![]() |
ציטוט:
אם אתה לא מסוגל לעשות סקוואט בזמן חיטוב ושהגורם המגביל יהיו הרגליים אז העדיפות היא לעשות לחיצת רגליים כדי לתת להם מספיק גירוי....חלאס להכניס סקוואט לכל דבר....אתה לא תאבד מאסת שריר בגלל שלא עשית סקוואט!! אני עושה סקוואט בתור חלק בלתי נפרד מתכנית המאסה שלי אבל בחיטוב אני לא רואה סיבה להכניס את עצמי למצב הזה כשאני מרגיש שהלחיצת רגליים נותנת לי הרבה יותר מבחינת עומס על הרגליים |
מה אתה לא מבין? בסקוואט העומס על הרגליים בפרט וכל שרירי הגוף בכלל הרבה יותר גדול מאשר בלג פרס!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
קיצור עדיף לי לעשות לג פרס עם אני לא יכול לעשות סקוואט חופשי?ופליז אל תגידו לי תעשה סקוואט חופשי וכאלה כי אני מתתתתתתתתתת לעשות סקוואט חופשי אבל המדריכים הבני זונות לוחקים לי תמוט באמצע.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אמרתי שתעשה את הסקוואט טיפה קל יותר בעצימות נמוכה יותר ותשקיע בתרגילים האחרים שאתה לא גוסס בהם. ואם תעשה את זה נכון את לא תצליח ללכת ברגל הביתה גם כן. לדוגמא סקוואט ואח"כ לג פרס חזק ופשיטה. וכו. פשוט תסקוואט לעשות ב 80% נגיד מהיכולת שלך ל rm 8 נגיד.. שתרגיש אותו אבל לא תמות לנו. |
ציטוט:
לייל כתב על זה מאמר שסתר את כל מה שאתה מאמין בו. גם ההשפעות של הורמון הגדילה כביכול שסקוואט משחרר יותר מלג-פרס הן מינוריות. לא שאני לא מסכים איתך שסקוואט מאמץ יותר מלג-פרס, אבל סתם מעניין אותי אם אתה מבסס את זה על משהו מחקרי אמיתי או שאתה פשוט מביע את הדעות המוקדמות שלך לדיון. מה שהיפרטרופיה טוען זה שבלחיצת רגליים אתה מאמץ את הרגליים יותר בגלל היכולת לשם יותר משקל (מה שבסקוואט אתה לא יכול בגלל גורמים מגבילים אחרים). אני מסכים איתך שלסקוואט אין תחליף, אבל סתם מעניין אותי לראות איפה ההוכחות הפיזיולוגיות שסקוואט מקסימלי יותר מעמיס על שרירי הרגליים מלג-פרס מקסימלי (שאצל אנשים שמאומנים בו הוא כפול+ במשקל מהסקוואט שלהם). |
ציטוט:
בקשר לסקוואט, לייל צריך להשאר בתחום שהוא מבין בו - תזונה, באימונים כל טענה שלו עושה לו עוול יותר מהקודמת. ובקשר ל"משקלים", העובדה שאתה יכול להעמיס יותר פלטות במכונה מאשר על המוט נובעת מהעובדה שבמוט ההתנגדות שווה בצורה ישירה למשקל שהגוף מתנגד לו, ובמכונה לא. המשקל לא שווה להתנגדות האמיתית שהגוף פועל נגדה. כך או כך, אני לא הולך לבזבז יותר אנרגיה בלהסביר למה סקוואט עדיף על לג פרס לאנשים שמפחדים לעשות/ללמוד לעשות סקוואט מלא ומעדיפים את האלטרנטיבה הקלה. זה מאוד אלמנטרי ומבוסס היטב, צריך רק להכנס ולקרוא במקום לשלוח הודעות ריקות פה בפורום. |
כמה ציטוטי שיקו מנושא דומה
ציטוט:
ציטוט:
|
לא ידעתי ששיקו הוא מחקר מבוסס...
בכל מקרה זה ויכוח עקר כי אני מסכים איתך, אז נרד מזה. |
ציטוט:
|
קיצור עדיף לי לעשות לג פרס או סקוואט בסמיט עם אני לא יכול לעשות סקוואט חופשי?ופליז אל תגידו לי תעשה סקוואט חופשי וכאלה כי אני מתתתתתתתתתת לעשות סקוואט חופשי אבל המדריכים הבני זונות לוחקים לי תמוט באמצע..
|
תעשה לג פרס, זה עדיף על סקוואט בסמית'.
|
כן אה ראיתי רק כוסיות אצלנו עושות סקוואט בסמיט...
|
מה הקשר כוסיות... זה פשוט לא תרגיל טוב.
|
מסכים איתך לגמרי גבר,רק רציתי להיות בטוח.
|
עדיף לקפוץ על גזר מאשר סקוואט בסמית' :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ