![]() |
ציטוט:
|
לחיצת כתפיים או חזה עם 43 קילו???
|
ציטוט:
|
מקס כמה הבנץ שלך?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
The-Two אתה עוד ילד שחושב ש100% מהבנות בישראל ילכו רק עם גבר עם קוביות. רק שתדע לך וכולכם צריכים לדעת, זה חרטא ענקית. בנות הכי כוסיות של היום ילכו גם עם שמנים/שחיפים/שעירים/מגעילים למיניהם, וגם הכסף משחק פה תפקיד לא קטן. יאלה לך לFXP, אתה מחליא אותי. |
מקס נכון ? ככה קוראים לך אני מניח.
אממ תשמע שאלה באמת רצינית אלייך בלי מה שהיה בנינו לפני . איך הגיוני שאתה עושה לחיצת כתפיים עם 43 קילו והבנצ' שלך רק 100 קילו? ז"א שאתה יכול נמשל לעבוד לחיצת חזה עם דאמבלים חופשים 50 קילו כל יד לאיזה 8 חזרות , אם אתה לוחץ כתפיים עם 43 קילו . |
לא רואה עם זה בעיה. 43 קילו דאמבלים לחיצת כתפיים זה מכובד מאוד...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה משווה את עצמך עליו זה תסמינים של קנאה אתה המניאק שמסתקל לאחרים בצלחת!!!!!!!!!!1 |
ציטוט:
הדרך שלך מוטעית, אתה מתאמן שנתיים (לפי מה שאמרו פה) ואתה נראה חצי ממני בערך, אני מתאמן 4 חודשים. תאכל כמו שצריך, אחרת לא תפתיע אף אחד פה (אלה אם אתה מדבר אל להפתיע בכמות שטויות שאתה עושה ומדבר). מקס כל הכבוד, משקלי עבודה מטורפים יש לך :] |
בחיים לא ראיתי אדם שלוחץ בלחיצת כתפיים יותר מחזה , אבל ניחא , סבבה.
|
מיליטרי פרס אתה עושה 60 קילו ולחיצת כתפיים אתה עושה 43 קילו כל יד?
שמע אני בדר"כ לא מהמפקפקים במשקלים, אבל המשקלים שלך די קרובים לשלי, (יותר נכון אני קרוב אליך) בבנץ' אני מרים יותר, מיליטרי טיפה פחות, ואני לא קרוב ללחיצת כתפיים עם 43 קילו כל יד... נשמע לי באמת לא הגיוני. |
בטח הוא עושה את הלחיצת כתפיים עם חרא טכניקה ( נעזר הרבה עם הגב )
|
ציטוט:
|
יש לי כתפיים טובות גנטית. אם אתה רוצה אני אצלם לך סרטון.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יום שלישי יש לי סקוואט בנץ' ודד ליפט (אימון a בss) אז אני אצלם ביום חמישי. |
תותח אתה מקס, בגיל שלך אולי שקלתי 60
|
כל הכבוד. אתם חייבים להבין שאצל כל אחד היחס שונה בין המשקלים. אין חיה כזאת "יחס מוזר" או "משקל לא הגיוני", לכל אחד גנטיקה שונה ואנחנו לא רובוטים...מקס כל הכבוד, משקלים מכובדים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ