![]() |
ציטוט:
איסיקיו - 236157139 |
ציטוט:
הוא לא כזה מאסיבי שתדע לך הוא חטוב אש והגודל הגנטי שלו משחק פה הרבה... שים אותו על מטר 60 עם החיטוב הזה והוא לא יהיה כלכך הר כמו שאתה תצפה... הוא ענק ממש ממש ענק אבל הגודל הגנטי שלו מבחינת עצמות משחק פה הרבה... נ.ב - בתמונה איתו אני לא יצאתי כזה פיצי לידו :] |
אליאבוש התרשמתי!! באמת כל הכבוד!!! יש עוד כמה דברים שצריך לשפר אבל לא נורא זה יסתדר בדרך
ד"א מזאת התספורת הזאת?? :wacko: התחלת לצאת עם גברים בערב?? |
ציטוט:
אל תגיד לי שאתה רציני,איך אתה מעז להשוות עצמך בכלל לבטיסטה? אין לו מסת שריר גדולה?חשבתי אתה מבין משהו! |
ציטוט:
בוא ניראה מהיום כמה זמן הוא עוד ימשיך להשתין עליך. מתי שתיהיה לפחות קרוב עליו תיהיה לך סכות לדבר..אבל עכשיו אין לך מה לדבר.:diractor: |
ציטוט:
|
Eliav, you have great muscles.
But, you are sure that u are professional and the biggest BB here. you need to calm down belive me. maybe god bless u with good genithic but you still small. good day |
מקצועי ביותר... אחי רק להסתכל ולקנא.
|
אליאב אתה צודק אני מסכים איתך הגבוה שלו עושה את הכול.....
ולכם חבר'ה כמה שאני יכחיש או אתם אבל הבנאדם בן 16 למי שאומר ומזלזל בו אז הוא פשוט מקנא יש לו אחלה גוף לבן אדם בן 16 הוא פשוט חייה ועם הוא ימשיך הוא יכול להיות ממש חייה שזה לא יאומן אז בהצלחה אליאב (: |
ציטוט:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודד:bot: |
שמעו אני ראיתי אותו במציאות והוא ענק לגיל 16 הוא עצום אני מוכן להתערב שבטיסטה היה בגיל 16 לא היה לו מאסה כזאת כל המשקל שלו זה רק מהגובה והכובד של העצמות המאסה שלו גדולה אבל לא בשמיים כל מי שמשקיע יכול להגיע לדבר כזה עם השנים..
http://www.tisanim.com/Web/Sites/WWE2006/704_(1).jpg לא כל כך גדול לעומת הBB המקצוענים הוא כלוםם הוא שחיף על ידם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יו אר דואינג ואייל מאי מן.... סווו קאט זה בולשיט אנד גו טאק סאמ ניו פיקצ'אר! |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא גבוה בסדר לא רואה אותם בגובה כן אבל במסת שריר תעמיד אותו ליד רוני וג'יי ותראה שהוא דחליל |
אליאב באמת שהגזמת עם ההשוואה לבטיסטה.
ד"א מה זה הורידים העקומים שיש לו חחח? כמו איזה שביל טיולים... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
טרייפל איץ' ובטיסטה לא כאלו קטנים ליד קאטלר
מי שאמר שלבטיסטה אין מסת שריר דפוק,אין כזה דבר עצמות גדולות וקטנות! בטיסטה לפני ההיאבקות עוד היה בודיבילדר ופאוורליפטר אליאב צריך להגיע אליי קודם כל ואז לדבר על בטיסטה בכלל שבטסיטה הזה לא רואה אותי ממטר פעם באופסיזן כשהוא היה עושה הוא היה מגיע ל170 קילו!בגלל ההיאבקות הוא היה חייב להתחטב בשביל הופעה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ