום לגמור חזרה , אני אתמול עשיתי ניסוי משלי על מישהו יצאתי מניאק חח , אבל מקום לעזור לו רק נגעתי במוט והוא נאנס ולא הצליח להזיז את המוט עד שלא הפעלתי כוח מסויים בכדי לעזור לו לגמור את החזרה .
יש כאן חוקי פיזיקה זה ברור , אבל רק כשאתה מפעיל כוח כדי לעזור אחרת זה לא מורגש...

Sugarzaza 08-01-10 16:05

ברגע שמישהו אחר חוץ ממך נוגע לך במוט החזרה פסולה וסוף הסיפור, תפסיקו להיות ילדים

Scylla 08-01-10 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 961329)
ברגע שמישהו אחר חוץ ממך נוגע לך במוט החזרה פסולה וסוף הסיפור, תפסיקו להיות ילדים

ההבדל שאנחנו לא בתחרות.

הדעה שלי מפוצלת... אני כל פעם רב עם אנשים שלא יעזרו ולמה הם עזרו והם נשבעים לי שהם לא עזרו בכלל... גם מאמנים וגם מתאמנים ותיקים כל פעם זה אותו סיפור... אני מרגיש שהם עוזרים אבל כל פעם כל פעם הם אומרים שלא עזרו בכלל.

Sugarzaza 08-01-10 17:22

זה לא משנה שזה לא בתחרות, לא השלמת את החזרה לבד

TimeToEat 08-01-10 18:18

בחור חזק

WEST $ SIDE 10-01-10 00:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sugarzaza (הודעה 961358)
זה לא משנה שזה לא בתחרות, לא השלמת את החזרה לבד

הוויכוח הוא לא על זה
הוויכוח הוא גם לא נגד העובדה שאם מישהו נוגע במוט אז זה יהיה לך יותר קל , אתה חושב שאני אידיוט?
הוויכוח הוא עד כמה זה מורגש , ידוע שעזרה עם הפעלת כוח מורגשת השאלה אם מישהו שם יד על מוט עד כמה זה באמת מורגש ללוחץ מבחינה פיזית...
כי לי אישי זה לא מורגש . אולי מעניין לך ת'זין המחקרים של אבל בסופו של דבר אני גם בן אדם שעושה לחיצת חזה.

sasquatch 10-01-10 12:36

West $ side - ממתי חוויה אישית שלך קובעת משהו?

Sugarzaza 03-02-10 07:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE (הודעה 961668)
הוויכוח הוא לא על זה
הויכוח הוא רק על זה. הבנאדם העלה סרט שבבירור עוזרים לו עם החזרה, אז זה לא נחשב כששני אנשים מרימים את המשקל במקום איש אחד. הוויכוח הוא גם לא נגד העובדה שאם מישהו נוגע במוט אז זה יהיה לך יותר קל , אתה חושב שאני אידיוט?
אתה באמת רוצה שאני אענה על זה?הוויכוח הוא עד כמה זה מורגש , ידוע שעזרה עם הפעלת כוח מורגשת השאלה אם מישהו שם יד על מוט עד כמה זה באמת מורגש ללוחץ מבחינה פיזית...
כי לי אישי זה לא מורגש . אולי מעניין לך ת'זין המחקרים של אבל בסופו של דבר אני גם בן אדם שעושה לחיצת חזה.
למי אכפת לעזאזל כמה זה מורגש? שאתה הולך ברחוב אתה מרגיש כל רגע ורגע את כוח המשיכה מושך אותך אל מרכז כדור הארץ? זה פיזיקה וזהו, אל תתווכח עם מדע ובטח לא עם טיעונים של "הרגשה" כי אנחנו לא נצא מזה.

מצטער על ההקפצה

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:00.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ