ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   אךךךךךך איך אני אוהב מאסה ! (https://israelbody.com/showthread.php?t=56278)

haas 04-07-09 17:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan (הודעה 867955)
איפה אתה רואה שאמרתי את זה?! (ובנוגע להודעה הראשונה התנסחתי לא טוב ועל כך אני מתנצל)
גם אם הייתי אוכל חזיר ובלה בלה והייתי רואה מישהו שומר מסורת וכו' גם זה היה נראה לי מוזר,התכוונתי לעיקרון של משהו שאתה רגיל אליו ואז אתה רואה משהו אחר,בלי קשר לטוב או לא טוב.

אז תלמד לקבל אנשים שונים ממך שלא קיבלו אותו חינוך כמוך...אין לך מה להזדעזע מזה סה"כ יש דברים הרבה יותר חמורים שאנשים עושים מאשר לאכול לא כשר או להדליק טלויזיה בכיפור (שאגב זה בדיוק כמו להדליק מחשב בשבת ככה שלא מובן בכלל מה זה מפריע לך אם אתה בעצמך עושה את זה)..

gilsXM 04-07-09 17:36

haas תעדכן בתמונות

eminemfan 04-07-09 17:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haas (הודעה 867963)
אז תלמד לקבל אנשים שונים ממך שלא קיבלו אותו חינוך כמוך...אין לך מה להזדעזע מזה סה"כ יש דברים הרבה יותר חמורים שאנשים עושים מאשר לאכול לא כשר או להדליק טלויזיה בכיפור (שאגב זה בדיוק כמו להדליק מחשב בשבת ככה שלא מובן בכלל מה זה מפריע לך אם אתה בעצמך עושה את זה)..

אתה צודק אחי.ציינתי את זה שאתה יורד לעומק העניין אתה לומד לקבל אחרים.הרי גדלתי עם שכנים כאלה ואז כשבעלה של אחותי נכנס למשפחה הוא סיפר לי הרבה על איך הוא גדל ויותר הבנתי אותו.

Holy_Templar 04-07-09 17:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan (הודעה 867936)
בואנה אתה עלוקה כל הודעה שלי אתה נותן קונטרה.

יש פה אחד שביטא את זה נכון שהרבה אשכנזים התרחקו מהדת בגלל השואה ושאין להם אמונה באלוהים-לגיטימי לחלוטין!(למרות שיש עוד המון שכן נשארו ואף התחזקו)אפשר להבין על ליבם אני חלק מהם ואני לא מפריד את עצמי מיהודי אחר שהוא מעדה אחרת פשוט אני טוען שכשאתה רגיל למשהו בבית ואז אתה רואה התנהגות זרה שחריגה לך אתה קצת מזדזע,אולי לא ביטאתי את זה נכון וזה פגע במישהו,הרי אני גדלתי בבסיס חיל אוויר ו95 אחוזים מהתושבים פה הם אשכנזים,והאמן לי אין יותר שמח ממני שגדלתי איתם כי אני רואה את דודים שלי שגדלו בערים, איזה תרבות מזעזעת הם ספגו ובאיזו שפה הם מדברים ופה השכנים מאוד תרבותיים,אתה יכול לשים מפתח בסוויץ' של האוטו לא יגעו לך בו,אופניים זרוקות בחוץ,כשאנחנו נוסעים לחופשה הבית פתוח.
אבל בקטע המסורתי הייתי קצת בהלם כשחזרתי מבית כנסת בביום כיפור וראיתי אנשים רואים טלוויזיה או שעושים על האש בשבת,אני לא אומר שאני צריך לכפות את המסורת שלי עליהם ואיש איש באמונתו יחיה,פשוט זה משהו ששמתי לב ונראה לי מוזר,עד שירדתי לעומק העניין והבנתי אותו.

אני לא עלוקה, ואני לא מגיב לך בדרך כלל אבל הטמטום שהבעת שם למעלה ... היה יוצא מן הכלל מבחינתי ולכן הגבתי כיצד שהגבתי..

ניסחת את עצמך בצורה הכי גרועה שראיתי , אם התכוונת אחרת .
אין לך מה להזדעזע מהתנהגות של אנשים אחרים , או איך שהם גדלו .. אני לא מזועזע
מכך שדתיים הם דתיים או שומרי מסורת הם שומרי מסורת .
מי שמעוניין לקחת אחריות על החיים שלו שיבושם לו ומי שמעוניין לברוח לדת שיבושם לו גם .

אבל לומר שאשכנזים לרוב הם רחוקים מהמסורת זה הכללה. כמו שלומר שכל המזרחים עבריינים
זה הכללה .

eminemfan 04-07-09 17:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 867968)
אני לא עלוקה, ואני לא מגיב לך בדרך כלל אבל הטמטום שהבעת שם למעלה ... היה יוצא מן הכלל מבחינתי ולכן הגבתי כיצד שהגבתי..

ניסחת את עצמך בצורה הכי גרועה שראיתי , אם התכוונת אחרת .
אין לך מה להזדעזע מהתנהגות של אנשים אחרים , או איך שהם גדלו .. אני לא מזועזע
מכך שדתיים הם דתיים או שומרי מסורת הם שומרי מסורת .
מי שמעוניין לקחת אחריות על החיים שלו שיבושם לו ומי שמעוניין לברוח לדת שיבושם לו גם .

אבל לומר שאשכנזים לרוב הם רחוקים מהמסורת זה הכללה. כמו שלומר שכל המזרחים עבריינים
זה הכללה .

אמת,פשוט הניסוח הראשוני היה מעורפל. התכוונתי למשהו אחר לגמרי.

Holy_Templar 04-07-09 17:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan (הודעה 867969)
אמת,פשוט הניסוח הראשוני היה מעורפל. התכוונתי למשהו אחר לגמרי.

סבבה אחי , הבנתי את זה בהודעה השנייה שלך ...

אז לא טפו עלייך

:)
:flowers::flowers:

eminemfan 04-07-09 17:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי holy_templar (הודעה 867970)
סבבה אחי , הבנתי את זה בהודעה השנייה שלך ...

אז לא טפו עלייך

:)
:flowers::flowers:

:) כנ"ל אתה לא תולעת טבעתית.

lironsD 04-07-09 19:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyeseen (הודעה 867950)
אתה לא מטיף אבל אתה בא בטענות, כאילו קבעת עובדה שלאכול חזיר, לראות טלויזיה ביום כיפור וכו' אלו דברים רעים. זה משהו שאתה עושה עם עצמך ולאחרים אין קשר להחלטות שלך, ובטח שלא לקביעות מטומטמות כמו "רק אשכנזים מסוגלים לאכול חזיר........בלי להעליב אתכם......בלה בלה בלה". אתה לא יודע כמו מה אתה נשמע, תסלח לי.

גם אתה לא יודע איך אתה נשמע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FItNeSs 04-07-09 20:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 867769)
למה?? הוא עשה לי משהו שאני אאמין בו?

הוא נתן לך את החיים!!!

DanielML 04-07-09 20:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eminemfan (הודעה 867575)
מזעזע,איפה היהדות נעלמה איפה,כמה שזה גזעני להגיד אבל רק אשכנזים מסוגלים לאכו ל חזיר ולא לשמור כשרות ולראות טי וי ביום כיפור תאמינו לי אני גר כל החיים עם שכנים אשכנזיים,ובעלה של אחותי הוא אשכנזי והא סיפר לי דברים הזדזעתי ועכשיו הוא מעריך את המסורת שלנו והשתנה מקצה לקצה,אצל המזרחים יש מסורת מדהימה של יהדות כך גם רוסים כבדים וכו' למרות שבכל כלל יש יוצא מן הכלל אז לא להעלב חבר'ה

אבא שלי עיראקי-אפגני והוא טוחן חזיר עם חלב בציפוי שרימפס

Max90kg 04-07-09 20:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי FItNeSs (הודעה 868090)
הוא נתן לך את החיים!!!

תוכיח...

JAGA_JAGA 04-07-09 20:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Max75kg (הודעה 868099)
תוכיח...

http://www.zix.co.il/images/z-563664683.jpg

eminemfan 04-07-09 20:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי DanielML (הודעה 868096)
אבא שלי עיראקי-אפגני והוא טוחן חזיר עם חלב בציפוי שרימפס

לבריאות.

Max90kg 04-07-09 20:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי jaga_jaga (הודעה 868108)

עזוב יש לי עוד לקרוא את ss ואת ketogenic diet

lironsD 04-07-09 21:26

הרי מה חשבתם?
שלשמור על המסורת זה קל?
להניח תפילין כל בוקר?
ללכת לבית כנסת במקום להיות בפורום?
לשמור כשרות במקום להכניס חזיר שוקולד וגבינה צהובה בפרוסה אחת?

לא בקטע של גזענות או משהו,אבל הרוב פה 90% לא מזרחיים ו60% זה רוסים,לא שיש לי משהו נגדכם חס וחלילה..אבל אתם ככה כי זה שקיבלת מההורים שלכם..המילה הוא אפילו עצמה מסורת!זה המסורת שקיבלת מההורים שלכם ..במקום לעשות קידוש עם יין וחלה..עם וודקה וחזיר...אף אחד לא אמר שיש לו בעיה עם זה..פשוט לנו המאמינים זה נשמע מופרח כמו שלכם זה נשמע מופרח לשמור כשרות..הרי זה מה שראיתם כל החיים שלכם..יש כאלו שהולכים נגד ההוררים והמסורת המשפחתית וחוזרים בשאלה/תשובה..אבל הם מעטים.

אני חושב שסגרתי פה תעניין

Max90kg 04-07-09 22:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 868160)
הרי מה חשבתם?
שלשמור על המסורת זה קל?
להניח תפילין כל בוקר?
ללכת לבית כנסת במקום להיות בפורום?
לשמור כשרות במקום להכניס חזיר שוקולד וגבינה צהובה בפרוסה אחת?

לא בקטע של גזענות או משהו,אבל הרוב פה 90% לא מזרחיים ו60% זה רוסים,לא שיש לי משהו נגדכם חס וחלילה..אבל אתם ככה כי זה שקיבלת מההורים שלכם..המילה הוא אפילו עצמה מסורת!זה המסורת שקיבלת מההורים שלכם ..במקום לעשות קידוש עם יין וחלה..עם וודקה וחזיר...אף אחד לא אמר שיש לו בעיה עם זה..פשוט לנו המאמינים זה נשמע מופרח כמו שלכם זה נשמע מופרח לשמור כשרות..הרי זה מה שראיתם כל החיים שלכם..יש כאלו שהולכים נגד ההוררים והמסורת המשפחתית וחוזרים בשאלה/תשובה..אבל הם מעטים.

אני חושב שסגרתי פה תעניין

המסקנה היא שכדאי שאתם תעזבו אותנו בשקט ואנחנו נעזוב אתכם בלי כל הילדים המפגרים שבאים לקלל אותי כי אני יהודי אתאיסט

WEST $ SIDE 04-07-09 22:26

בעע לחם עם ריבה ואורז בשמן זית? מה דחפת שם עוד בשביל הקולוריות ?

lironsD 04-07-09 22:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי max75kg (הודעה 868198)
המסקנה היא שכדאי שאתם תעזבו אותנו בשקט ואנחנו נעזוב אתכם בלי כל הילדים המפגרים שבאים לקלל אותי כי אני יהודי אתאיסט

חחחחחחחחח
אתאיסט מלא אבל יהודי?
לא נראה לי ששתי אלו הולכים ביחד .
בכל מקרה לא באתי לריב אותך..............

BodyKilo 04-07-09 22:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsd (הודעה 868229)
חחחחחחחחח
אתאיסט מלא אבל יהודי?

יהדות זה לא רק דת, אלא גם לאום.

Eyeseen 05-07-09 01:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי lironsD (הודעה 868229)
חחחחחחחחח
אתאיסט מלא אבל יהודי?

אתה אידיוט, בהצלחה בחיים. :clap:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:47.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ