ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   משפטים מצחיקים ששמעתם בחדר כושר (https://israelbody.com/showthread.php?t=48455)

WEST $ SIDE 27-01-09 20:49

אתה לא מוזר , למי שעומד מאחורייך יש השפעה רבה על המשקל שאתה תרים , מבחינה פסיכולוגית. כשיש מאחורי בחור גדול עם מוטיבציה שכל הזמן איתי ומדבר אליי אני יותר ממוקד .

Trenbolone 28-01-09 10:41

איזה אחד עושה לחבר שלו "תנשום תנשום אחי תכניס כמה שיותר אוויר למה הכדוריות האדומות לוקחות ת'אוויר מהריאות ומכניסות לך אותו ישר לתוך השריר אחי מביאות לך ת'ניפוח"
אותו אחד רואה בחור גבוה עושה מתח "וואלק תראה איך התרגיל הזה מביא לאנשים ת'גובה"
המדריך מנסה למכור למישהו גיינר "גיינר יכול לתת לך מה שאוכל בחיים לא יתן למה כל מה שאתה אוכל אתה מחרבן בסופו של דבר והגיינר כולו נספג בגלל שזאת אבקה ואתה לא יכול לחרבן אבקה"

ThE HummeR 28-01-09 11:24

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david* (הודעה 754254)
בכיף אחי אבל כשאני יעשה בנצ' אם 150 קילו אני לא יקרא למאמנת. אבל אולי אני מוזר או משו כזה
:cool:

היא לא מרימה לך 150 קילו.. היא רק נותנת דחיפה קטנה אם צריך וזה כמעט כל אחד יכול לעשות.

or16 28-01-09 11:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shauder (הודעה 752507)
" תראה איזה סוס הוא , מה זה שווה הוא על אבקות"

+ 1..כן שמעתי את זה...שמעתי עוד משו..תיקח אבקות אתה גם תרים ככה וגם תיראה ככה פחות מחודש.

or16 28-01-09 12:01

"עזוב אותך אבקות זה לא בריא לביצים זה מכניס אותם לתוך החור של התחת והם לא יצאו לך.."

"וואה וואה תיראה את היד שלי? איזה סוס אני הא?! קניתי אבקת ממוטה עליתי 5 קילו ביגללה ,זאת אבקת ניפוח אחת החזקות שיש עכשיו בחניות זה מנפח " (מנפח רק המילה הזאת עושה לי רע מזה מנופח?!)

or16 28-01-09 12:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי trenbolone (הודעה 754662)
איזה אחד עושה לחבר שלו "תנשום תנשום אחי תכניס כמה שיותר אוויר למה הכדוריות האדומות לוקחות ת'אוויר מהריאות ומכניסות לך אותו ישר לתוך השריר אחי מביאות לך ת'ניפוח"
אותו אחד רואה בחור גבוה עושה מתח "וואלק תראה איך התרגיל הזה מביא לאנשים ת'גובה"
המדריך מנסה למכור למישהו גיינר "גיינר יכול לתת לך מה שאוכל בחיים לא יתן למה כל מה שאתה אוכל אתה מחרבן בסופו של דבר והגיינר כולו נספג בגלל שזאת אבקה ואתה לא יכול לחרבן אבקה"

וואה!אתה גבר להביא לי תמספר של המדריך שלך אני יעשה כאילו אני שוטר אני ישגע אותו זה חתיכת כלב אמיתי תשיג תמספר שלו ותיראה שהוא לא יבוא למכון שלכם יותר..אני יביא לו יזהיר אותו.

hypertrophy 28-01-09 12:08

אני שונא את הפוסט הזה!!!!
כמה עצבים אני מקבל עכשיו...!
ככככסססססאמא שלכם!!!! למ פתחתם את זה!?!?!?!?!??

or16 28-01-09 12:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hypertrophy (הודעה 754707)
אני שונא את הפוסט הזה!!!!
כמה עצבים אני מקבל עכשיו...!
ככככסססססאמא שלכם!!!! למ פתחתם את זה!?!?!?!?!??

אתה צודק..זה מביא פול עצבים במוח..אני לא עונה ולא יוצר קשר אם הסוג הזה שם החיזרים האלה במכון.רציני אחי..לא יוצר לא מדבר לא עוזר לא שואל..כול הפלוצים המיזדיינים האלה שבאים למכון מיתאמנים יומים מרימים תחולצה עושים ךתפוזה של אמינם הזאת שהם מחברים תידיים ליד אזור הפופיק ולוחצים וואה,אני פשוט רואה עכשיו את כול הפנים והפרצופים שאני רואה אותם בחדר כושר,זה מסריח ביותר חברים.."איזה סוס אני הא?!וואה " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחח

WEST $ SIDE 28-01-09 12:21

חחח שלחתי לחבר שלי סירטון , תגובתו:

הם סתם הורסים ת'גוף שלהם בשביל להרגיש יותר חזקים על אנשים רזים :):):):)!

היו מצידי נסיונות שנידונו לכישלון להסביר לו שזה דרך חיים, מאז התחלתי להרהר בחברות שלנו חחח.

The Sun 28-01-09 12:22

חבר שלי התווכח איתי כמעט שעה על זה שריצה מפתח רגליים וכושר גופני יותר מסקוואט לחזרות גבוהות (20 חזרות)
והביא לי דוגמא של מישהו שהוא מכיר שרץ הרבה והיה לו בעיה ברגליים ומאז שהוא רץ גדלו לו הרגליים ויותר קל לו ללחוץ על הדוושה בנהיגה.

:/

SaharKazes 28-01-09 12:48

צריך לשנות את השם של הפוסט ל-"אנשים מטומטמים"

לוזון 28-01-09 15:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי or16 (הודעה 754700)
וואה!אתה גבר להביא לי תמספר של המדריך שלך אני יעשה כאילו אני שוטר אני ישגע אותו זה חתיכת כלב אמיתי תשיג תמספר שלו ותיראה שהוא לא יבוא למכון שלכם יותר..אני יביא לו יזהיר אותו.

תקרא לי אני יבוא לעזור לך..:)
איזה אחד אמר לי במכון אתה גדול אתה
אתה לוקח אבקות??
אמרתי לו כן הוא אומר לי אהה זה מסביר הכל..
זה מנפח אותך גם אם אני הייתי לוקח גם אני הייתי ככה..
ולי עובר בראש בואנה כל ההשקעה באימונים והתזונה
שווה את הכפה החזקה לפנים שלו לא?!:laughing:

Max90kg 28-01-09 15:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי לוזון (הודעה 754880)
אתה לוקח אבקות??

כן ומאוד!
תוריד לו כאפה ואז אם הוא ינסה להחזיר תז**ן אותו מכות ותגיד לו שיתחיל לקחת אבקות אם הוא רוצה להיות יותר חזק ממך ויותר גדול. וגם תגיד לו שרד בול יתן לו כנפיים

BodyKilo 28-01-09 15:59

חבר'ה, במקום לנסות כל פעם להסביר לכל האידיוטים למה כמה ואיך, פשוט תתעלמו ותתרכזו באימון... לא שווה להוציא ת'עצבים עליהם.

talp 28-01-09 16:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי bodykilo (הודעה 754908)
חבר'ה, במקום לנסות כל פעם להסביר לכל האידיוטים למה כמה ואיך, פשוט תתעלמו ותתרכזו באימון... לא שווה להוציא ת'עצבים עליהם.

אתה צודק, אבל שהוא בא ומנסה להסביר את זה לך זה כבר הגבול!!!

BodyKilo 28-01-09 16:08

נו מה הבעיה? גם אני נתקל בלא מעט כאלה, פשוט אומר להם "טוב טוב אתם צודקים עכשיו בבקשה לא להפריע"(עם מבט בעיניים של אם אתה לא זז ומפסיק עם הבולשיט והדיבורים עוד שניה אני מעיף לך דאמבל לתוך הפנים) וממשיך להתאמן.

V-Two 28-01-09 19:33

"ילד עזוב אותך אבקות תאכל עופות!תוריד להן תנוצות ותאכל אפשר גם עם נוצות תאכל עופות הכי טוב!"

זה משפט של הגורילות במכון

טונה 28-01-09 20:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי לוזון (הודעה 754880)
אתה לוקח אבקות??

וואו זה מעצבןןןןן! עוד לא אמרו לי את זה וטוב שכך למה זה מעלה לי עצבים רק מלקורא את זה.
אני לא מדבר עם אנשים בכלל באימון שם אוזניות ונכנס לעולם שלי אף אחד לא בא ומזיין לי תשכל .

יוסייי 28-01-09 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThE HummeR (הודעה 754686)
היא לא מרימה לך 150 קילו.. היא רק נותנת דחיפה קטנה אם צריך וזה כמעט כל אחד יכול לעשות.

אתה צודק הספוטר לא ירים את ה150 קילו
אבל בוא נגיד שבאמצע חזרה פתאום אתה מאבד כוח במכה והמוט נמצא כעת על החזה שלך
אותה מאמנת כוסית ששוקלת 50 קילו תוכל להרים את המוט
לא נראה לי..

בגלל זה כשמרימים משקלים גבוהים כדי שיהיה ספוטר חזק למקרה חירום אחרת יהיה חבל מאוד :tongue:

Itay 28-01-09 20:17

"האבקות האלה, זה כמו רעל"
"אל תיקח אבקות אחי, אם אתה לוקח את זה הגוף מפסיק לייצר חלבון בעצמו ולא יקבל חלבון מביצים ועוף וטונה הוא יתרגל לקחת חלבון רק מהאבקות"

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:48.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ