![]() |
אה, ובאשר לדודי הוא באמת רמה אחרת, (גם מותק של בחור) אבל הוא רק באי אף בי בי, הוא סגן של אשר או משהו כזה וגם שופט בתחרויות שלו ככה שלא תראו אותו בנאבא.
דודי מתחרה רק בחו"ל, וגם זה רק לעיתים רחוקות כשנחה עליו הרוח. |
יוווו פעם ראשונה שאני רואה עכשיו את ליאור גולדשטיין הבנאדםם מפלצתי תראו מזה איזה חייה
http://img354.imageshack.us/img354/7282/lior6zm.jpg |
הבנתי שהשנה גם ליאור שנהב עולה להתחרות, אני לא מכיר אותו אישית אבל שמעתי שהוא ייתן שם פייט טוב. גם לדעתי בין חוסאם למאור היתרון יהיה למאור על פרופורציות טובות יותר כקו מכריע.
גם יוני אח של אלי אנה הולך להתחרות והוא יהיה הפתעה רצינית. בקיצור יש למה לצפות! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
בתגובה לכתבה עם התמונה של ליאור: "בתחרות השתתפו כ-70 מתחרים" - נראה לי הם ספרו גם את ה50 אנשים שישבו בקהל חחח :XDemoticon:
|
Wow
איזה מפלצת, ריספקט... גם אני בחיים לא ראיתי את ליאור גולדשטיין והבנאדם ענקי, עבה, גדול, אסתטי הוא מתחרה השנה? |
ציטוט:
|
גולדשטיין נראה די מבוגר לא??
בן כמה הוא בערך מישהו יודע? |
ציטוט:
|
ציטוט:
70 מתחרים? זה נכתב על תחרות של אי אף בי בי בשנה שעברה (2005), שבגלל הפרנציפים של אי אף בי בי התקיימה ראש בראש באותו תאריך מול נאבא, ומלבד גולדשטיין התחרות הייתה די מבישה, עד כמה שהבנתי. בגלל הפרנציפים המטומטמים האלה של ראש האיגוד, לא יכלתי כמובן להיות בתחרות, כי הלכתי לנאבא, אבל מתמונות שראיתי ודיווחים שקיבלתי, התברר שהיו לא מעט קטגוריות עם שני מתחרים, ובכללית היה עלוב ביותר. השנה הייתה להם עדנה בגלל מלחמת לבנון וגל החששות שהתחרות של נאבא בחיפה תבוטל - אבל 70 מתחרים לא היו גם השנה, ולא יהיו לעולם. אשר גם העביר לעיתונות המקומית בטבריה דיווח על 30 מתחרים במר צפון (כזכור היו שבעה) והודיע שכולם קיבלו כמה ימים במלון קלאב הוטל, כאשר במציאות הם בקושי קיבלו ארוחת צהרים. |
חוסאם בי שתיים ממאור הוא חצי מהגובה שלו ומתחרה במשקל יותר כבד
|
ציטוט:
מאיפה יודעים נוזלים לא נוזלים? סתם מעניין אותי לדעת |
אני כל כך גאה שחלק גדול מכל המתחרים שהזכרתם כאן התאמנו/מתאמנים בחדר כושר שקרוב לבית שלי.
אגב אסיד יש לך משהו נגד מאור? אתה ממש נחרץ בדעתיך נגדו |
פששש איזה יופי של מסה הבן אדם בתמונות נראה מפוצץ בנוזלים ולחברה שלו יש יותר מסה ממני :)
|
הוא באמת גדול, במציאות הוא יותר ענק.
|
אגב
אסיד יש לך משהו נגד מאור? אתה ממש נחרץ בדעתיך נגדו חחחח לא אחי מה פתאום אפילו אף פעם לא דיברנו אבל אני אומר מה שאני חושב |
ציטוט:
|
*דאבל,מחשב מוטמטם
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:32. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ