ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   מי פה שומע מזרחית??. (https://israelbody.com/showthread.php?t=5364)

Di-Bol 06-02-07 17:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי SiX PACK
ותסביר לי בדיוק איך אפשר "לשיר עם שגיאות כתיב" ?! :cry_1: :cry_1: :cry_1:

מן הסתם זה היה בציניות לאור החוכמה שאתה מפגין פה ועצוב שלא שלא הבנת

Nimrod 06-02-07 17:43

דיבול קיבלת מילגה מהאוניברסיטה? אתה אחרי צבא בכלל ?

SiX PACK 06-02-07 18:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
אוקיי, בוא אני אזרום איתך.
1- אם המוסיקה קובעת משהו, אז מה יקרה אם ערס פתאום יקנה דיסקים של בטהובן?
2-בוא ניראה, מה המוסיקה שאני שומע כרגע(מטאל/דת' מטאל) אומרת על האופי שלי?

1. מה הסיכויים שערס יקנה דיסק של בטהובן עומרי? זה רק אומר לך שהמוסיקה שהאנשים שומעים כן מעידה על האופי שלהם, וכן אפשר לחבר את האופי של הבנאדם אל המוסיקה שהוא שומע, עובדה, שרוב הערסים שומעים מזרחית, ואני לא אומר שמי ששומע קלאסית הוא חכם ומי ששומע מזרחית הוא בור, אלא לרוב המוסיקה המזרחית נוטה להשמע על ידי העם הפשוט, אני עד הסוף בדעה הזאת, אבל לא כל מי ששומע מוסיקה מזרחית זאת אומרת שהוא בור!!! איך אפשר לומר דבר כזה..... שוב אני אומר, אני מקטלג את האופי של המוסיקה ואת מי ומה היא משקפת ולא את האנשים....

2. אם אתה מתחבר למטאל וכו' אז שיהיה לך בכיף, עליך אישית אני לא יכול להגיד כלום מכיון שאני לא מכיר אותך, אבל המוסיקה שאתה אומר שאתה כרגע שומע נוטה להשמע עלידי ה "פריקים" או המטאליסטים זוהאי הסטיגמה וזה מה שאני בא לומר... זה שאני אישית חושב שהמוסיקה המזרחית היא מוסיקה לא עמוקה, רדודה, פשוטה וחסרת טעם זוהאי כבר הדעה שלי....

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
אז מה זה אומר עליך? אתה שומע מוסיקה של "חכמים" ולא של "ערסים" ובכל אופן אתה עושה יותר שגיאות כתיב מכל ערס שיש.
חבל שאתה שופט אנשים בגלל מוסיקה, זה כל כך ילודתי....

שוב, אני לא שופט אנשים, אני רק אומר שהמזרחית היא המוסיקה הכי לא מפותחת ותת רמה שיש שנוטה להשמע על ידי פשוטי העם והציבור העממי... אני חריף וקיצוני בדעה שלי אני יודע, אולי בגלל זה נראה לך שאני ילדותי, אינפנטיליות נוטה לקיצוניות... בקשר לשגיאות כתיב, תמיד הייתה לי בעייה, הייתי חרא בבית הספר ושנאתי את זה, בכל אופן אני גם מדבר שלוש שפות אז אני קצת מוותר לעצמי בקטע הזה...

DMX 06-02-07 18:22

ציטוט:

1. מה הסיכויים שערס יקנה דיסק של בטהובן עומרי? זה רק אומר לך שהמוסיקה שהאנשים שומעים כן מעידה על האופי שלהם, וכן אפשר לחבר את האופי של הבנאדם אל המוסיקה שהוא שומע, עובדה, שרוב הערסים שומעים מזרחית, ואני לא אומר שמי ששומע קלאסית הוא חכם ומי ששומע מזרחית הוא בור, אלא לרוב המוסיקה המזרחית נוטה להשמע על ידי העם הפשוט, אני עד הסוף בדעה הזאת, אבל לא כל מי ששומע מוסיקה מזרחית זאת אומרת שהוא בור!!! איך אפשר לומר דבר כזה..... שוב אני אומר, אני מקטלג את האופי של המוסיקה ואת מי ומה היא משקפת ולא את האנשים....

2. אם אתה מתחבר למטאל וכו' אז שיהיה לך בכיף, עליך אישית אני לא יכול להגיד כלום מכיון שאני לא מכיר אותך, אבל המוסיקה שאתה אומר שאתה כרגע שומע נוטה להשמע עלידי ה "פריקים" או המטאליסטים זוהאי הסטיגמה וזה מה שאני בא לומר... זה שאני אישית חושב שהמוסיקה המזרחית היא מוסיקה לא עמוקה, רדודה, פשוטה וחסרת טעם זוהאי כבר הדעה שלי....

שוב, אני לא שופט אנשים, אני רק אומר שהמזרחית היא המוסיקה הכי לא מפותחת ותת רמה שיש שנוטה להשמע על ידי פשוטי העם והציבור העממי... אני חריף וקיצוני בדעה שלי אני יודע, אולי בגלל זה נראה לך שאני ילדותי, אינפנטיליות נוטה לקיצוניות... בקשר לשגיאות כתיב, תמיד הייתה לי בעייה, הייתי חרא בבית הספר ושנאתי את זה, בכל אופן אני גם מדבר שלוש שפות אז אני קצת מוותר לעצמי בקטע הזה...

תכלס 6pack צודק..בחיים לא ראיתי ילד שלא איכפת לו מהמראה החיצוני ששומע דיכאון ,לרוב אלה ששומעים דיכאון אלה ילדים עם פוזה שאיכפת להם מהמראה החיצוני ,זה לא אומר שהם טיפשים או משו . אבל ברור שיש חריגים כי לדוגמא אני הייתי שומע דיכאון לפי שנתיים שלוש ואני ההפך הגמור מ"ערס"

Di-Bol 06-02-07 19:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
דיבול קיבלת מילגה מהאוניברסיטה? אתה אחרי צבא בכלל ?

יצאתי 21- כבוד

SuzukiR 06-02-07 19:12

אני שומע מזרחית דיכאון וחולה על זה ואני ביכלל לא ערס

אני בתאכלס ניראה ילד טוב :):):):) אבל שמעצבנים אותי ...

כל אחד אוהב מה שבא לא אני לא שופט אנשים בגללזה

kibinimat 06-02-07 21:34

זה שטויות מה שמדברים פה על ערסים ומזרחית אין שום קשר
זה כמו שתגיד שכל מי ששומע שירים באנגלית הוא פריק
בוא אני יגדיר לך את זה ככה
כמעט כל ערס שומע מזרחית
אבל לא כל מי ששומע מזרחית הוא ערס
וגם זה הכללה גדולה מאוד אבל זה כבר יותר הגיוני.

Nimrod 06-02-07 22:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
יצאתי 21- כבוד

איך אפשר להתאמן ועוד עם חומרים על כזה פרופיל נמוך?
אפשר לשאול מה יש לך? :huh:

snir 06-02-07 22:49

21 זה פרופיל נפשי או איי התאמה!!

Ori-Silver 06-02-07 22:49

ציטוט:

בטח הוא יצא על נפשי (לא שיש לו בעיה נפשית הוא פשוט חירטט זה מאוד קל אם יודעים מה לעשות אתה בקלות יוצא מהצבא...)

Naor Pinto 06-02-07 22:50

מזרחי ודיכאון בדםםםםםם
רוב השירים באנגלית למיניהם עושים לי בחילה.

Di-Bol 06-02-07 23:56

ציטוט:

דבר ראשון מי אמר לך שאני על חומרים
דבר שני מה הקשר לאימונים יצאתי 21 בגלל קשיי הסתגלות
וזה שאמר 21 זה נפשי או אי התאמה אז 21 זה פטור מסיבות רפואיות והסעיף שבגינו קיבלת 21 זה סיבות נפשיות או פיזיות. ואי התאמה זה לא פרופיל אתה נשאר עם הפרופיל שלך ויוצא על אי התאמה למסגרת צבאית

Nimrod 07-02-07 16:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Di-Bol
דבר ראשון מי אמר לך שאני על חומרים
דבר שני מה הקשר לאימונים יצאתי 21 בגלל קשיי הסתגלות
וזה שאמר 21 זה נפשי או אי התאמה אז 21 זה פטור מסיבות רפואיות והסעיף שבגינו קיבלת 21 זה סיבות נפשיות או פיזיות. ואי התאמה זה לא פרופיל אתה נשאר עם הפרופיל שלך ויוצא על אי התאמה למסגרת צבאית

בקשר לחומרים עזוב אם אתה לא פתוח עם זה לא רוצה סתם להציק.
דבר שני חשבתי 21 זה כאילו משהו גופני או משו...

Antonator1 07-02-07 16:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי naorpinto13
מזרחי ודיכאון בדםםםםםם

אהבתי את החזיר...

Der Metzgermeister 07-02-07 16:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי naorpinto13
מזרחי ודיכאון בדםםםםםם

עוף מוזר אתה
אולי אתה לא אוהב שירים באנגלית כי אתה לא יודע אנגלית?

Netnael 07-02-07 16:52

^_^ יניב נסים אבי גואטה ניבין תמיר גל ...ממ אין אל דיכי

OMRI-TURBO 07-02-07 19:17

ציטוט:

אם אתה אומר שהמוסיקה קובעת מי אתה, אז זה אומר שברגע שאתה מחליף מוסיקה,הבן אדם מתחלף. וכל עוד אתה יכול לפסול את התאוריה הזאת, היא לא יכולה להיות נכונה. כל אחד יכול להוריד שירים ולשמוע אותם,זה לא עושה אותו יותר חכם הסוג מוסיקה,אם תאלץ איזה טמבל לשמוע בטהובן הוא לא יהיה חכם, ואם תאלץ מישהו חכם לשמוע מזרחית הוא לא יהיה טיפש מזה.

SiX PACK 07-02-07 20:23

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
אם אתה אומר שהמוסיקה קובעת מי אתה, אז זה אומר שברגע שאתה מחליף מוסיקה,הבן אדם מתחלף. וכל עוד אתה יכול לפסול את התאוריה הזאת, היא לא יכולה להיות נכונה. כל אחד יכול להוריד שירים ולשמוע אותם,זה לא עושה אותו יותר חכם הסוג מוסיקה,אם תאלץ איזה טמבל לשמוע בטהובן הוא לא יהיה חכם, ואם תאלץ מישהו חכם לשמוע מזרחית הוא לא יהיה טיפש מזה.

עומרי אני רואה שאי אפשר להתווכח איתך :sleep: אבל נתת לי ראיון גאוני! אפשר לענות ככה ערסים, לסגור אותם בחדר ולתת להם לשמוע מוסיקה קלאסית...

Naor Pinto 07-02-07 20:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
עוף מוזר אתה
אולי אתה לא אוהב שירים באנגלית כי אתה לא יודע אנגלית?

אחי אני יודע אנגלית לא כזה טוב אבל יודע .. אנגלית זה מגעיל מבחיל הכי טוב והכי סבבה והכי מרגיע זה מזרחית ודיכאון (דיכאון= מיזרחית בקטע של עצבות)

OMRI-TURBO 07-02-07 20:59

ציטוט:

עומרי אני רואה שאי אפשר להתווכח איתך :sleep: אבל נתת לי ראיון גאוני! אפשר לענות ככה ערסים, לסגור אותם בחדר ולתת להם לשמוע מוסיקה קלאסית...

זה כבר יותר לעניין:laugh:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ