![]() |
לא יודע אם כבר העירו על זה, אבל שים לב: פקטורליס מיינור ופקטורליס מייג'ור הם לא שני ראשים של אותו שריר אלא שני שרירים שונים. פקטורליס מייג'ור נחלק לראש קלביקולרי וראש סטרנו-קוסטלי (יש שמחלקים ליותר אבל זה העקרון).
|
ציטוט:
העירו על זה ,אבל תודה רבה. |
אז אם זה ככה...
לא צריך ללחוץ חזה בשיפוע שלילי עם דאמבלים? |
תודה.מאמר מצויין שבר לי המון מיתוסים!
|
מאמר יפה מאוד.
הייתי מוסיף את היתרון הכביר שבעבודה עם הפרטנר כאשר מדובר בחזה, כל שריר אחר אפשר פחות או יותר להסתדר גם לבד (עם כי זה פחות טוב), אבל בחזה החשיבות של הפרטנר אקוטית. |
ציטוט:
It's all you bro!!! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תדאג שלא יהיה לך ספוטר .. שלא ישגיחו בכלל , פשוט תעבוד לכשל . בתקווה שיפול לך המוט על הראש... ושתחלים מהבית חולים אם תגיע אליו ולא ללווינשטיין תוכל ללמוד שספוטר הוא בשביל להשגיח עלייך, לא לעזור לך ... |
ציטוט:
חוץ מזה, שבשביל להציל אותך מחזרה כושלת פה ושם לא צריך פרטנר לבנץ'. |
ציטוט:
אם אתה דוחק 150 קילו , אתה טועה.. כי אתה לא יודע מתי תתפקשש לך חזרה.. ובטח שלא תרצה שזה יקרה עם 150 קילו מעל החזה\גרון שלך ... לא חובה משקל מקסימלי נאמר שאתה עושה עם 120 קילו , על אותו משקל תרתי משמע .. צריך ספוטר |
ציטוט:
פעם הבאה שאתה עושה 140-150 קילו בנץ' תזכור שאין מה לדאוג לספוטר. אתה בסה"כ חולם. |
ציטוט:
אם עשית בנצ' לפני שנולדתי ... אתה בן 45? 50 ? ואני סומך עלייך שאתה יודע מתי צריך ספוטר ומתי לא, אלא אם אתה בעל מום או פיגור אבל לומר שאתה לא צריך ספוטרים אף-פעם בבנצ' של 150 קילו זה להיות סתם מטומטם .. זה לא חורג ממוסכמות או משהו זה פשוט דבילי בכל רובד. האמירה הזו נכונה כמעט כמו הפתרון הסופי ליהודים בשואה |
לא אמרתי שאף פעם לא צריך ספוטר. יש הבדל בין זה שצריך ספוטר לפעמים לבין "פרטנר לבנץ'". כולנו יודעים מה הכוונה.
|
ציטוט:
לא יודע לגבי פרטנר לבנצ' כל אימון בנצ' כל הזמן .. תלוי מה המשקלי עבודה. אבל אני יודע שאם אעשה בנצ' 150 קילו (ולא עשיתי עוד) אני אדאג שיהיה לי ספוטר לכל מקרה. שלא תיפול המשקולת עליי. |
כאילו שזה רע שיש פרטנר לאימונים באופן כללי ...ואם הספוטר שלך מושך בשבילך חצי משקל אז באמת כדי שתשקול להחליף חברים.
|
וואי איזו אי הבנה.
קולד פייר אומר שאתה לא צריך פרטנר לאימון, יענו לקבוע עם מישהו לפני האימון להיפגש במכון ולעבוד באותה תכנית. הוא מתכוון לזה שאם אתה צריך השגחה באיזה סט אתה יכול לקרוא למישהו שעובר ליד ולבקש ממנו. |
ציטוט:
הוא התכוון שאתה לא צריך פרטנר לבנצ' . כאילו שזה דבר שלילי |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ