ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   שיגעתם אותי .. פעם אחת ולתמיד !! (https://israelbody.com/showthread.php?t=57429)

Tapit 28-07-09 23:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 886214)
מה קשר אני מתגלח פעם בשבועיים <_<

יש קשר, צמיחת שיער זה תוצאה של טסטוסטרון וזה למה לא תראה נשים מתגלחות כמו גברים.
יכול להיות שבלי אימונים היית מתגלח פעם בחודש :]

נעל 28-07-09 23:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885550)
תמשיך לחיות בשקרים ואשליות.....
בינתיים כל מתאמן שלי גדל כמו משוגע [היו כאלה שנבהלו בהתחלה] ואתה ממשיכים להתעסק בקקה ולא לגדול

תכנית שכוללת 3 תרגילים באימון זה חרטא!!
זאת עצלנות!
וזה חיפוש אחרי קיצורי דרך!
לא משנה איך תהפוך את זה

אעלק תתחיל לעבוד עם מוט ריק ולאט לאט תעלה
וואלה בולשיט!

אתה צודק שזה באמת חרטא.
יש לי אחד במכון שמתאמן רק לכוח והוא גדל יפה דווקא אבל גם הוא אומר שלמטרות מאסה זה לא מספיק, ו וואלה אם הוא היה אומר שזה מספיק הייתי מאמין לו כי היד שלו ענקית למישהו שלא מתאמן על ידיים.
אבל בשביל להגיע לרמות כאלה צריך לעבוד מאוד כבד וזה לא מתאים למתאמן נורמלי, מה גם שהמראה של ליפטר הוא שונה בד"כ.
מקס יכול להמשיך לחיות בסרט שלו, וגם לחשוב כמה שהגנטיקה שלו גרועה, וואלה לא מכיר הרבה בגיל שלך שיכלו להרים תמשקל שאתה מרים בבנצ' אז די לבכות.

Mr.Olimpia 28-07-09 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 886216)
יש קשר, צמיחת שיער זה תוצאה של טסטוסטרון וזה למה לא תראה נשים מתגלחות כמו גברים.
יכול להיות שבלי אימונים היית מתגלח פעם בחודש :]

זה בולשיט מדרגה ראשונה זה כאילו אם אתה מתגלח כל יום אז היד שלך כבר אמורה להיות 55.
צמיחת שיער תלויה בגנטיקה ורק במעט בטסט.

bored2death 28-07-09 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי נעל (הודעה 886217)
אתה צודק שזה באמת חרטא.
יש לי אחד במכון שמתאמן רק לכוח והוא גדל יפה דווקא אבל גם הוא אומר שלמטרות מאסה זה לא מספיק, ו וואלה אם הוא היה אומר שזה מספיק הייתי מאמין לו כי היד שלו ענקית למישהו שלא מתאמן על ידיים.
אבל בשביל להגיע לרמות כאלה צריך לעבוד מאוד כבד וזה לא מתאים למתאמן נורמלי, מה גם שהמראה של ליפטר הוא שונה בד"כ.
מקס יכול להמשיך לחיות בסרט שלו, וגם לחשוב כמה שהגנטיקה שלו גרועה, וואלה לא מכיר הרבה בגיל שלך שיכלו להרים תמשקל שאתה מרים בבנצ' אז די לבכות.

חחחחחח כמה שאתה צודק!
הוא בוכה ובוכה אבל תאכלס, המשקלים שהוא מרים טובים יחסית לגיל שלו!

Tapit 28-07-09 23:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mr.olimpia (הודעה 886218)
זה בולשיט מדרגה ראשונה זה כאילו אם אתה מתגלח כל יום אז היד שלך כבר אמורה להיות 55.
צמיחת שיער תלויה בגנטיקה ורק במעט בטסט.

תקרא שוב את ההודעה שלי...

bored2death 29-07-09 00:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tapit (הודעה 886222)
תקרא שוב את ההודעה שלי...

אם אתה אומר שזה תלוי בטוסטסטרון אז בעצם גם כל הבאדיבילדריות ברמה הגבוהה גם צריכות להתגלח....?

Tapit 29-07-09 00:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 886226)
אם אתה אומר שזה תלוי בטוסטסטרון אז בעצם גם כל הבאדיבילדריות ברמה הגבוהה גם צריכות להתגלח....?

מה אתם מטומטמים? :(
אתה לא משווה רמות טסט' של בן אדם אחד עם בן אדם אחר ע"י שיער שיש לו על הפנים, אתה משווה את זה ביחס לעצמך.
אני השוותי את עצמי לעצמי, לא את עצמי למר אולימפיה בפורום או לג'אי קטלר.
סביר להניח שאם הוא מתגלח פעם בשבועיים הוא היה מתגלח פעם ביותר זמן בלי להתאמן.
וזה שמקס הגיע למשקלים גבוהים זה בגלל שהוא עבד בשביל להגיע לזה, לא בגלל שהוא נולד עם דאמבל בין השיניים.
אה וכן אני מניח שבאדיבילדריות ברמות הגבוהות עם החומרים צריכות להתגלח, בגלל שהן מכניסות טסטוסטרון לגופן.

lironsD 29-07-09 00:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 885270)
אתה בטוח?

באמת שעד עכשיו ראיתי ממש ממש ממש בודדים שאני יכול לספור על פחות מיד אחת שנפח נמוך עבד עליהם יותר טוב למטרת מאסה

אתה ממש אינדיווידואל

יאיר הוא צודק,למקס יש גנטיקה ממוצעת ונפח נמוך עובד עליו,לי יש גנטיקה ממש אבל ממש דפוקה ונפח נמוך הרבה יותר עובד עלי!,פעם הייתי בab והייתי עושה 9 לגדול 6 לקטן ופשוט לא היתי גודל,לא היתי מעלה במשקל הגוף כמו שצריך..
אני הגעתי למסקנה שאני צריך לקזז בסטים לא רק ממה שמקס אומר אלה מעצם העובדה שראיתי שזה לא עובד עלי.

אבל לא נפתח פה דיון על זה..פשוט רק רציתי להסביר שהוא לא אינדיוידואל.

hypertrophy 29-07-09 01:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 886228)
יאיר הוא צודק,למקס יש גנטיקה ממוצעת ונפח נמוך עובד עליו,לי יש גנטיקה ממש אבל ממש דפוקה ונפח נמוך הרבה יותר עובד עלי!,פעם הייתי בab והייתי עושה 9 לגדול 6 לקטן ופשוט לא היתי גודל,לא היתי מעלה במשקל הגוף כמו שצריך..
אני הגעתי למסקנה שאני צריך לקזז בסטים לא רק ממה שמקס אומר אלה מעצם העובדה שראיתי שזה לא עובד עלי.

אבל לא נפתח פה דיון על זה..פשוט רק רציתי להסביר שהוא לא אינדיוידואל.

אתה רק מחזק את הטענה שלי.....
אתה מודה שיש לך התאוששות גרועה ונםח נמוך עובד עלייך טוב יותר......וזה בדיוק מה שאני אומר
אחחחח אם עיליי היה מסכים להעלות תמונות הייתם מבינים על מה אני מדבר [עילי מהפורום שאימנתי מרגע היותו שחיף עד לעכשיו שזה חצי שנה] ואז הייתם מבינים שנפח ממוצע עובד טוב

מקס-באמת באמת אל תשווה את עצמך לבנאדם עם התאוששות רגילה
זה שיש לך התאוששות נמוכה לא אומר שככה זה אצל רוב המתאמנים ואני אומר לך את זה מניסיון

אפילו ריפטו מסכים עם זה!!!!!

lironsD 29-07-09 01:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 886292)
אתה רק מחזק את הטענה שלי.....
אתה מודה שיש לך התאוששות גרועה ונםח נמוך עובד עלייך טוב יותר......וזה בדיוק מה שאני אומר
אחחחח אם עיליי היה מסכים להעלות תמונות הייתם מבינים על מה אני מדבר [עילי מהפורום שאימנתי מרגע היותו שחיף עד לעכשיו שזה חצי שנה] ואז הייתם מבינים שנפח ממוצע עובד טוב

מקס-באמת באמת אל תשווה את עצמך לבנאדם עם התאוששות רגילה
זה שיש לך התאוששות נמוכה לא אומר שככה זה אצל רוב המתאמנים ואני אומר לך את זה מניסיון

אפילו ריפטו מסכים עם זה!!!!!

יאיר לדעתך העובדה שיש לי התאוששות גרועה תוביל לכך שאני גם צריך לעשות ab 3 פעמים בשבוע?למרות הנפח הנמוך?7 לגדול 3 לקטן.כרגע אני עושה 4.

וד"א אני רוצה לציין שעם אני יעשה 6 לקטן אני לא יתקדם בתרגילים המורכבים,ואני חותם על כך.

hypertrophy 29-07-09 01:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 886299)
יאיר לדעתך העובדה שיש לי התאוששות גרועה תוביל לכך שאני גם צריך לעשות ab 3 פעמים בשבוע?למרות הנפח הנמוך?7 לגדול 3 לקטן.כרגע אני עושה 4.

וד"א אני רוצה לציין שעם אני יעשה 6 לקטן אני לא יתקדם בתרגילים המורכבים,ואני חותם על כך.

מי שיש לו התאוששות נמוכה יכול לעבוד fbw 3 פעמים בשבוע
ואפילו ab
נפח האימון בfbw יכול לנוע בין 3-6 לגדול 1-3 לקטן [בהתאמה]
תראה אם ניסית נפח רגיל ובאמת אכלת ישנת והכל עשית כמו שצריך ולא גדלת אז כניראה נפח נמוך עובד עלייך טוב יותר תמצא את מה שמתאים לך בדיוק

אישית אני עושה למתאמנים עם התאוששות גרועה תכנית של 4-5 סטים לשריר גדול ו2 לשריר קטן והיא עובדת מצוין

lironsD 29-07-09 01:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 886308)
מי שיש לו התאוששות נמוכה יכול לעבוד fbw 3 פעמים בשבוע
ואפילו ab
נפח האימון בfbw יכול לנוע בין 3-6 לגדול 1-3 לקטן [בהתאמה]
תראה אם ניסית נפח רגיל ובאמת אכלת ישנת והכל עשית כמו שצריך ולא גדלת אז כניראה נפח נמוך עובד עלייך טוב יותר תמצא את מה שמתאים לך בדיוק

אישית אני עושה למתאמנים עם התאוששות גרועה תכנית של 4-5 סטים לשריר גדול ו2 לשריר קטן והיא עובדת מצוין

אבל השאלה שלי עם יש לי התאוששות גרועה ואני עושה נפח נמוך אז אני יכול לעשות 4 פעמים בשבוע?
ושאמרת 4-5 לגדול ו2לקטן התכוונת בfbw כן?

hypertrophy 29-07-09 01:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 886310)
אבל השאלה שלי עם יש לי התאוששות גרועה ואני עושה נפח נמוך אז אני יכול לעשות 4 פעמים בשבוע?
ושאמרת 4-5 לגדול ו2לקטן התכוונת בfbw כן?

על השאלה הראשונה-כן ברור פשוט הנפח יצטרך לרדת [למרות שאני בספק]
ועל השניה-גם כן

galSH 29-07-09 07:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the-two (הודעה 886194)
אתה מתעסק בחרא,אתה כל החיים שלך התעסקת בחרא מקס
וזה למה המצב שלך לא טוב.
אתה כזה בנאדם מושפע מהפורום השני,לך תעשה מה שהם עושים פה זה פורום פיתוח גוף.
לא פורום ריפטו נמאס כבר.
נמאס.
תמשיך עם שלך נראה לאן תגיע כי בנתיים לא הגעת רחוק כל כך ו% שומן גבוה מאוד..
חלאס עם ריפטו הרגתם את כל הפורום בגללו,לא רוצים להקשיב לו הוא מאמן כוח.
ובחלק מהדברים הוא צודק.
אבל חייב ואני שוב יגיד,חייב לעבוד על ידיים זה רק תורם למה לא לבודד לשרירים קטנים?,למה צריך להתנזר מהם?.
אתה חושב שעם נעשה עוד 3סטים לידיים,ההתאוששות שלנו לא מספיק טובה בישביל זה? מזה 3סטים?...
אתה חושב שכל מתאמן לא מתאושש מ 3-4סטים יותר?..
אז המצב שלך לא טוב עם אתה חושב ככה.

אם כולכם הייתם מנסים ss כמו שצריך הייתם מבינים שלא אמור להיות לכם כוח לעשות כפיפות מרפקים בסוף האימון.

obzion 29-07-09 10:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי saharkazes (הודעה 886215)
תוכניות כוח ותוכניות מאסה זה דבר אחר לגמרי..
מניסיון אישי, תוכנית כוח בקושי עליתי במאסה איתה, לעומת תוכנית בנפח גבוה שאני עובד איתה עכשיו ואני רואה שיפור ניכר..

אל תהיה ליצן, אפילו חודש לא עבדת איתה.

Max90kg 29-07-09 10:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי galsh (הודעה 886355)
אם כולכם הייתם מנסים ss כמו שצריך הייתם מבינים שלא אמור להיות לכם כוח לעשות כפיפות מרפקים בסוף האימון.

ציטוט:

פורסם במקור על ידי obzion (הודעה 886374)
אל תהיה ליצן, אפילו חודש לא עבדת איתה.

טוב שאתם עוד לא פרשתם... תאכלס אני עליתי עם 5x5 במסה יותר מבכל תוכנית אחרת. הכל אינדיוידואלי אבל אסור לפסול משהו רק כי hanna666 אומר שהוא לא נכון.

bored2death 29-07-09 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 886375)
טוב שאתם עוד לא פרשתם... תאכלס אני עליתי עם 5x5 במסה יותר מבכל תוכנית אחרת. הכל אינדיוידואלי אבל אסור לפסול משהו רק כי hanna666 אומר שהוא לא נכון.

או כי max75 אומר שזה לא נכון ;)

Max90kg 29-07-09 12:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 886394)
או כי max75 אומר שזה לא נכון ;)

יש הבדל ביני לבין החברה שתומכים בתוכניות בנפח גבוה.
אני אומר שגם תוכניות בנפח נמוך וגם תוכניות בנפח גבוה יכולות לעבוד בזמן שאני ממליץ על נפח נמוך. חברה כמו האנה ויאיר אומרים שתוכניות בנפח נמוך תמיד יעבדו יותר גרוע מנפח גבוה אלה אם מי שמשתמש בהן הוא אינדיוידואל כמוני בעל התאוששות ששואפת ל-0. ויש את המפגרים כמו the rock שחושבים שהם יותר חכמים מריפטו.

bored2death 29-07-09 12:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 886401)
יש הבדל ביני לבין החברה שתומכים בתוכניות בנפח גבוה.
אני אומר שגם תוכניות בנפח נמוך וגם תוכניות בנפח גבוה יכולות לעבוד בזמן שאני ממליץ על נפח נמוך. חברה כמו האנה ויאיר אומרים שתוכניות בנפח נמוך תמיד יעבדו יותר גרוע מנפח גבוה אלה אם מי שמשתמש בהן הוא אינדיוידואל כמוני בעל התאוששות ששואפת ל-0. ויש את המפגרים כמו the rock שחושבים שהם יותר חכמים מריפטו.

טוב פה אתה כבר מגזים
תשים לב שיאיר בזמן האחרון דווקא כן ממליץ למתאמנים חדשים להתחיל עם ss כדי לשפר טכניקה וכוח
וhanna פשוט אומר לפי הניסיון שלו (ותראה איזה תוצאות!...)

Max90kg 29-07-09 12:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bored2death (הודעה 886406)
טוב פה אתה כבר מגזים
תשים לב שיאיר בזמן האחרון דווקא כן ממליץ למתאמנים חדשים להתחיל עם ss כדי לשפר טכניקה וכוח
וhanna פשוט אומר לפי הניסיון שלו (ותראה איזה תוצאות!...)

כה נכון אתה צודק ab עם 9 סטים לשריר גדול ו-6 לקטן זאת תוכנית מאוד קצרה...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:15.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ