![]() |
ציטוט:
אני חושב לעצמי שאולי אתה איזה אחד מתוחכם שבא להסתלבט בקטנה.. אבל כנראה שלא |
יפה מאוד .
אני זוכר שאני לחצתי 100 קילו ולא האמינו לי ואז פירסמתי להם סרטון ואז הכל נהיה ברור.. בהצלחה. |
כמה זמן בחדר כושר לוקח כדי ללחוץ 100 ?
אני יודע שזה לא תלוי רק בזמן , אבל בכללי |
כל הכבוד , 100 קילו זה נחמד אני זוכר לפני שהגעתי לזה תמיד רציתי שיהיה לי רק פלטות גדולות 2 של 20 בלי כל מיני של 2.5 :)
the one זה שאתה לוחץ 60 rm1 לא אומר שכולם כאלה , מתחיל להימאס כל אחד אתה מזלזל מי אתה בכלל אני בטוח אני מרים תמשקל גוף שלך ביד קידמית , מרים תעף לא פלא כולם פה יורדים עלייך |
ציטוט:
|
ציטוט:
חחח ומה יש לא להאמין לו כולה הוא עשה 100 קילו ל4 חזרות |
ציטוט:
|
תיי איזה מניאקקקקקק :((((((((((((((
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הייתי אומר שאחרי 4 שנים אתה בטוח תלחץ 100 קילו, זה המקס של הזמן אם לא אז יש איזה בעייה.. נראלי ששנתיים של אימונים זה ממוצע? ואם אתה זריז חצי שנה או אפילו כמה חודשים. לא יצא לי לשמוע על בנאדם שישר לחץ 100 קילו. תלוי בגנטיקה, משקל גוף, תזונה, וגם בספוטר :d |
ציטוט:
רוב הסיכויים שמזומורף יגיע ל-100 קילו בנץ' הרבה לפני אקטומורף. |
ציטוט:
הקשר ?????????????????????????????????????? אחי יש לך יציאות מפגרות לפעמים שאני לא מבין מאיפה אתה מביא אותם. |
ציטוט:
עברית :confused: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מזומורף ידוע בכך שמסוגל לעלות במשקל הגוף במהרה וכך גם לרדת, רחב כתפיים, וכו'.. אך זה לא נותן אינדיקציה ישירה על רמת הכוח. סתם לדוגמא: רוב האנשים שאני מכיר, שיותר חזקים ממני, הם לא יותר מזומורפים ממני... |
תודה כולם! ותיקון קטן זה היה 100 קילו rm6 לא rm4..
ואיזה סיבה טובה בעולם יש לי לשקר? תאמינו לי, לא כל כך משעמם לי בחיים שאני יבוא וישקר.. |
יפה מאוד שחר,
תמשיך ככה.. מקווה להגיע למשקל הזה חחח כרגע הכי הרבה שהצלחתי זה 65 קילו rm4 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ