![]() |
גולן אתה אומר שאתה לא מתווכח אבל אתה כן. shamrock זה ידוע לכל שכדי להיות במצב אנאבולי צריך לאכול כל יום לפחות 1 גרם חלבון על כל פאונד ממשקל הגוף ומספר קלוריות מעל ה-maintenance.
עכשיו יש לי שאלה לגבי המספר 1.818. המספר מתייחס למשקל הגוף או ל-lbm? אני מניח ש-lbm. אז אם ה-lbm שלי זה 150 פאונד ואני אוכל 1.818 * 150 = 272 גרם חלבון ביום, אני אהיה במצב אנאבולי מקסימאלי? |
ציטוט:
|
הוא נראה נהדר
יש לו אחלה גוף
נראה מצויין |
חבל על הזמן מדהים!!!
אבל הוא חייב ללכת לקוסמטיקאית דחוף לעשות שעווה |
אין ספק שזה אכן מקצוע יקר,
אני רק חושב על איזה משעמת עצמית צריך בשביל זה ומעריך את כל אותם מפתחי גוף.עבודה קשה מאד |
נראה מצוין אבל עם כל הכבוד אין לו שום סיכוי במר עולם בנאבא
ידיד שלי הולך להיתחרות בתחרות הזו עוד שובעיים בקטגוריה של הפרו. שנה שעברה הוא זכה בקטגוריה שניה במר עולם עם משקל 105 קג על 5 אחוז שומן עכשיו הוא 120 קג כך שלנאור אין ממש סוכוי |
סתם שאלה, באיזה משקל Lee Preist עולה לבמה? סתם שאלה, איזה גובה הוא? כשתתעורר תגיד לי. או, ועוד סתם שאלה, Preist לא בין הטובים?
|
ציטוט:
|
תודה רבה... "ruhl לך לישון על האף"
|
ציטוט:
כתבו אני חושב 5 פעמים בפוסט הזה שנאור עושה עוד מסה ואז הולך ולמה יש לך ידידים?! |
נראה מצוין ! רמה רמה ........
לפחות הוא לא ניראה 1 שכול היום יושב ומזריק סינטול ! כמו אל... הבנתם אלי.. מי אני מדבר :wiggle: |
הוא בא לפעמים לחדר כושר שלי פעם הוא הוריד חולצה לפני סגירה לא האמנתי למראה עניי
תאמינו לי זה שונה במציאות... |
מפלצת!
הבן אדם נראה פשוט מצוין! כל הכבוד.
לא הספקתי לקרוא את כל התגובות, אבל ראיתי תגובות שאומרות שהוא לא משהו, לא יפה לעין וכד'.. שטויות! נראה מצוין. גב מפלצתי! לא ראיתי עוד גב כזה בארץ בזמן האחרון.. ובקשר ללא אסטתי או משהו כזה- הוא לא בתחרות עכשיו! בשביל הרמה של הארץ הוא אחד מהמובילים לדעתי ונשמע עליו עוד הרבה. בהצלחה לנאור זיו. |
איזה תותח
|
פשוט מפלצת
|
קשה לישראלים לפרגן ,וחבל !!!
תתמכו בו ,במקום לרדת עליו. |
ואוו הוא באמת ברמה גבוה.
אפשר קצת יותר נתונים עליו<? גיל\אחוזי שומן\גובה |
יפה
יפה הוא ברמה מאוד גבוהה אבל אישית לא אהבתי תגוף שלו :)
אבל אין ספק שהוא רמה מצויינת |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ