![]() |
ציטוט:
ואיתי או "גיימר" ניראה בן :):):):) הוא מעלה תמונות אנשים מיתלהבים תעלה אתה שניתלהב גם מימך |
הנה התמונה של השחיף הזה..(הפצצה מעפולה)
http://img169.imageshack.us/img169/1...e0246jlgr2.jpg |
ציטוט:
|
אז זה נותן לך זכות לקרוא פה לאחרים שחיפים? אתה עד כדי כך סוס?
|
ציטוט:
|
איזה שי?...365? =\
|
ציטוט:
|
:d
פגשת אותו שאתה יודע? אני לא אומר שאתה לא סוס..(צחקתי בקשר לשחיף) אבל הגישה שלך לא השתנתה בדיוק כמו לפני 9-10 חודשים... |
ציטוט:
שנית למה אתה מדבר הרבה תשים תמונה וזהו. גם לפי התמונה האחרונה שלך ושעברו 9 חודשים. אין מצב שאת יותר גדול משי אז מספיק כבר לדבר שטויות. תשים תמונה וסגור עינין בלי כול ההמצאות אין לי מצלמה וכו'. |
ציטוט:
|
הדבר היחיד שאתה צריך לשפר זה יד קדמית ואני במקומך כבר היית מפסיק לעבוד על הגב פשוט גב מפלצתי
|
ציטוט:
"פצצה מעפולה" תמונה לפני שנה חחח יאלה תפסיק תפסיק לזיין תשכל תעלה תמונה עדכנית וגם מי ישמע כמה גדלתה בשנה ואתה מה יותר סוס משי איזה שי ברקוביץ?חחחחחח אני יגיד לו שאמרתה את זה ויביא אותו לפה שיצחק עלייך כמו שכולם עושים אל תיתלהב מדי...למה אין לך זכות לדבר על אף אחד כל אחד שמעלה פה תמונות יש לך טענות או משהו רע להגיד אז עדיף שתסתום או שתעלה כבר תמונות שלך ואל תגיד אין לי מצלמה אין לי בית אין לי חברים תירוצים תשאיר למתים !! |
סתם שאלה... מי זה שי??? אתם מתכוונים שי שחבר בפורום פה?? אם כן תגידו בבקשה את הכינוי שלו ואם אפשר איזה לינק לתמונה. הפצצה מעפולה קודם כל היית ממש קטן בתמונה, דבר שני אל תביא פה תירוצים לזה שאתה לא מוכיח כמה גדלת בשנה הזו (אישית, אני לא מאמין שגדלת כל כך הרבה). אם אתה רוצה שיאמינו לך, תוכיח. עד אז אל תזיין את השכל על כמה אתה גדול וכמה כולם קטנים לעומתך. בעצם גם אם אתה באמת ממש גדול אין לך סיבה לזלזל באחרים.
|
ציטוט:
שי ברקוביץ היה נכנס לפורום פעם בתור "שי345" הוא היתחרה פעם בנוער אם אני לא טועה והוא ניראה קטלני חבל על הזמן הוא חבר טוב שלי ואם ה"פצצה מעפולה" חושבת לעצמה שהיא יותר גדולה ממנו אז היא טועה ובגדול ! שי לא נכנס לפה הרבה בגלל גיבושים לשייטת וסיבות אחרות ... |
אתה בטוח שאתה 14% הפצצה מעפולה???
|
אה זה חרטה זה לא התמונות שלך תשים תמונה אם השם ישראלבודי זה חרטה חרטהההה פעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!
I Love your body itai!!! |
ה- V Tap שלך כל פעם הורג אותי מחדש
|
פשש
אחלה גוף |
ציטוט:
תודה לכולם |
יפה אחי מה הגובה שלך?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ