ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   כל המוזרים למיניהם בחדר הכושר שלנו... (https://israelbody.com/showthread.php?t=4727)

סוליקו 23-01-07 18:06

יש את המתקן על הכבלים אז קיצר יש אחד שתמיד עושה אותו תרגיל ..פשוט תופס צד אחד מישר את הידיים ורץ עם זה אחורה עש שהמשקולות נוגע בברזלים למעלה !! ..לא עוצר עד ששובר את המתקן

igorek 23-01-07 19:24

אתמול עשיתי תאומים בסמית' מאשין ואיזה שומע כזה שתי זקנות מאחורה מתלחששות כזה "וואי כמה משקל הוא שם?" ואז באתי להוסיף עוד פלטות ואחת מהן שואלת אותי "כמה משקל זה?", אני אומר לה "140 בערך" אז היא עושה לי "וואי אתה לא תגבה יותר". באתי לשלוח לה את הפלטות שהיו לי ביד לראש שלה אבל התעשתתי ואמרתי לה "זה לא פוגע בגביה, סתם מיתוסים" והיא סתמה.

לא מזמן עברתי למכון חדש, בלי הרבה חרטטנים אבל המכון הקודם היה עמוס בהם.
היה איזה אחד שעושה רבע או שמינית סקוואט. עכשיו, כל החיים הוא עובד עם אותם משקלי העבודה ופעם אחת הוא בא אליי עושה לי"אחי אני כבר 10 שנים תקוע על אותו המשקל בבנץ'". שמעתי עליו סיפור שפעם אחת הוא לקח קריאטין של פרות עם איזה מולקולה מיוחדת ואחרי שבוע הוא הגיע לבית-חולים והיו צריכים לנקות לו את הכליות.
היה גם איזה אחד במכון שהתחיל לעשות סייקלים. הוא בא אליי עושה לי "אחי אני הולך להיות סוס, התחלתי לקחת סטרואידים", אני אומר לו "איזה חומרים" אז הוא אומר לי "לא יודע, זה כדורים וורודים כאלה" אני כזה Wtf?? ומאז שהוא התחיל את הסייקל הוא מאמן רק ידיים.

Shauder 23-01-07 20:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek
אתמול עשיתי תאומים בסמית' מאשין ואיזה שומע כזה שתי זקנות מאחורה מתלחששות כזה "וואי כמה משקל הוא שם?" ואז באתי להוסיף עוד פלטות ואחת מהן שואלת אותי "כמה משקל זה?", אני אומר לה "140 בערך" אז היא עושה לי "וואי אתה לא תגבה יותר". באתי לשלוח לה את הפלטות שהיו לי ביד לראש שלה אבל התעשתתי ואמרתי לה "זה לא פוגע בגביה, סתם מיתוסים" והיא סתמה.

לא מזמן עברתי למכון חדש, בלי הרבה חרטטנים אבל המכון הקודם היה עמוס בהם.
היה איזה אחד שעושה רבע או שמינית סקוואט. עכשיו, כל החיים הוא עובד עם אותם משקלי העבודה ופעם אחת הוא בא אליי עושה לי"אחי אני כבר 10 שנים תקוע על אותו המשקל בבנץ'". שמעתי עליו סיפור שפעם אחת הוא לקח קריאטין של פרות עם איזה מולקולה מיוחדת ואחרי שבוע הוא הגיע לבית-חולים והיו צריכים לנקות לו את הכליות.
היה גם איזה אחד במכון שהתחיל לעשות סייקלים. הוא בא אליי עושה לי "אחי אני הולך להיות סוס, התחלתי לקחת סטרואידים", אני אומר לו "איזה חומרים" אז הוא אומר לי "לא יודע, זה כדורים וורודים כאלה" אני כזה Wtf?? ומאז שהוא התחיל את הסייקל הוא מאמן רק ידיים.

זה הדבר הכי מעצבן אותי "לא תגבה לא תגבה"

Leo 23-01-07 20:49

"לא תגבה"

אומרת סבתא בגובה 1,50

המאמן המאנייק בחדר כושר הקודם "מאמין" בזה ( אורמ את זה לכמה ילדים שלא יעשו שטויות)

maradona 23-01-07 20:56

וואי המכון שלי זה תופעה...
קודם כל יש לי מאמן שפשוט ממש שונא אותי מאז שהוא גילה שאני עשיתי לחבר שלי תוכנית אימונים והחבר הזה עובד לי התוכנית שלי ולא לפי התוכנית שלו אז זה פגע לו באגו
הוא התחיל פעם אחת לצעוק עליי וזה שאני יותר בחיים לא יעשה את זה וכו'..מאז לא דיברנו יותר מילה רק הוא כל הזמן צוחק עם האנשים במכון על זה שכל המידע שלי מהאינטרנט ומהאתר לפיתוח גוף עלק(הוא התכוון לישראלבודי).
לפני כמה ימים עבדתי עם משהו כמו 55 קילו חתירה חופשית עשיתי 3 סטים של 10 חזרות
שמעתי בצד את המדריך אומר לבעלים של המכון שמה שאני עושה זה מהאינטרנט וזה
קיצור באו אליי בקבוצה שתי המאמנים והבעלים ואמרו לי שהם לא מרשים לי לעשות את התרגיל הזה יותר בחיים עד גיל 16..הם התחילו להתלחשש שהמשקל הזה משוגע לגיל שלי וכו'...
השתגעתי מעצבים כמעט זרקתי עליו את הפלטה לפנים...הוא אמר לי"אם אתה רוצה קח את הכסף שלך ואתה יכול ללכת למכון של פליקס(לב אילת למי שמכיר) שם אף אחד לא יגיד לך כלום"
הקטע המצחיק זה שאחר כך עבדתי עם 32.5 קילו מסור כל יד והם לא אמרו לי כלום!!
ובכללי לפחות 10 פעמים באימון כמעט כל אנשים במכון אומרים לי שאני צעיר מדי והמשקלים שלי משוגעים וכו'...ואז יש את האלה הסטרואידניקים שבאים אליי ואומרים לי שיש לי פוטנציאל ושאני עושה בשכל לא להקשיב לאנשים שאומרים לא להרים כאלה משקלים וכו'..
וכמובן איך לא לקינוח כל אימון יש את המישהו שבא אליי ואומר לי שאני הורס לעצמי את הבריאות עם האבקות האלה ושאני לא יגבה ויש את הנשים שחושבות שאני לוקח סמים
וואי ומשהו באמת מפוצץ מצחוק
יש איזה אחד שפעם אחרונה שהוא התאמן במכון היה שהתחלתי את המסה(לפני 4-5 חודשים בערך)
אחד בן 17 עם היקף בייספס 30 שחושב שהוא אוכל 8 אלף קלוריות ביום.
הוא בא אליי לפני איזה שבועיים הוא אומר לי(יש לציין שזה אחרי ש 2 ילדים אמרו לי שהתקרנפתי רצח)"בואנה השמנת רצחחח"..אני עושה לו וואלה סבבה
הוא אומר לי"את האמת כמה שייקים של חלבון אתה לוקח?!4?8?"
אני אומר לו אחד הוא עושה לי"אין מצב בחיים" אני אומר לו שזה בכלל לא קשור וזה והוא בשלו מנסה להתחיל להסביר לי..עשיתי לעצמי מצווה ועפתי משם באמצע שהוא דיבר

ספרטן 23-01-07 21:01

וואי יש לי פרסי אחד מוזר במכון.. שם בבנצ' פרס שני פלטות של 45 פאונד בכל צד..
עושה לי שמע אחי זה 180 קילו כל צד זה לא צחוק בוא שמור לי... אני כזה כן.. טוב אחי..

Troya 23-01-07 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maradona
וואי המכון שלי זה תופעה...
קודם כל יש לי מאמן שפשוט ממש שונא אותי מאז שהוא גילה שאני עשיתי לחבר שלי תוכנית אימונים והחבר הזה עובד לי התוכנית שלי ולא לפי התוכנית שלו אז זה פגע לו באגו
הוא התחיל פעם אחת לצעוק עליי וזה שאני יותר בחיים לא יעשה את זה וכו'..מאז לא דיברנו יותר מילה רק הוא כל הזמן צוחק עם האנשים במכון על זה שכל המידע שלי מהאינטרנט ומהאתר לפיתוח גוף עלק(הוא התכוון לישראלבודי).
לפני כמה ימים עבדתי עם משהו כמו 55 קילו חתירה חופשית עשיתי 3 סטים של 10 חזרות
שמעתי בצד את המדריך אומר לבעלים של המכון שמה שאני עושה זה מהאינטרנט וזה
קיצור באו אליי בקבוצה שתי המאמנים והבעלים ואמרו לי שהם לא מרשים לי לעשות את התרגיל הזה יותר בחיים עד גיל 16..הם התחילו להתלחשש שהמשקל הזה משוגע לגיל שלי וכו'...
השתגעתי מעצבים כמעט זרקתי עליו את הפלטה לפנים...הוא אמר לי"אם אתה רוצה קח את הכסף שלך ואתה יכול ללכת למכון של פליקס(לב אילת למי שמכיר) שם אף אחד לא יגיד לך כלום"
הקטע המצחיק זה שאחר כך עבדתי עם 32.5 קילו מסור כל יד והם לא אמרו לי כלום!!
ובכללי לפחות 10 פעמים באימון כמעט כל אנשים במכון אומרים לי שאני צעיר מדי והמשקלים שלי משוגעים וכו'...ואז יש את האלה הסטרואידניקים שבאים אליי ואומרים לי שיש לי פוטנציאל ושאני עושה בשכל לא להקשיב לאנשים שאומרים לא להרים כאלה משקלים וכו'..
וכמובן איך לא לקינוח כל אימון יש את המישהו שבא אליי ואומר לי שאני הורס לעצמי את הבריאות עם האבקות האלה ושאני לא יגבה ויש את הנשים שחושבות שאני לוקח סמים
וואי ומשהו באמת מפוצץ מצחוק
יש איזה אחד שפעם אחרונה שהוא התאמן במכון היה שהתחלתי את המסה(לפני 4-5 חודשים בערך)
אחד בן 17 עם היקף בייספס 30 שחושב שהוא אוכל 8 אלף קלוריות ביום.
הוא בא אליי לפני איזה שבועיים הוא אומר לי(יש לציין שזה אחרי ש 2 ילדים אמרו לי שהתקרנפתי רצח)"בואנה השמנת רצחחח"..אני עושה לו וואלה סבבה
הוא אומר לי"את האמת כמה שייקים של חלבון אתה לוקח?!4?8?"
אני אומר לו אחד הוא עושה לי"אין מצב בחיים" אני אומר לו שזה בכלל לא קשור וזה והוא בשלו מנסה להתחיל להסביר לי..עשיתי לעצמי מצווה ועפתי משם באמצע שהוא דיבר

כל מכון ככה תאמין לי גם שלי

Troya 23-01-07 21:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ספרטן
וואי יש לי פרסי אחד מוזר במכון.. שם בבנצ' פרס שני פלטות של 45 פאונד בכל צד..
עושה לי שמע אחי זה 180 קילו כל צד זה לא צחוק בוא שמור לי... אני כזה כן.. טוב אחי..

חחחחחחחחחחחחח

jonathan 23-01-07 21:10

בדיוק היום המאמן במכון שלי אמר לי שכל החלבונים שאני לוקח זה לשווא
ושהגוף לא מנתנפח בגיל הזה אלא מגיל 17 ומעלה.
חשבתי לעצמי בטח כשהיה לו יומולדת 17 הוא אמר לעצמו יום למחרת,בוקר טוב עולם!היום זה היום הראשון לניפוח,ברוכה הבאה

Fatty 23-01-07 21:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Troya
כל מכון ככה תאמין לי גם שלי

אפאפאפ. לא כל מכון. שלי לא :)

Amit 23-01-07 21:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
אפאפאפ. לא כל מכון. שלי לא :)

גם שלי לא:whistle:

Antonator1 23-01-07 21:23

מה שמעניין זה שבתאכלס לאף אחד לא ממש אכפת ממך, אבל בעניין הגובה שלך כולם חייבים להביע עניין ודאגה פתאום.

סוליקו 23-01-07 22:27

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igorek

חחחחח אני יודע איזה סייקל זה ! ..סייקל הורוד משתמשים בזה לתרופה מסויימת שזה אם תקח 400 כדור כמעט ולא יעזור לך בעליה רק יביא לך תאבון אבל אני אישית לא קורה לזה אפילו סייקל

אני יגיד לך בהמשך לאיזה מחלה ! אבא של חבר שלי לוקח את זה

Amit 24-01-07 09:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי סוליקו
חחחחח אני יודע איזה סייקל זה ! ..סייקל הורוד משתמשים בזה לתרופה מסויימת שזה אם תקח 400 כדור כמעט ולא יעזור לך בעליה רק יביא לך תאבון אבל אני אישית לא קורה לזה אפילו סייקל

אני יגיד לך בהמשך לאיזה מחלה ! אבא של חבר שלי לוקח את זה

הורודים זה בדרך כלל דיאנבול
http://anabolic-steroids.webzone.ru/...anabol_cmp.gif

Amit 24-01-07 09:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
מה שמעניין זה שבתאכלס לאף אחד לא ממש אכפת ממך, אבל בעניין הגובה שלך כולם חייבים להביע עניין ודאגה פתאום.

יש גם תאנשים שהדבר שהם הכי נהנים ממנו בחיים זה להגיד את המשפט "אתה לא עובד נכון"

Fatty 24-01-07 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Amit
יש גם תאנשים שהדבר שהם הכי נהנים ממנו בחיים זה להגיד את המשפט "אתה לא עובד נכון"

אני דווקא אוהב לשמוע מאנשים מדי פעם איך אפשר לשפר את העבודה שלי.

Kachok 24-01-07 14:15

גם כשהאנשים האלו הם זקנות או מנקים?

Leo 24-01-07 14:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Fatty
אני דווקא אוהב לשמוע מאנשים מדי פעם איך אפשר לשפר את העבודה שלי.

....הדבר היחידי שאכפת להם זה האגו שלהם , לאף אחד לא אכפת אם אתה לא עובד נכון..

זה או שסתם רוצים לפתוח שיחה או משהו.

תכלס ההדגמה של הנכון מסתכמת ב200 חזרות איטיות עם משקל של נקבה

Meir787 24-01-07 14:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
אם העיתון תופס את הידיים, אז עם מה בדיוק היא עושה חתירה במכונה הזאת?

היא קוראת בין החזרות... הזקנים אצלינו זה פשוט מכה.

Leo 24-01-07 15:20

שיקראו עיתון בין חזרות בדרך כלל הזקנים לא תופסים אף פעם מכשירים כי הם יחסית מנומסים לפחות מניסיון שלי ,
הכי מציקים זה:
חוכמולוגים שמתקנים
שומרי גב מדאמבלים של קילו שמזהירים את כולם
ילדים ערסים
אלה שמתלהבים מול כולם להרשים את החברה שלהם שהם גררו לחדר כושר

והכי מציק אבל בנות שעובדות אלכסונים בלי גזרה כבר

עריכה : זה כיף רצח לעשות דדליפטים \בנצ'ים \ מקבילים(+50 קילו) \ מתח עם יד אחת \ פלאנטשים וכל זה מול כל אלה

ואז אני הופך ליצור חדרי כושר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:01.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ