![]() |
מתי אני אמור לעבור למתקדמים יותר?
חוץ מזה היום קרעתי את עצמי באימון העליתי משקלים ובאמת הרגשתי שעבדתי קשה.. |
ציטוט:
ציטוט:
התשובה באמת לא צריך הרבה סטים הסיבה כיוון שתוכנית fbw היא בד"כ מתבצעת בעצימות גבוהה ולכן יש צורך להוריד את הנפח (מספר הסטים) בתוכניות מפוצלות בד"כ מעלים את הנפח על חשבון העצימות ולכן ניתן לבצע בהם יותר סטים |
ציטוט:
גם אני לא עובד בפיצולים כרגע |
נפח = מספר הסטים?
עצימות = ימי האימונים בשבוע? (אם כן אז אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע) |
ציטוט:
עצימות=אחוז מrm. תדירות=מספר הפעמים ששריר מקבל גירוי בתקופה מסוימת (נגיד שבוע). |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עצימות = אחוז מ rm?
Rm=חזרה? אם כן עדיין לא הבנתי מה זה עצימות(מצטער על הבורות פשוט אני רוצה לדעת) תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נפח גבוה = מספר סטיםxמספר חזרותxמשקל = זה אינדיקציה למדידת הנפח (אם אתה עובד עם משקל בינוני הרבה פעמים תגיע לנפח גבוה, אם אתה עובד עם משקל כבד ותרים אותו מעט פעמים תגיע לנפח נמוך אבל בעצימות גבוהה) |
אההה הבנתי
אני עושה 3x15 שבחלק מהתרגילים בחזרה האחרונה אני מרגיש מת למשל היום בפרפר הרגשתי שאני עומד להתפחלץ חחח כי העלתי משקל.. כנ"ל לגבי הפטישים.. |
ציטוט:
למשל לחיצת חזה 10*3*50 ק"ג = 1500 פרפר .............................. 1000 לחיצה בשיפוע....................... 1500 אז האינדיקציה של הנפח שלך זה 4000 המספר לא אומר כלום כמספר זה רק מספר שתוכל להשוות אותו לדברים אחרים |
להשוות למה?
למשל לדוגמא פרפר: 15*3*40=1800 מה אני עושה עם זה? אני מעריך מאוד מאוד את זה שאתה עוזר לי ומתנצל אם אני משגע אותך אבל אתה בנתיים מעשיר לי את הידע |
אני למשל עובד
בשלב העצימות בנפח של 3735 210 ק"ג *3*3 1890 80 3*3 720 125 3*3 1125 בשלב הנפח בנפח של 8625 185 5*5 4625 60 5*5 1500 100 5*5 2500 שים לב שבשלב העצימות אני יורד בנפח ביותר מחצי התרגילים זה דדליפט,פרס,מתח עם משקל |
הבנתי אחי...
אז רגע אתה אומר להתחיל ss? מהלינק שהבאת לי? אבל יש לי שאלה נגיד שאני עושה את התוכנית ss מאיזה משקל להתחיל את התרגילים? |
ציטוט:
|
כמה אתה עובד חזרות משקלים וסטים ב
דדליפט סקווט מלא (לא רבע סקווט כמו כל הפורום פה) בנץ' פרס/לחיצת כתפיים מתח בנט אובר |
בקיצור לבנתיים ב fbw שלי העצימות שלי היא די גבוה אפשר להגיד כי אני כמעט ומגיע לכשל והנפח הוא קטן ככה זה צריך להיות?
נפח של 3x15 |
ציטוט:
כדי להשוות עם אחרים צריך לחשב יחס משקלי גוף ועוד דברים |
Moo שום תרגיל ממה שהזכרת אני לא עושה אתה יכול לראות את התוכנית אימונים שלי בפורום אימונים שביקשתי עצות ככה התחלתי ואני עד היום איתה האמת שגדלתי איתה קצת כי אני עדיין מתחיל אבל המאמן שלי אמר לי שהוא רוצה לשנות לי את התוכנית אימונים אבל הוא רוצה שאני קודם יעלה במשקל...
אם תרצה אני יכול להגיד לך את המשקלים שאני עושה בתרגילים אחרים שעובדים על אותם שרירים שהזכרת זה יעזור? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ