![]() |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גם ככה לא ציפיתי שתענה לי ברצינות.
|
יאיר, חשבתי שאתה יודע מה זה טרול..
התאכזבתי, אני שולח אותך למשמרת כפולה של קילוף אבוקדו בשל מאוד בעזרת סכין פלסטיק כעונש! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יאיר,מה מקור הטענה שיותר נפח יוביל ליותר היפרטרופיה?אם המחקרים שאני חושב שאתה מדבר עליהם,של קריימר ופלק,אז אתה אמור לדעת שבמחקרים האלה היו בעיות מתודולוגיות לא קטנות(הבעיה הגדולה ביותר היא שהם בוצעו על bb מקצוענים,עם חומרים,ומסתמכים עליהם בתכנון אימונים כלל האוכלוסיה) ושהמחקרים החדשים והמתוקנים של ורנבורם הראו בבירור שהם טעו.
מה גם שיותר נפח יוביל בסופו של דבר לירידה בתדירות(בפיצולים מתקדמים עושים שריר בשבוע),שורנבורם הראו בבירור שיש עדיפות לפעמיים בשבוע. בקשר לחזרות- rm5 הוא מצויין,מכיוון שמעליו יגויסו פחות סיבים=פחות מיקרוטראומה,ומתחתיו יגיוסו אותו מספר סיבים אבל לפחות זמן=פחות מיקרו טרואמה. מה אתה אומר? |
ציטוט:
|
טוב......באמת אין לי סבלנות להכנס לזה שוב...
תמשיכו לחיות לפי מחקרים אני אמשיך לגדול ולנראה מי יהיה גדול יותר אחרי חיטוב בסדר? |
DanielML - כל מה שכתבת נכון, אבל שגית כשאמרת שנפח האימון פוגע בעצימותו. זה לא מדוייק.
גם הגדלה בנפח האימון (לא ע"י תוספת תרגילים שונים, אלא ע"י הוספת סטי עבודה קשים) היא עלייה פרוגרסיבית בעומס. דוגמא ברורה היא תוכנית המשקולנים של סמולוב, שם הנפח לסקוואט גדל אבל המשקלים הם עדייין באחוז בינוני מהRM1 עד שלב מסויים כדי לגרור שיפור. |
לא אומרים שנפח זה רע, פשוט צריך לדעת איך לשחק איתו ולא 15 סטים לחזה 12 ליד קדמית.
|
ציטוט:
קיצר נואשתי את התוצאות נראה על במות פיתוח הגוף ובגלריית הגולשים |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה משנה? כמה אנשים יש שלא חושבים בכלל בכיוון של להתחרות אבל כן רוצים להיות בשייפ של לפני תחרות? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
למה חושבים שפיתוח גוף זה שכונה? אם זה מה שהוכיחו מחקרים, אז עד שיפריחו את זה, זה מה שנכון ולא הדעה המבוססת ומנומקת היטב שלך. |
ציטוט:
|
אז רגע...כל מה שראיתי עד עכשיו היה אשליה?
כל מה שראיתי זה גדילה ע"י לחץ אוויר? אנשים לא באמת גדולים הם סתם מלאים באוויר.... תמשיכו להסתכל רק על מחקרים ולא על תוצאות בשטח ונראה לאן תגיעו |
אז מה אם אתה גודל? גם אני גודל, אפילו the one גודל.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ