![]() |
|
כל הכבוד,רק להגיע לשם זה כבוד.
|
יהיה קרב קשה בגמרר
|
מאור ועמית התחרו באותה הקטגוריה ?
|
|
חבל על מאור.. לא נורא אני מאמין שהוא ישתפר עוד המון..
ושלעמית יהיה בהצלחה! מחזיק אצבעות בשבילו שיקח מקום גבוה |
מאור נראה יותר טוב מכל אחד שעומד לידו ברביעה הזו , אולי הזה שקרוב אליו עוד אפשר להתווכח , מעניין מי עוד היה בקטגוריה שלו שהוא לא עלה .
|
אם מישהו יוכל להגיד לי באיזה קטגוריה כל אחד מהמתחרים שלנו התחרה אני אשמח
|
לא הבנתי מה נסגר עם מאור...
|
ציטוט:
לגבי השאלה החוזרת ונשנית על הקטגוריות אז אם לא השתנה משהו ממש ברגע האחרון של השקילה, עמית היה בעד 85 ומאור בעד 100. הצטערתי לשמוע על מאור אבל לא קרה שום דבר, באמת כלום. קארין אני יודע שאת קוראת פה, אנא מסרי לתנין שלך שאנחנו גאים בו, ושלא יתאכזב יותר מידי כי זו בסך הכל תחילתה של קריירה מופלאה עבורו. כולה תחרות שלישית כמתחרה בוגר, הוא היה ונשאר תופעת טבע, גם אם טבילת האש הראשונה הצליחה פחות מהמצופה. גם עמית בתחרות הראשונה באירופה לא היווה גורם, ותראו אותו עכשיו! קיצור, מה שחשוב כעת עבור מאור זה שהוא יכול לאכול, ויש לי תחושה שהוא יחזור לארץ עם עוד 15 קילו עליו... עמית נראה פנטסטי! נחזיק לו אצבעות להמשך. |
עמית ומאור
מאור נראה מצויין אבל לא מספיק טוב לרמה הזאת.
תזכרו שגם עמית בתחרות הבינלאומית הראשונה שלו היה בטוח שהוא הולך לכבוש את העולם וגם הוא לא הצליח בה. הדברים החשובים בספורט הזה הם נחישות והתמדה. בהצלחה לעמית בגמר. והאשם יקירי. אין מה לעשות, עמית הוא מספר אחת בארץ. |
|
ציטוט:
|
המון פוליטיקה, שמעתי עכשיו עוד כמה דברים ממישהו שמקורב לעסק, חבל על הזמן מה שהולך שם.
אם הבנתי נכון למאור הייתה קטגוריה של 19 מתחרים, וכנראה שהייתה לו תקלה עם ההעמסה, אבל נדע יותר פרטים בימים הקרובים. לגבי עמית, תוצאות כנראה בסביבות 14:00. |
תוצאות רשמיות של העולים לגמר
תוצאות רשמיות של העולים לגמר
http://www.ifbblive.tv/semi-finals.php |
כתבו על עמית שהוא מאוקראינה...לא נורא אחרי שייקח ראשון כולם יכירו אותו.
|
יש למישהו עידכונים?
|
ציטוט:
|
מיזה Sharapov
Andriy רשום שהוא מישראל |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ