ציטוט:
פורסם במקור על ידי Kachok
תראה , אומרים שהם היו מעורבים באיזה מריבה או קטטה לפני הירי , ולמעשה לפיצוציה שבה הם נורו הם באו בריצה ( בריחה) , אז ברור שהם היו מעורבים במשהו...כמו כן אני יכול להגיד לך שהם כן הסתובבו בשכונה עם קטע של עבריינים , חיפשו כבוד , והיו מקרים שהם נפלו על מישהו והוא לא יצא מזה שלם ב100%....והמבין יבין , כן היו מכות , וכן היו סכינים,וכן היה קטע של "אנחנו קווקזים , אנחנו שולטים" , וכן היו איומים אז הם לא בדיוק טלית שכולה תכלת אבל זה כזה גיל מוקדם , אני בטוח שהם היו יוצאים מזה , ותראה איך זה נגמר עבורם.....
ד"א אחד ההרוגים זה אח של בחור מהשכבה שלי לשעבר
|
לא קראתי את כל העץ,קראתי עד לכאן, רק לפי מה שרשמת פה מגיע להם למות,
לאף אחד איזה זכות להגיד למישהו אחר מה לעשות למה וכמה, אף אחד לא חייב להם שום דבר
שילכו לחפש מי ינענע אותם, עובדה חשו את עצמם גברים מישהו הוציא עליהם נשק
ברחו כמו ילדות קטנות ומתו, ות'יודע מה, טוב שכך! לי אישית לא יצא כל כך להרגיש ככה,
ולא יודע למי מכם כן יצא להרגיש ככה, אבל לפחד לחזור לבד בלילה ברחוב, מחשש שאיזה
חבורה של ערסים הומואים תנסה לשדוד אותך זה לא הרגשה טובה, וזה לא הרגשה שצריכה
להיום קיימת בכלל! אני בטוח שלכל אחד ממכם יש איזה חבר נמוך / שחיף / נמוך ושחיף, שלא פעם ביקש או רמז כי לא היה לו נעים שילוו אותו הבייתה כי הוא פחד שיקרה לו משהו, ועל הזין שלי, זה לא אמור להיות ככה, אנשים צריכים להרגיש חופשי להסתובב איפה שהם רוצים, מזה המשפט הזה קווקזים שולטים? עובדה שהם לא שולטים ולא כלום , הם התלהבו על אנשים קטנים וברגע שבה מישהו יותר חזק מה (הנשק לדוגמה) ברחו כמו ילדות קטנות, משמע הם לא באמת שולטים.. להגיד "כן הם לא היו בדיוק טלית שכולה תכלת וזה לא הגיע להם" זה מאוד טוב ויפה
אבל כמו שאני לא הולך ושודד ילדים, ותאמינו לי שעם המראה שיש לי עכשיו אני יכול לעשות
את זה בשנייה, אז גם הם יכולים לא לשדוד ולא לאיים על אנשים.. אז שוב פעם, טוב שכך!
שילמדו מהמוות שלהם ערסים אפסים אחרים!
ואכפת לי כל כך עם אחד מהחברים שלהם יקרא את זה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Hardcore 1
מה הקשר מגיע להם למות????
מה אתה דפוק?
חחחח עלק מגיע להם למות
זה בטח היו ילדים קטנים בגיל ההתבגרות שרצו להראות את עצמם ונפלו על מישו רציני מאוד חבל שזה קרה
|
מזה רצו להראות את עצמם? למה מישהו חייב להם משהו? הם קיבלו בדיוק מה שהגיע להם!
אני גם כן נער בגיל הזה עם אגרסיות, אז מה אני רוצה להראות את עצמי?
וואלה אני אקח את הקאטנה אסתובב ברחובות ואשדוד ואו אשחוט אנשים,
וכשיבואו שוטרים אני יגיד, אה כן רציתי להראות את עצמי, אז הם יגידו, אה
אם זה ככה אז בסדר גמור, יש לך עד הצבא לעשות את זה ואחרי זה אנחנו
מצפים ממך להתבגר או שתישלח לחדר של המנהלת.